Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Efenim mutlu huzurlu haftasonlari olsun hepimize.

Bonus oyle sirf gunaydin hic olmamis yakismamis sana soyliim .
Oglanmi hasta gecmis olsun..

Nursena, bir sure sonra tartisilmiyo evet.epey bir sure sonra gerek kalmadikca konusulmuyo bile :)

clutch diyorum sadece :)

Hayırlı sabahlar
Mutlu hafta sonları dilerim herkese
Dün epeyce yorulmusum geç de uyuyunca az önce uyandım hala da kendime gelmiş değilim
Bugün içim planım yok bakalım napcam az yuruyesim gezesim var ama nasip
Yarın da kayinvalideme gideceğiz

Dün gece seni beklemesi için bir Melek gönderdim. Geri geldi Melekler melekleri korumaz dedi. Senin dünyanda 20 melek var. 10'u uyuyor dokuzu oyun oynuyor biri de bu mesajı okuyor.
Lütfen okumaya devam et bu bir şaka değil. Melekler senin bir derdin olduğunu ve bununla savaş verdiğini biliyorlar. Artık bu dertten kurtulacaksın hayırlısıyla. Eğer meleklere inanıyorsan bu mesajı çöpe atma.
Daha bu gece iki büyük olay senin lehine sonuçlanacak.
Kendini bırak ve inan. Yarın çok güzel bir gün olacak. Bu mesajı melek diye adlandırdığın 10 kişiye yolla (ben dahil.)
Bana geri gelmezse beni onlardan saymıyorsun demektir.
Eğer beş cevap alırsan sevdiğin birisi sana
sessizce sürpriz yapacak.
Hadi hemen başla.

Ya hu yapmayin ya bana beyle mesajlar gondermeyin :)

Selamun aleyküm güzeller
Bugün kendimi pek iyi hissetmedim kafam pek hoş değil. Şimdi dişciden geldim. Dişime iğnede yapılınca ağzım yamulmuş gibi geliyor halsizliğimde var inşallah grip değildir. Dün eltimı ziyarete gittim. dizinden iğne yaptırmış yuruyemiyormuş dediler meğerse gripmiş
Akşam dan beri benimde pek neşem yok
Hayırdır inşallah

Nursenacım kp.ı sormuşsun turp gibi oldu maşallah. Bebek gibi her gece sütünü içiriyorum. Her sabah namazdan sonra 1 rendelenmiş elma veriyorum. İştahıda güzel maşallah. Göbek salmaya başladı

ablacım dıkkat kendine hayırdır dısınde bı problem mı vardı
amca rabbımın sevdiği kuluymus senıngıbı gelın verıs ona

nursena aynen canım ..cevizli hatta cevizli tahınlı...kayinvalidem hergün tahta elinde hamur acar ya börek ya mantı ya su böreği ...onlar hamur olmadan yasayamazlar hepsi de 50 kilo...bizim metabolizmadami var bir tuhaflık yoksa onlarinkindemi bilemiyorum...

Meyra nerde uğramamış ?
M meyra__ bende merak ettim seni iyisindir ins.

sağolun canlarım...
iyiyim merak etmeyin hamd olsun rabbime: )
dün çok yoğundum.
son aylar olunca iyice halsizlik yetersizlik baş gösterdi: )
kahveye gelen komşularım bile bana zor geldiyse artık ne diyem ben: ) yani dermansızlıktan, olucak bunlar normal artık tabi de böyle yani durum.
öpüyorum hepinizi kocaman

YENA sen de tıpkı diğer topikdaşlarınız gibi samimi ve içtensin. Bunu hissettik zaten Çok teşekkürler. Sadece bir anda geyiğe girip sayfalarca konu dışı yazarak birazcık kirlilik yaptık diye düşündüm ben. Ne de olsa bizi hiç tanımıyordunuz. Ama geyik sohbetinde topik açacağız ve buraya da haber vereceğiz. Canınız havadan sudan kafa dağıtmak istediğinde bekleriz Görüşmek üzere

off off içime öküz oturdu resmen..eşim aradı şimdi akşam namazdan sonra kaynanamlar çaya geliceklermiş...ev çok vahim durumda ben bugun zoraki bılaşıkları yıkadım ardından kızları yıkadım daha duramıyom ayakta...adamada sitem ettim biraz durumumu biliyon bu seferlik kusura bakmayın deseydin dedim ama oda ne yapsın garibim...nasıl yok desin anasına...nolurdu kendilerinde biraz anlayış olsaydı halimi biliyolar oysa kaynanam beni görünce benden çok ağlar halime oysaki...

Onların yanın da yatabiliyorsun değilmi.? ayıplama söz konusu değil..
ŞAyet öyleyse kendini kasmana strese sokmana hiiç gerek yok. yemeklerini yeyip geleceklerine göre çaylarını kendileri yapar ve içer...Sizi ve çocukları özledikleri için geliyorlardır :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…