Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen gelmiyorsun diye doğumdan sonra biz geleceğiz seni ziyarete :))
Şerbetler,tatlılar daha bir sürü şey yapıp uğrarız kapıdan :)

ayy ablam her zaman beklerim hepinizi: )))
kapıdan olurmu hiç...

dafi ablam geçmiş olsun.

Ins alicam bende bi ayarladikmi ilk onu dusunuyorum. Kayinvaldem kullaniyo kendi ordugu yunlu hirkalari atmiyo bi tek herseyi atiyo pamuk gibi ve temiz tuysuz cikiyo cok guzel bir makine hakkaten :)) sen hangi model kullaniyosun

ayy ablam her zaman beklerim hepinizi: )))
kapıdan olurmu hiç...

dafi ablam geçmiş olsun.
Allah razı olsun meyracım
Böyle arada uğra güzellik özlüyoruz seni

Ins alicam bende bi ayarladikmi ilk onu dusunuyorum. Kayinvaldem kullaniyo kendi ordugu yunlu hirkalari atmiyo bi tek herseyi atiyo pamuk gibi ve temiz tuysuz cikiyo cok guzel bir makine hakkaten :)) sen hangi model kullaniyosun
Benimki beko birkaç yıldır kullanıyorum bir problem çıkmadı

:) neye lazim oldu acaba :) tepeustu diyim tam tepeustu degil ama :)
neye lazım olcak la :) biz 7 sene ikitelli de oturduk. halkalıda okudum liseyi de. komşu diiliz falan demişsinya kimseyle. ondan sorim dedim ama uzakmışız zaten :) küçük abimler hala ikitellide oturuyo.

İyi akşamlar ben geldiiiiiim :)

Evet bugün piskolağa gittim biraz önce telefonumun not defterine tüm ayrıntılarıyla yazmıştım buraya kopyalıycaktımki kocaman yazıyı uçurdum kayboldu gitti neyseee keyifli değişik bir gündü sorunumun çözümü hakında pek bilgi edinemediysemde kısmen azda olsa bilgi edindim ...

10 kişilik seminerde tek obez bendim program sonu gününüzü 0 la 100 arasında değerlendirin dediklerinde ben 50 puan verdim ve bunuda ben obezite semineri diye geldim ama buradaki tek obez benim dedim bunuda herkezin içinde söyledim Dr. da kilo durumuna göre değil duygu durumuna göre program yaptıklarını söyledii ...

İşte bağzı yaşayamadığımız duyguların yerine yemek yemeyi koyuyormuşuz mesela ben Planladığım şeyleri yapamadığımda stres anlarımda engellendiğimi düşündüğümde kendimi yemeğe veriyorum ki bunu biliyordum ...

Çok farklı duygular var hangisinden yoksunsak yerini yemekle tamamlayarak mutlu olmaya çalışıyormuşuz buna cinselikte dahil :)))

Empati kurabilmek güzel keşke herkes biraz empati kurabilse ama Adaş fazlası insanı yoruyor .....

İnsanlara güvensiz oluşum biraz yanlış anlaşıldı insanlara güvenirim Allah yanıltmasın da...
Haklısın canım karşı taraf da empati kurabilmeli
Dediğin gibi güvenmek güzel tabii hakedene
Amin Allah yanıltmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…