Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar Mutlu pazarlar
Bizimkiler uyuyor kalksalar da gitsek kayınvalideme :)
Esracım çıkarın güzel havanın tadını tabii

Böyle günlerde sanki 18 yaşıma geri dönüyorum atlayıp zıplamak geliyo içimden
Hepimizin gunu guzel gecsin insallah

selamun aleyküm güzeller
dün size yazdıktan sonra baş ağrım geçsin diye 1 minoset içtim. midem yanmaya başladı. bir süre sonra tuvalete taşınmaya başladım. sonra öğürtüler geldi her öğürüşte kan geldi. şaşırıp kaldım. dişcide hiç kan yutmadım neydi o bilmiyorum. elim ayağım zangır zangır titriyor, gözlerim bulanık görüyor, kafam daralıp genişliyor ölüyorum zannettim. çok kötü oldum. zehirlendimmi acaba ? sabah sadece 1 dilim ekmek, üç zeytin, küçük 1 dilim peynir, tumurta yemiştim. zehirlencek birşey yemedim. ne oldum bilmiyorum. gözümü açmadan yattım. benim akıllı kocam ben yatarken misafir kabul etmiş. birde misafir geldi. gözümü açıpta çıkıp hoşgeldiniz diyemedim. hazır yemek söyleyip doyurmuş. kız kardeşime mesaj attım. kardeşimle yeğenim geldi misafirlerle ilgilendi. sonra biraz açıldımda kalktım yanlarında oturdum.
bugün iyiyim çok şükür. sanırım öğürmekten boğazım tahriş olmuş biraz yanıyor.
ay destan yazmışım yazmayayım başka

Mutu pazarlar...
Bonus ve derin cocuklariniza gecmis olsun. Insallah bir an once atlatirlar...

Bulut benim yerime de gez dolas :) hava soguk burda yine ama gunes var :)

Frida yemekleri bana gonder :) hic kalkacak halim yok da :)
ay kıayamam ben sana
yakın olsak ben sana yemek yapardım. severim yemek yapmayı

kıyamam düşünceli çocuk kardeşlerinide düşünürmüş

Oglani dr a goturdum ecz falan hala eve gelemedim. Bir hastalik ilac sirasi varki hayir olsun sonu ins.

Ortadaki grip salginindan degil tonsilit olmus dedi.

Çok geçmiş olsun bonus.
Sınavların da başarılar diliyorum yakışıklıya

Hep bana,hep bana olmaz Derin :) ben de istiyorum etkili fırçadan :)

Banada çok olur şu cevabı verseydim yaa diye sonradan aklıma gelir :)

hahaha aynen ben de öyleyim. Geldimi kocan.?
Senin de kız hastaydı dimi geçmiş olsun canım..

Böyle günlerde sanki 18 yaşıma geri dönüyorum atlayıp zıplamak geliyo içimden
Hepimizin gunu guzel gecsin insallah

seni böyle neşeli görmek çok güzel esracan.

Mutu pazarlar...
Bonus ve derin cocuklariniza gecmis olsun. Insallah bir an once atlatirlar...

Bulut benim yerime de gez dolas :) hava soguk burda yine ama gunes var :)

Frida yemekleri bana gonder :) hic kalkacak halim yok da :)

İyice ağırlaştın dimi.. Allah yardımcın olsun ..

Allah Allah nooldu sana daficim.. İğne yaptımı dişçi acaba o mu etkiledi seni.? Mİnoset analjeziklerin en düşüğü sebep o değildir gibi..
yat dinlen kalkma hemen misafir de almayın kapıya not as evin hanımı hasta diye :)

Dikkat ediyorum ben evle ilgilenmeyince ev savaş alanına dönüyor resmen..
dün keyfisidim halsizdim pek enerjim yoktu ve epey düşündükten sonra hiç birşey yapmamaya karar verdim :) yemekten sonra kızım mutfağı toparladı.. ben de uzandım hep.
bugün iyiyim şükür ama yapılacak çok şey var. yani bir kazanımı olmadı ertelememin :)
Kayınvaldeme gitmemiz gerek bizim de asu gibi :) Epey oldu uğramayalı.
Eşim ikinci fasıl uykuya daldı kahvaltıdan sonra .. Hayat erkeklere güzel valla.. Ben ev hanımıyım sanki..
Bir bardak daha çay içip toparlanayım. yanlışlıkla gelen falan olursa korkup kaçar :)

Bende kahvaltidan once yataklari toplayabildim buyuk basari benim icin :)

Aksamdan camasir katladim yenisini astim birazdan onlari katlayip yenisini asacagim :)

Bunu kelebek modunda yapmaliyimki tam bir ev hanimi olayim.

