Evet bence biz eksiye geçmesek YENA bizide geçicek..Frida biz eksiye gecmezsek haftaya yena kişisi gelicek bizim oldugumuz yere.
Dr ins iyi gelir bende merakla bekliyorum. Senin esin ne zaman gelicek uzunmu kalicak orda? Neresinden Erzurumun bizimkiler ispirli.
Bence bir çok kişi bilir keteyi yaa eltim yapmıştı evde fırında açma değildi ama güzeldi çarşamba hava alanından eve gelirken de ben fırından aldım o açmaydı arada alırım kete severimde ama artık uzun bir süre almasam iyi olurAcma ketemi yedin hecte sevmem :) unlu kete bilmeyene cok garip gelir.
Hoşgeldin sibel yediklerini yazman çok iyi bende düzene girip yazmak istiyorumAkşam yemeğin 1 kase ezogelin çorba 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu brokoli ve havuç haşlama yağsız ve tuzsuz üzerine pulbiber ve çörekotu 1 dilim ekmek üzerine tek şekerli türk kahvesi 1 bardak şekersiz uludağ limonata
asucum ağzınıza sağlık. Allah kabul etsinİyi akşamlar
Misafirlerim gitti geldim hemen
Yasinlerimizin duasını da yaptık Allah kabul etsin
Bulaşıkları atmadım makineye canım istemedi
Canım gönülden istiyorum lütfen derken çok yumuşak davranmadın mı :)Bir saattir uğraşıyorum giremedim topige
Listeden 4 kişiyi gözüme kestirdim
Adaş
Yena
Bonus
Kasımpatı
Sizleri en geç Şubat sonu 2 hanelilerde görmeyi can ı gönülden istiyorum Lütfen
Bir saattir uğraşıyorum giremedim topige
Listeden 4 kişiyi gözüme kestirdim
Adaş
Yena
Bonus
Kasımpatı
Sizleri en geç Şubat sonu 2 hanelilerde görmeyi can ı gönülden istiyorum Lütfen
Akşam yemeğin 1 kase ezogelin çorba 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu brokoli ve havuç haşlama yağsız ve tuzsuz üzerine pulbiber ve çörekotu 1 dilim ekmek üzerine tek şekerli türk kahvesi 1 bardak şekersiz uludağ limonata
Önden azcık yumuşak başlayım dedim adaş :)Canım gönülden istiyorum lütfen derken çok yumuşak davranmadın mı :)
Biraz daha haşin ve sert olman gerekmez mii özelikle benle bonusa karşı :))
frida tekrar basinsagolsun canim allah sabır versin...
peynir ekmekten bahsetme kalkıp yiyecem şimdi 5 gibi tavuklu pilav yedim.
erken yiyince çok acıktım...
Çok utandım evet olmadı yok listedede yazdım Dr. Nasıl söyliyceksem bir daha olmıycak son bu sonÖnden azcık yumuşak başlayım dedim adaş :)
Hadi bekliyorum sizden bir silkelenme ama o kete peynir olmadı tabi gece vakti
Ben de haşhaşlı yaptım yemedim açım valla adaşın açken sen toksun oluyor mu
Tarçınlı süt içmiştim uykum geldi
Hadi sıze Allah rahatlık versin
Hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?