- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hedefi ben belirledim ya olur inşallahSana daha önce çok şekersin diyen oldumu bakim :))
Yani hedef belirlemek bana pek yaramıyor uğursuzluk getiriyor sanki ama neden olmasın yapsak olur :)
Tarçınlı süt içmiştim uykum geldi
Hadi sıze Allah rahatlık versin
Hayırlı geceler
Hedefi ben belirledim ya olur inşallah
Hem süre de gayet makul
iyi geceler fistiklar sarzim yüzde bir heran kapanabilir..
yemeğe mi geliyor.bende kararsiz kaldım ana yemekteKolay gelsin bayağı yoğun bir iki gün olmuş
Benimde yarın öğlen kardeşimle eşi gelicek ne yapsam diye düşünüyorum
Yok yenam annemlerdeyim annemler kaplıcaya gittiler çocuklar buradaydı birde kardeşim var bende onların yanına geldim ama uyuyamadim imkânı yok
İnşallah canım bu son olsun hepimiz için çok hafif günler gelsin inşallah bugün sorunsuz gecti bakalım devamı gelecek inşallah
Sen farkında olmasanda ediyorsun tabiki fark edilir ne güzel yaza o diyemeyenlerde girecek senin azmini
Evet evet öyleleride var ve çok fenalar samimi değiller işte....Kadın kısmısı çok fena hayriyeciğim.. Topikte Allah nazarlardan korusun egodan yoksun,samimi ortamımız var ama gerçekte pek öyle olmuyor .. Daha fazla nasıl yerebilirim edası içindeler..
Aynen katılıyorum ben gorustugum çoğu kisiden sizdemi samimiyeti görmedim Rabbim bozmasınKadın kısmısı çok fena hayriyeciğim.. Bizim burada Allah nazarlardan korusun egodan yoksun,samimi ortamımız var ama gerçekte pek öyle olmuyor .. Daha fazla nasıl yerebilirim edası içindeler..
olsun zor mor olduya allah kimseyi bu kiloyla imtehan etmesin onlarda zayıfladı insallahErzurumdada ben çok iltifat aldım özelikle sağlığım yönünden zayıflamamı söyleyen görümcem kilo almış Asuman aynı olmuşuz sen zayıflamısın ben kilo almışım dedi herkez çok kilo almıştı şaşırdım özelikle eşimin 48 yaşındaki kuzeni boyuda kısa top gibi olmuştu kızcağız birde evlenmeyi düşünüyor bayağı takıldık sen önce göbeğini eritde sonra hayat arkadaşı ara dedik...
Herkes sordu kendiliğinden mi kilo verdin diyen çoktu bende ala Allah nasıl oluyor kendiliğinden kilo vermek yaa varsa öyle birşey söyleyinde yapalım dedim
Dr. Mı gitin spormu yaptın diye sürekli soru yağmuruna tutular bilseler bi ne zor olayooor :)
4 kardeşiz bir erkek kardeşim yalovada 2 çocuğu olanFrida, Kardeşin bursa da değilmi.? benmi yanlış hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?