Bu yeni oturdugum ev yeni bina oldugu icin merkezi sistemle isiniyor ve gayet guzel isiniyor merkezi sistemin borularinin dagildigi yere camasirlari asiyorum kisa surede kuruyo cok iyi oluyo ilk firsatta bir kurutucu alacagim ins. Sen disari asiyorum dedin ya bu kokusuz deterjanlardan falanmi kullaniyosun barisa?

Bonuscum Doktora sormuştum deterjanla ilgili birşey söylemedi havalandırarak kurutun dedi..
Ben de kar da kışta hep dışarı asıyorum mecburen.. Evin için de kurutmak iyi değilmiş..
Ben çocukken hatırlıyorum annem sobanın üstün de kurutuyordu hiç birşey olmazdı bize.. Şimdi onu yapmayın bunu yapmayın türlü türlü hastalık var ona rağmen..
Merkezi sistem çok iyi ısınıyor dimi bizim de öyle hem fatura daha hesaplı geliyor..

Nihayet :)

Bir de ünlülerin elinden düşürmediği gojjy berri diye birşey var. meyvemi nedir o bileniniz varmı arkadaşlar :))

Nihayet :)

Bir de ünlülerin elinden düşürmediği gojjy berri diye birşey var. meyvemi nedir o bileniniz varmı arkadaşlar :))

Yav ben onu teeee ne zamandan aldimda icecek demleyecek adam lazimdi su an var :) kabuk tarcinida ince olanlarindan kirdim elimle bi kac parca attim icine.

Gojiyi bilmemde bisey vardi kasimpatida demisti gorunce resmini cekmistim unuttum eklemeyi.

Anaaa tee kasimdaymis :)))

Herkese merhaba...
Maalesef 10 gündür nete giremedim ve evimden uzakta zor günler geçirdim +2 ile döndüm ama evime döndüm ya inşaAllah çoook eksili günler görürüm diyorum...

Umarım herkes iyidir keyifler yerindedir....

..

cuma günü netim olmaıdıgı için bildirim yapamadım kusura bakma önümüzde ki hafta listeden çıkmam dimi
bu hafta 91.4 üm +1.7 maalesef 10 günün sonucu bu

Acil kendime ve eksili günlere gelmeliyim...

sabah kalktım kahvaltı hazırladım kp. in surat bir karış. nasıl oldun bile demedi. meğerse köye gidecekmiş . ben hasta oldumda gidemiycek diye trip atıyormuş. eşim aldı onu köye götürdü. bende dinleneyim deyip yattım. size yazarken kapı çaldı . büyük eltimin geliniyle ortanca eltimin gelini geldi. birisi çorba yapmış, biri tatlı yapmış. bana çorba içirdiler birer fincan kahve içip gittiler.
Ablacim cok gecmis olsun. Doktora gitseydin keske.. Biraz daha iyisin galiba. Cok gecmis olsun..
Yemek yapmis kadar oldun zaten cok sagol :)
sağol elifcim

Allah seni iyi etsin güldürdün beni
ne oldu bilmiyorum yenacım dişime sadece 3 yerinden iğne yaptı. implantı açıp içine diş kökü gibi birşey yerleştirdi o kadar. başka bir işlem yapmadı. bugün halsizlikten başka bir şeyim yok çok şükür.

Ablacim cok gecmis olsun nolmus oyle ya bi de misafir :) hakkaten senin kapiya yazmali bi muddet gelen giden olmasada iyice kafani toplasan.
Okurken birden aklima ablamin ilactan alerji oldugu zaman geldi allah korusun.
sağol banuscum bilmiyorum canım hiçbir şeye alerjim yok diye biliyorum. dişime yapılan iğneden defalarca yapıldı. minosette ara sıra içiyorum hiç böyle olmamıştı.

canım durumun uygunsa kurutma al. tavsiye ederim. kış geleli ben hiç çamaşır asmadım. dolap kuruluğuna ayarlıyorum makinadan çıktığı gibi yerleştiriyorum. kurutmaya atacağım zaman yumşatıcıda kullanmıyorum yumuşacık çıkıyorlar kurutmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…