Başarıyla bitirirsin inşallah Hasibe cimGunaydiiinnnn
Aksamki yazismalarinizi okuyamadim :-(
Yoldayim sinava gidiyorum dua edin
Bitecek insallah bu maraton
Efenim mutlu huzurlu haftasonlari olsun hepimize.
Bonus oyle sirf gunaydin hic olmamis yakismamis sana soyliim .
Oglanmi hasta gecmis olsun..
Nursena, bir sure sonra tartisilmiyo evet.epey bir sure sonra gerek kalmadikca konusulmuyo bile :)
clutch diyorum sadece :)
ablacım dıkkat kendine hayırdır dısınde bı problem mı vardıSelamun aleyküm güzeller
Bugün kendimi pek iyi hissetmedim kafam pek hoş değil. Şimdi dişciden geldim. Dişime iğnede yapılınca ağzım yamulmuş gibi geliyor halsizliğimde var inşallah grip değildir. Dün eltimı ziyarete gittim. dizinden iğne yaptırmış yuruyemiyormuş dediler meğerse gripmiş
Akşam dan beri benimde pek neşem yok
Hayırdır inşallah
Nursenacım kp.ı sormuşsun turp gibi oldu maşallah. Bebek gibi her gece sütünü içiriyorum. Her sabah namazdan sonra 1 rendelenmiş elma veriyorum. İştahıda güzel maşallah. Göbek salmaya başladı
İmplant yaptırmıştım canım. Bugün kök gibi bir şey taktı. 15 gün sonra ölçü alacakablacım dıkkat kendine hayırdır dısınde bı problem mı vardı
amca rabbımın sevdiği kuluymus senıngıbı gelın verıs ona
Allah kolaylık versin ablam benimde gitmem lazım disciye ama korkuyorumİmplant yaptırmıştım canım. Bugün kök gibi bir şey taktı. 15 gün sonra ölçü alacak
Meyra nerde uğramamış ?
@DeryaLi ,smeagol Neden rahatsız olduğumuz hissine kapıldınız ki.. Öyle bir intibamı uyandırdık acaba siz de.. Umarım öyle değildir.. Belki tarzlarımız farklı olabilir ama lütfen istediğiniz zaman mesajlarınızla renklendirebilirsiniz topiği..
Bonus bizim kıymetlimiz dolayısıyla arkadaşları da öyle..
off off içime öküz oturdu resmen..eşim aradı şimdi akşam namazdan sonra kaynanamlar çaya geliceklermiş...ev çok vahim durumda ben bugun zoraki bılaşıkları yıkadım ardından kızları yıkadım daha duramıyom ayakta...adamada sitem ettim biraz durumumu biliyon bu seferlik kusura bakmayın deseydin dedim ama oda ne yapsın garibim...nasıl yok desin anasına...nolurdu kendilerinde biraz anlayış olsaydı halimi biliyolar oysa kaynanam beni görünce benden çok ağlar halime oysaki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?