Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kız bana yenacim kizzz başka türlü duzelmem ...ama ınan bir haftadır çok dikkatliyim 130 girunce neredeyse felç olacaktimdün 127.5 bugün 127 yemesem gidecek...nazin nisanin şişko annesi o lmuycam şekerim...l

Hiç kızarmıyım Derinciğim sana aşkolsun. Sonrasın da nasıl üzüldüğümüzü biliyorum o yüzden..

kızlar burayı çok aksatır oldum elimde olmadan, kusuruma bakmayın ne olur, yoksa benim için hepinizin yeri çok ayrı.

Sen gelmiyorsun diye doğumdan sonra biz geleceğiz seni ziyarete :))
Şerbetler,tatlılar daha bir sürü şey yapıp uğrarız kapıdan :)

Son düzenleme:
Bulamiyorum sınavın iyi geçmiştir inşallah... Geçen uyuyan hasta yakınından bahsetmiştin sonra da uyuyor diye fırçalamıştın :) Annemiydi o .?
Siz sağlık personeli çok acımazıssınız :)) Neden uyutmadın kadını :)

Son düzenleme:
kızlar dün abimin eşi bana ne dese.akapunktur yaptırsana iştahı kesiyormus diyo moralim bozuldu 86kiloyum ve yavaş yavaş veriyorum tamam kiloluyum ama bu lafı söyleyecek kadar değil bence

Topiğimizin linkini verseydin bak ne kilolular var ama insanlar deseydin :)
ben aştım artık polyanacım bunları karşı taraf dalga geçmeden ben kendimle dalga geçip gülüyorum sonra da kendinle çok barışıksın deyip övüyorlar beni..çok acımasızlar maalesef en hassas olunan konudan can yakmasını iyi biliyorlar..

Ben 87 oldum diye kendimi manken sanacagim nerdeyse :)
Dışardan bakmak lazım sanırım bir de
Bugün kafam karışık değişik duygular yaşadım öğleden sonra ihtiyacı olan bir aileye bişeyler goturduk bir de ruhsal hasta ablalari var neye uzuleyim bilemedim gencecik bir bayan 3ve 6 yaşlarında kız çocukları yaşlı anne ilgisiz baba hasta abla
Sonra pazara gittik eşimle tereyağı almaya kafam dağıldı ama sonrasında anladım bir gerçeği daha hic bir hata insanın peşini bırakmıyor geri dönüşü yok care yok
Her isyaninnda karşına dikiliyor
Sonunda susmaktan dua etmekten başka çaren olmuyor
Yine de şükür Rabbime
Bugünümüzü aratmasin evlatlarimiza sağlık afiyet versin

Asucum mankenlik göreceli bir kavram :) Evet sen bana göre mankensin bu durum da.. :)

Diğer konu yeter ki şükür etmek isteyelim öylesine çok ki. Ben kendi adıma çoğu zaman at gözlüğüyle bakıyorum sanki herşeyi ben yaşadım yaşıyorum niceleri var dediğin gibi çaresiz.. İsyankarmıyım neyim Allah affetsin beni.. Bir kere en büyük şükür sebebi kendimizin ve evlatlarımızın sağlıklı olması varmı ötesi...

Ben de öyleyim bazen ama görünce etkilenmemek elde değil
Sonrasında unuttum kendi derdime döndüm bile zaten
İnsanız işte herkesin yarası kendine bir yerde

Slm ben bu gün kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği bir kibrit kutusu beyaz penir 5 zeytin yarım domates bir tutam maydanoz ve 2 şekersiz çay yedim ara öğün olarak bir adet karalahana sarması zeytinyağlı. Öğlen. Bir kase çorba tuzsuz ve yağsız bir kase salata ( kıvırcık kırmızı lahana maydanoz ve turp ile yapılmış) bir kase tuzsuz ve yagsuz brokoli ve havuç haşlama sarımsaklı yoğurtlu üzerine pulbiber ve çörekotu serpilmiş 1 dilim çavdar ekmeği yedim ara öğün 1 bardak şekersiz cay

Slm kizlaaarrrr
Başarıyla bitirirsin inşallah Hasibe cim

Gecmisimdir insallah iyi gecti sinavlar bitti gitti cok sukur

kızlar burayı çok aksatır oldum elimde olmadan, kusuruma bakmayın ne olur, yoksa benim için hepinizin yeri çok ayrı.

Ara ara en azindan iyilik haberlerini ver de merakta birakma bizi kuzum

Iyi gecti cok sukur
Normal sartlarda uyusun uyumasin demiyorum ama cocugun 40 derece atesi var daha 2 yasinda Allah korusun havele gecirebilir onun disinda bakmakla sorumlu oldugum 11 hasta daha var yarim saatte bir cocugu kontrole gidiyorum annesinden tek istedigim soguk uygulama yapmasi ama kendileri uyumayi tercih ediyolar sence kizmakta hakli degil miyim surekli ayni cocugun yanindada duramam ya digerleri ne olacak. En sonunda gece 3e kadar sabrettim 3 te patladim zaten bu gece uyku gecesi degil uyumucaksin diye. Damar yolundan atesdusurucu ilac yaptim en az 4 en fazla 6 saat atesi olmamasi lazim 3 saat sonra tekrar 38e cikmis cocugun en dusuk atesi o gece 37.5 oldu. Ayyy destin yine yarami yena ☺ insanlar nasil bu kadar rahat olabiliyor boyle anlamiyorum cocuga yazik gunah yaa

Selamun aleykummmm... Dun annemin yanina gittim, bugun islerim vardi, biraz da disari ciktik. Agrilarim cok artti ne yapacagim bilmiyorum hic. Bi de bi can sıkıntısı var. Icim sıkıldı niyeyse..
Surekli yatmak, uyumak, uyandikca yemek yemek istiyorum..

Dualariniza talibim..

Hayırlı akşamlar
Çok sukur bugünde iyi geçti allahım inşallah be sefer bozmiycam
asum sen benim yanında 0 bedensin :)) Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa gideriz versin lutfuyla inşallah allah kabul etsin hayrinizi insallah

napaysınıııız ben geldiiim
arkadaşımdayım bir yandan çayımı içiyorum bir yandan bulduğum netle size bakayım dedim

meyracım aksatmak değilde senin sağlığını merak ediyoruz arada sırada uğra ben ve bebik iyiyizde olurmu :)

hııım aslında zeynep bende nilüş gibi düşünmüştüm yat sen gelip çaylarını demleyip sağı soluda toplayıp çıksalar ?

evet adaş şükretmek lazımda insanlardaki sahip olma duygusu giderilmiyor işte yinede bi çok şeyden şikayetçiyiz birde adalet istiyoruz bizde çok yanlış değiliz dimiii ?
birde bu tür hastalıklarda bağzen para bile olsa çare olmuyor benim kızkardeşimin komşusu var karı koca profösör yetişkin tek çocuk kızları hasta 30 yaşlarında hemde sonradan o kadar okumuş yüksek lisanslar yapmış ama şu an bakıcısız hayatını idame etiremiyoor her gitiğimde gördüğüm zaman üzülüp halime şükrediyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…