Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tarçınlı süt içmiştim uykum geldi
Hadi sıze Allah rahatlık versin
Hayırlı geceler

Allah rahatlık versin dinlen artık biraz çok yoruldun gelen misafirlere de kayınbabam iyileşti bakın turp gibi artık dee belki biraz misafir de azalma olur gerçi sen genelde yoğunsun :)

@DeryaLi , smeagol Neden rahatsız olduğumuz hissine kapıldınız ki.. Öyle bir intibamı uyandırdık acaba siz de.. Umarım öyle değildir.. Belki tarzlarımız farklı olabilir ama lütfen istediğiniz zaman mesajlarınızla renklendirebilirsiniz topiği..
Bonus bizim kıymetlimiz dolayısıyla arkadaşları da öyle..

Hayriye sen evin de değilmisin.

Ayrıca yeni kararın için başarılar diliyorum ve seni öpüyorum kocaman..
Çok heyecanlıyım inşallah bu yaz geçen yaza göre daha hafiflemiş olacağız..
Daha az terleyeceğiz,daha renkli giyeneceğiz..

iyi geceler fistiklar sarzim yüzde bir heran kapanabilir..

Derin senin hedefin nedir arkadaşım.?
Nazın şişko annesi olmaya devammı edeceksin benim 17 yaşında ki kızımın halen şişko annesi olduğum gibi ..
Ne güzel olmuştun bir ara onu hatırlatayım sana..

Yok yenam annemlerdeyim annemler kaplıcaya gittiler çocuklar buradaydı birde kardeşim var bende onların yanına geldim ama uyuyamadim imkânı yok

İnşallah canım bu son olsun hepimiz için çok hafif günler gelsin inşallah bugün sorunsuz gecti bakalım devamı gelecek inşallah
Sen farkında olmasanda ediyorsun tabiki fark edilir ne güzel yaza o diyemeyenlerde girecek senin azmini

Kadın kısmısı çok fena hayriyeciğim.. Topikte Allah nazarlardan korusun egodan yoksun,samimi ortamımız var ama gerçekte pek öyle olmuyor .. Daha fazla nasıl yerebilirim edası içindeler..

Erzurumdada ben çok iltifat aldım özelikle sağlığım yönünden zayıflamamı söyleyen görümcem kilo almış Asuman aynı olmuşuz sen zayıflamısın ben kilo almışım dedi herkez çok kilo almıştı şaşırdım özelikle eşimin 48 yaşındaki kuzeni boyuda kısa top gibi olmuştu kızcağız birde evlenmeyi düşünüyor bayağı takıldık sen önce göbeğini eritde sonra hayat arkadaşı ara dedik...

Herkes sordu kendiliğinden mi kilo verdin diyen çoktu bende ala Allah nasıl oluyor kendiliğinden kilo vermek yaa varsa öyle birşey söyleyinde yapalım dedim

Dr. Mı gitin spormu yaptın diye sürekli soru yağmuruna tutular bilseler bi ne zor olayooor :)

Kadın kısmısı çok fena hayriyeciğim.. Topikte Allah nazarlardan korusun egodan yoksun,samimi ortamımız var ama gerçekte pek öyle olmuyor .. Daha fazla nasıl yerebilirim edası içindeler..
Evet evet öyleleride var ve çok fenalar samimi değiller işte....

Kadın kısmısı çok fena hayriyeciğim.. Bizim burada Allah nazarlardan korusun egodan yoksun,samimi ortamımız var ama gerçekte pek öyle olmuyor .. Daha fazla nasıl yerebilirim edası içindeler..
Aynen katılıyorum ben gorustugum çoğu kisiden sizdemi samimiyeti görmedim Rabbim bozmasın
Ama şekerim sen her nekadar kilolu olsanda cokkk güzel kadınsin kiskanmalari çok normal yazık onlara yaza sahada sınır olacaklar :))))

olsun zor mor olduya allah kimseyi bu kiloyla imtehan etmesin onlarda zayıfladı insallah

Frida, Kardeşin bursa da değilmi.? benmi yanlış hatırlıyorum.
4 kardeşiz bir erkek kardeşim yalovada 2 çocuğu olan
Bir erkek kardeşim ise İstanbul büyükçekmecede geçtiğimiz yaz evlendirdiğimiz yarın eşiyle gelecek olan
Birde kız kardeşim var beni sürekli uğraştıran düm mercimekli köfteyi o istemişti neyseki akşam üzeri gelip aldı gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…