ben kendi çabamla yavaş yavaş veriyorum akapunktura gerek yok dedim bir anda beklemedim ne diyeceğimi şaşırdımgerçekten sinir bozucu bir durum olmuş sen ne dedin ay ben balık etliyim deseydin ne var halimde deseydin 10 kilo ver o gelin incelmişsin demez ....
Frida ates yapiyo evet. Simdilik hafif atesle geciriyo iki tanede onemli sinavi var pazartesi sali. Tonsilit yada anjin bedemcik iltihabi iste off bende cok olurdum.
Hiç sorma gittim bide alışveriş yaptım sebzeli bulgur pilavı yanında da tavuklu mantar sote yaptım birde brokoli hazırladım ve gelmediler sınır oldum evde 3 tencere yemeğim var yazık olcak yemeklere bunları da dağıtamadım kaldı öyle ....Buarada frida ne yaptın misafirlerine
Anladım geçmiş olsun yarın toparlar inşallahFrida ates yapiyo evet. Simdilik hafif atesle geciriyo iki tanede onemli sinavi var pazartesi sali. Tonsilit yada anjin bedemcik iltihabi iste off bende cok olurdum.
Banada çok olur şu cevabı verseydim yaa diye sonradan aklıma gelir :)ben kendi çabamla yavaş yavaş veriyorum akapunktura gerek yok dedim bir anda beklemedim ne diyeceğimi şaşırdım
Gerçekten bütün günümü bağladılar gelseler hiç önemli değil ama maddi manevi zarar oluyor benimde başka planlarım vardı yapamadım onlar yüzünden SSS:Çok kötü oluyor hazırlıktan sonra misafir gelmediği zaman insan yorgunluğuna mı yansın kalan yemeklere mi.. benM misafirlere ek misafir yine geldi 13kişi olduk .bir akraba daha aramış beni bize gelmek için duymadım çok sonra gördüm.bugün kabul günüm gibi oldu
herkese verilecek cevabım var ama yatınca aklıma geliyor.Banada çok olur şu cevabı verseydim yaa diye sonradan aklıma gelir :)
en kötü tarafıda bu işteGerçekten bütün günümü bağladılar gelseler hiç önemli değil ama maddi manevi zarar oluyor benimde başka planlarım vardı yapamadım onlar yüzünden SSS:
Canim cok gecmis olsun benim buyuk kiz da kucukken cok olirdu surekli antibiyotik verirlerdi cok sukur gectiOglani dr a goturdum ecz falan hala eve gelemedim. Bir hastalik ilac sirasi varki hayir olsun sonu ins.
Ortadaki grip salginindan degil tonsilit olmus dedi.
oyle yapacam gibi gorunuyokiyamiyorum cunkukolay gelsin süten keseceksende biraz daha havaların ısınmasını bekle annesi :)
listeleri buraya yazsan bizide motive etsen? hem benimde özlü sözlere ihtiyacım var
Bonus oglan nasılGunaydinnn mutlu pazarlar :))
Hepiniz mesud ve bahtiyar olun ins
Bonus oglan nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?