Sen gelmiyorsun diye doğumdan sonra biz geleceğiz seni ziyarete :))
Şerbetler,tatlılar daha bir sürü şey yapıp uğrarız kapıdan :)
selamun aleyküm güzeller
dün size yazdıktan sonra baş ağrım geçsin diye 1 minoset içtim. midem yanmaya başladı. bir süre sonra tuvalete taşınmaya başladım. sonra öğürtüler geldi her öğürüşte kan geldi. şaşırıp kaldım. dişcide hiç kan yutmadım neydi o bilmiyorum. elim ayağım zangır zangır titriyor, gözlerim bulanık görüyor, kafam daralıp genişliyor ölüyorum zannettim. çok kötü oldum. zehirlendimmi acaba ? sabah sadece 1 dilim ekmek, üç zeytin, küçük 1 dilim peynir, tumurta yemiştim. zehirlencek birşey yemedim. ne oldum bilmiyorum. gözümü açmadan yattım. benim akıllı kocam ben yatarken misafir kabul etmiş. birde misafir geldi. gözümü açıpta çıkıp hoşgeldiniz diyemedim. hazır yemek söyleyip doyurmuş. kız kardeşime mesaj attım. kardeşimle yeğenim geldi misafirlerle ilgilendi. sonra biraz açıldımda kalktım yanlarında oturdum.
bugün iyiyim çok şükür. sanırım öğürmekten boğazım tahriş olmuş biraz yanıyor.
ay destan yazmışım yazmayayım başka
sabah kalktım kahvaltı hazırladım kp. in surat bir karış. nasıl oldun bile demedi. meğerse köye gidecekmiş . ben hasta oldumda gidemiycek diye trip atıyormuş. eşim aldı onu köye götürdü. bende dinleneyim deyip yattım. size yazarken kapı çaldı . büyük eltimin geliniyle ortanca eltimin gelini geldi. birisi çorba yapmış, biri tatlı yapmış. bana çorba içirdiler birer fincan kahve içip gittiler.
sağol elifcim
Allah seni iyi etsin güldürdün beni
ne oldu bilmiyorum yenacım dişime sadece 3 yerinden iğne yaptı. implantı açıp içine diş kökü gibi birşey yerleştirdi o kadar. başka bir işlem yapmadı. bugün halsizlikten başka bir şeyim yok çok şükür.
sağol banuscum bilmiyorum canım hiçbir şeye alerjim yok diye biliyorum. dişime yapılan iğneden defalarca yapıldı. minosette ara sıra içiyorum hiç böyle olmamıştı.
canım durumun uygunsa kurutma al. tavsiye ederim. kış geleli ben hiç çamaşır asmadım. dolap kuruluğuna ayarlıyorum makinadan çıktığı gibi yerleştiriyorum. kurutmaya atacağım zaman yumşatıcıda kullanmıyorum yumuşacık çıkıyorlar kurutmadan
Allah razı olsun meyracımayy ablam her zaman beklerim hepinizi: )))
kapıdan olurmu hiç...
dafi ablam geçmiş olsun.
Benimki beko birkaç yıldır kullanıyorum bir problem çıkmadıIns alicam bende bi ayarladikmi ilk onu dusunuyorum. Kayinvaldem kullaniyo kendi ordugu yunlu hirkalari atmiyo bi tek herseyi atiyo pamuk gibi ve temiz tuysuz cikiyo cok guzel bir makine hakkaten :)) sen hangi model kullaniyosun
Sağol canım iyiyim çok şükürDafi abla gecmis olsun simdi daha iyisindir insallah :-(
Bonus sen kucukcekmecenin neresinde oturuyodun:)
neye lazım olcak la :) biz 7 sene ikitelli de oturduk. halkalıda okudum liseyi de. komşu diiliz falan demişsinya kimseyle. ondan sorim dedim ama uzakmışız zaten :) küçük abimler hala ikitellide oturuyo.:) neye lazim oldu acaba :) tepeustu diyim tam tepeustu degil ama :)
Empati kurabilmek güzel keşke herkes biraz empati kurabilse ama Adaş fazlası insanı yoruyor .....Empati kurabilmek çok güzel bir özellik adaşım
Haklısın canım karşı taraf da empati kurabilmeliEmpati kurabilmek güzel keşke herkes biraz empati kurabilse ama Adaş fazlası insanı yoruyor .....
İnsanlara güvensiz oluşum biraz yanlış anlaşıldı insanlara güvenirim Allah yanıltmasın da...
Amiin sağol asucumDaficim geçmiş olsun
Migren tarzı bişey yasamışsın gibi geldi bana sonrasındaki halsizlik ve şişlik de uyuyor migrene
İnşallah bir daha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?