Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Buarada frida ne yaptın misafirlerine
Hiç sorma gittim bide alışveriş yaptım sebzeli bulgur pilavı yanında da tavuklu mantar sote yaptım birde brokoli hazırladım ve gelmediler sınır oldum evde 3 tencere yemeğim var yazık olcak yemeklere bunları da dağıtamadım kaldı öyle ....
Akşam üzeri kardeşim tek uğradı bir yarım saat oda pasta kola almış pastayı arkdaşa götürdüm

Frida ates yapiyo evet. Simdilik hafif atesle geciriyo iki tanede onemli sinavi var pazartesi sali. Tonsilit yada anjin bedemcik iltihabi iste off bende cok olurdum.
Anladım geçmiş olsun yarın toparlar inşallah

Her yerde böyle bir salgın var kuzenimle konuştum onlarda çok hasta hepimizin midesi ağrıyor diyor ateşli hastalarda gerçi onlar biber gazından hasta olduklarını düşünüyor haklıda

Çok kötü oluyor hazırlıktan sonra misafir gelmediği zaman insan yorgunluğuna mı yansın kalan yemeklere mi.. benM misafirlere ek misafir yine geldi 13kişi olduk .bir akraba daha aramış beni bize gelmek için duymadım çok sonra gördüm.bugün kabul günüm gibi oldu

Gerçekten bütün günümü bağladılar gelseler hiç önemli değil ama maddi manevi zarar oluyor benimde başka planlarım vardı yapamadım onlar yüzünden SSS:

Gunaydin
Oglani dr a goturdum ecz falan hala eve gelemedim. Bir hastalik ilac sirasi varki hayir olsun sonu ins.

Ortadaki grip salginindan degil tonsilit olmus dedi.
Canim cok gecmis olsun benim buyuk kiz da kucukken cok olirdu surekli antibiyotik verirlerdi cok sukur gecti
kolay gelsin süten keseceksende biraz daha havaların ısınmasını bekle annesi :)
listeleri buraya yazsan bizide motive etsen? hem benimde özlü sözlere ihtiyacım var
oyle yapacam gibi gorunuyokiyamiyorum cunku
Dun cok kotuydu yazmadim o yuzden bugun yazarim imsallah

Bonus oglan nasıl

Disardan bakinca iyi gibi maske takti kizlara bulasmasin diye oyle geziyo evin icinde. Bol bol su seftali suyu iciceksin dedi dr yoksa serum takmak zorunda kaliriz dedi. Iciyo iyi geldi diyo gece hep sicakti aslinda. Yav essek kadar oldu ayaklar 39 numara ama bazen ufak cocuk gibi gercekten. Hala biraz masumiyet var iki seneye oda hepten gider adam olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…