kafayı yedim bu saatte Leslie yapıcam iştaha geldimbugün akşam diyeti unuttum yedimde yedim
yelizcim kızı süten mi kesiceksin ne kadar olduu ? yaşı geldimi zor bir duygu gerçekten bende kızımı süten keserken çok duygulanmıştım evet kızım basketbol oynuyor :)Gunaydin
Allah kabul etsin canim agziniza saglik
Gecmis olsun bonus cok kotulemez insallah oglun bende cok aglardim onceden herseyi cok kafaya takardim esim kizardi bana herseye agliyorym diye simdilerde sadece cocuklarim ve baska cocuklar soz konusu olunca aglayabiliyorum aksam mesela ben bu kizi sutten kesmeye nasil kiyicam diye agladim esimde farketmis duruldun artik aglamiyosun diyo e diyorum yas oluyor 32 buyuyoruz...
Canim kizina da gecmis olsun kizin basketbol mu oynuyordu
ah o hatun kisiler ...gram alsan hemen sen kilomu aldin demesini bilirler ama ...
Avcilardan geciyordum aklima geldin frida :) mobilyacilar halicilar derken enee dedim frida avcilardaydi :)
B.cekmecede bi arkadasa gitmistikte oyle yoldan yazdim.
Ne gerek var cayin yanina o kadar hazirliga yesen olmiyi yemesende olmiyi
evet canım eşim gelmeden haledemiyoruz hat onun adına olduğu için ttnet den modem alıcaz eşimin olması lazım uçak biletini perşembe akşamına alıcaz cuma halederiz inşallahAdaş ev internetin hala sorunlu mu yoksa
sen bu konuda çok iradelisin maşallah zararlı hamur işlerine karşı tadımlık yeme en çok sende görüyorum daim olur inşallahBonus hepsini yemesen oluyor ama :))
gerçekten sinir bozucu bir durum olmuş sen ne dedin ay ben balık etliyim deseydin ne var halimde deseydin 10 kilo ver o gelin incelmişsin demez ....kızlar dün abimin eşi bana ne dese.akapunktur yaptırsana iştahı kesiyormus diyo moralim bozuldu 86kiloyum ve yavaş yavaş veriyorum tamam kiloluyum ama bu lafı söyleyecek kadar değil bence
işin garip tarafı bana bunu söyleyende 80 kilo benden 6kilo zayıf sadeceTopiğimizin linkini verseydin bak ne kilolular var ama insanlar deseydin :)
ben aştım artık polyanacım bunları karşı taraf dalga geçmeden ben kendimle dalga geçip gülüyorum sonra da kendinle çok barışıksın deyip övüyorlar beni..çok acımasızlar maalesef en hassas olunan konudan can yakmasını iyi biliyorlar..
Her zaman basaramiyorum ama bu sıra iyiyim şükürsen bu konuda çok iradelisin maşallah zararlı hamur işlerine karşı tadımlık yeme en çok sende görüyorum daim olur inşallah
Boyun kaç canımişin garip tarafı bana bunu söyleyende 80 kilo benden 6kilo zayıf sadece
Evet canim 15 tatilde kizlar hazir evdeyken keseyim diyorum suuten ama kiyamiyorumda tekne kazintim o benim son bebisim 20 aylikta oldu anneme kalsa kendisi birakana kadar emsin diyo sanirim oylede olacak kiyamayacagim gibi gozukuyonaptın yaptınmı lesliyi
yelizcim kızı süten mi kesiceksin ne kadar olduu ? yaşı geldimi zor bir duygu gerçekten bende kızımı süten keserken çok duygulanmıştım evet kızım basketbol oynuyor :)
Evet canim 15 tatilde kizlar hazir evdeyken keseyim diyorum suuten ama kiyamiyorumda tekne kazintim o benim son bebisim 20 aylikta oldu anneme kalsa kendisi birakana kadar emsin diyo sanirim oylede olacak kiyamayacagim gibi gozukuyo
Selamun aleykum dostlar
Bende bugun annemdeydim havanin guzel olmasini firsat bilip kahvaltiya gittik aksama ancak dondum
Kendime diyet gunlugu tutmaya basladim yediklerimi ictiklerimi sporumu yazip gunun degerlendirmesini yaziyorum nasil dikkat etmeliyim onu gorup kayit ediyorum bide ozlu bi soz yaziyorum ki motive edici olsun ay sonunda insallah hedefledigim kiloya ulasirim
geçmiş olsun zor yaaa herkes hasta tonsilit nasıl oluyor acaba ateş yapıyor mu ?Oglani dr a goturdum ecz falan hala eve gelemedim. Bir hastalik ilac sirasi varki hayir olsun sonu ins.
Ortadaki grip salginindan degil tonsilit olmus dedi.
Geçmiş olsun canımOglani dr a goturdum ecz falan hala eve gelemedim. Bir hastalik ilac sirasi varki hayir olsun sonu ins.
Ortadaki grip salginindan degil tonsilit olmus dedi.
gerçekten sinir bozucu bir durum olmuş sen ne dedin ay ben balık etliyim deseydin ne var halimde deseydin 10 kilo ver o gelin incelmişsin demez ....
boyum uzun değil 1.60Boyun kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?