Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kafayı yedim bu saatte Leslie yapıcam iştaha geldimbugün akşam diyeti unuttum yedimde yedim

naptın yaptınmı lesliyi
yelizcim kızı süten mi kesiceksin ne kadar olduu ? yaşı geldimi zor bir duygu gerçekten bende kızımı süten keserken çok duygulanmıştım evet kızım basketbol oynuyor :)

Avcilardan geciyordum aklima geldin frida :) mobilyacilar halicilar derken enee dedim frida avcilardaydi :)

B.cekmecede bi arkadasa gitmistikte oyle yoldan yazdim.

Ne gerek var cayin yanina o kadar hazirliga yesen olmiyi yemesende olmiyi

Avcilardan geciyordum aklima geldin frida :) mobilyacilar halicilar derken enee dedim frida avcilardaydi :)

B.cekmecede bi arkadasa gitmistikte oyle yoldan yazdim.

Ne gerek var cayin yanina o kadar hazirliga yesen olmiyi yemesende olmiyi

bende bu gün fena yedim birde mağlum günlerdeyim yine göbeğim benden 1 metre önce köşeleri dönüyor halbuki 103 kilo iken göbek durumum daha iyi oluyor

kardeşimde yaşpasta ve kola alıp gelmiş
bende pastayı alıp arkadaşıma geldim yiyin bunu diyorum kimse yemiyordaa

kızlar dün abimin eşi bana ne dese.akapunktur yaptırsana iştahı kesiyormus diyo moralim bozuldu 86kiloyum ve yavaş yavaş veriyorum tamam kiloluyum ama bu lafı söyleyecek kadar değil bence
gerçekten sinir bozucu bir durum olmuş sen ne dedin ay ben balık etliyim deseydin ne var halimde deseydin 10 kilo ver o gelin incelmişsin demez ....

işin garip tarafı bana bunu söyleyende 80 kilo benden 6kilo zayıf sadece

naptın yaptınmı lesliyi

yelizcim kızı süten mi kesiceksin ne kadar olduu ? yaşı geldimi zor bir duygu gerçekten bende kızımı süten keserken çok duygulanmıştım evet kızım basketbol oynuyor :)
Evet canim 15 tatilde kizlar hazir evdeyken keseyim diyorum suuten ama kiyamiyorumda tekne kazintim o benim son bebisim 20 aylikta oldu anneme kalsa kendisi birakana kadar emsin diyo sanirim oylede olacak kiyamayacagim gibi gozukuyo

Selamun aleykum dostlar
Bende bugun annemdeydim havanin guzel olmasini firsat bilip kahvaltiya gittik aksama ancak dondum
Kendime diyet gunlugu tutmaya basladim yediklerimi ictiklerimi sporumu yazip gunun degerlendirmesini yaziyorum nasil dikkat etmeliyim onu gorup kayit ediyorum bide ozlu bi soz yaziyorum ki motive edici olsun ay sonunda insallah hedefledigim kiloya ulasirim

Evet canim 15 tatilde kizlar hazir evdeyken keseyim diyorum suuten ama kiyamiyorumda tekne kazintim o benim son bebisim 20 aylikta oldu anneme kalsa kendisi birakana kadar emsin diyo sanirim oylede olacak kiyamayacagim gibi gozukuyo

kolay gelsin süten keseceksende biraz daha havaların ısınmasını bekle annesi :)
listeleri buraya yazsan bizide motive etsen? hem benimde özlü sözlere ihtiyacım var

geçmiş olsun bonus bugün nisada öksürmeye başladı kuzum yaaa...burada da salgın var herkez çoluk çocuk hasta...

yenacim arada böyle şeyler soyle ki hirslanayim...in anki bugün azda olsa kaçamak yaptım ama sözlerin geldi aklıma akşam yemeğinde tuttum kendimi...

kayinvalide geçen hafta bir tepsi b...va yapmış yolladi...bugun yine b...k yapmış göndermiş...sürekli hamur işi...gel de yeme ışte tutamıyorum kendimi ama aklıma geliyorsunuz hemen frenliyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…