kız bana yenacim kizzz başka türlü duzelmem ...ama ınan bir haftadır çok dikkatliyim 130 girunce neredeyse felç olacaktimdün 127.5 bugün 127 yemesem gidecek...nazin nisanin şişko annesi o lmuycam şekerim...l
kızlar burayı çok aksatır oldum elimde olmadan, kusuruma bakmayın ne olur, yoksa benim için hepinizin yeri çok ayrı.
kızlar dün abimin eşi bana ne dese.akapunktur yaptırsana iştahı kesiyormus diyo moralim bozuldu 86kiloyum ve yavaş yavaş veriyorum tamam kiloluyum ama bu lafı söyleyecek kadar değil bence
Ben 87 oldum diye kendimi manken sanacagim nerdeyse :)
Dışardan bakmak lazım sanırım bir de
Bugün kafam karışık değişik duygular yaşadım öğleden sonra ihtiyacı olan bir aileye bişeyler goturduk bir de ruhsal hasta ablalari var neye uzuleyim bilemedim gencecik bir bayan 3ve 6 yaşlarında kız çocukları yaşlı anne ilgisiz baba hasta abla
Sonra pazara gittik eşimle tereyağı almaya kafam dağıldı ama sonrasında anladım bir gerçeği daha hic bir hata insanın peşini bırakmıyor geri dönüşü yok care yok
Her isyaninnda karşına dikiliyor
Sonunda susmaktan dua etmekten başka çaren olmuyor
Yine de şükür Rabbime
Bugünümüzü aratmasin evlatlarimiza sağlık afiyet versin
Ben de öyleyim bazen ama görünce etkilenmemek elde değilAsucum mankenlik göreceli bir kavram :) Evet sen bana göre mankensin bu durum da.. :)
Diğer konu yeter ki şükür etmek isteyelim öylesine çok ki. Ben kendi adıma çoğu zaman at gözlüğüyle bakıyorum sanki herşeyi ben yaşadım yaşıyorum niceleri var dediğin gibi çaresiz.. İsyankarmıyım neyim Allah affetsin beni.. Bir kere en büyük şükür sebebi kendimizin ve evlatlarımızın sağlıklı olması varmı ötesi...
Valla ben 90 olsam manken halt etmiş yanımda gibi hissedicemBen de öyleyim bazen ama görünce etkilenmemek elde değil
Sonrasında unuttum kendi derdime döndüm bile zaten
İnsanız işte herkesin yarası kendine bir yerde
Olursun inşallah canımValla ben 90 olsam manken halt etmiş yanımda gibi hissedicem
Hosbulduk canım inşallah olucam olmak zorundayım yeter artık gerçi doktorun verdiği liste ile 4.5 kg verdimOlursun inşallah canım
Seni anlamadığımı zannetme ben de gördüm 110 lu kiloları
Buarada hoşgeldin aramıza :)
Başarıyla bitirirsin inşallah Hasibe cim
kızlar burayı çok aksatır oldum elimde olmadan, kusuruma bakmayın ne olur, yoksa benim için hepinizin yeri çok ayrı.
Iyi gecti cok sukurBulamiyorum sınavın iyi geçmiştir inşallah... Geçen uyuyan hasta yakınından bahsetmiştin sonra da uyuyor diye fırçalamıştın :) Annemiydi o .?
Siz sağlık personeli çok acımazıssınız :)) Neden uyutmadın kadını :)
asum sen benim yanında 0 bedensin :)) Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa gideriz versin lutfuyla inşallah allah kabul etsin hayrinizi insallahBen 87 oldum diye kendimi manken sanacagim nerdeyse :)
Bugün kafam karışık değişik duygular yaşadım öğleden sonra ihtiyacı olan bir aileye bişeyler goturduk bir de ruhsal hasta ablalari var neye uzuleyim bilemedim gencecik bir bayan 3ve 6 yaşlarında kız çocukları yaşlı anne ilgisiz baba hasta abla
Sonra pazara gittik eşimle tereyağı almaya kafam dağıldı ama sonrasında anladım bir gerçeği daha hic bir hata insanın peşini bırakmıyor geri dönüşü yok care yok
Yine de şükür Rabbime
meyracım aksatmak değilde senin sağlığını merak ediyoruz arada sırada uğra ben ve bebik iyiyizde olurmu :)kızlar burayı çok aksatır oldum elimde olmadan, kusuruma bakmayın ne olur, yoksa benim için hepinizin yeri çok ayrı.
hııım aslında zeynep bende nilüş gibi düşünmüştüm yat sen gelip çaylarını demleyip sağı soluda toplayıp çıksalar ?off off içime öküz oturdu resmen..eşim aradı şimdi akşam namazdan sonra kaynanamlar çaya geliceklermiş...ev çok vahim durumda ben bugun zoraki bılaşıkları yıkadım ardından kızları yıkadım daha duramıyom ayakta...adamada sitem ettim biraz durumumu biliyon bu seferlik kusura bakmayın deseydin dedim ama oda ne yapsın garibim...nasıl yok desin anasına...nolurdu kendilerinde biraz anlayış olsaydı halimi biliyolar oysa kaynanam beni görünce benden çok ağlar halime oysaki...
diyetisyen konturolündemisiiin ?Hosbulduk canım inşallah olucam olmak zorundayım yeter artık gerçi doktorun verdiği liste ile 4.5 kg verdim
evet adaş şükretmek lazımda insanlardaki sahip olma duygusu giderilmiyor işte yinede bi çok şeyden şikayetçiyiz birde adalet istiyoruz bizde çok yanlış değiliz dimiii ?Ben 87 oldum diye kendimi manken sanacagim nerdeyse :)
Yine de şükür Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?