Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dogru... ınsallah gecıcı olur. ama ınsan cok yıpranıyor. ne gerek var dıye dusunuyorum. ben butun o eksıklerın verdıgı hıslerı paylasmıstım esımle. ne bıleyım ınsan esınede acılamazsa kıme acılsın... sımdı boyle bu sekılde karsıma cıkınca...

Dün sabah 2 cigkoftecilerin kullandığı lavaş ekmeğine maydanoz peynir domates koyup durum yaptım tuz yok 2 şekersiz çay öğlen bir mandalina akşam 4 kandil simiti bir çatal pasta iki şekersiz çay bir küçük muz bir mandalina
Bu sabah 2 adet cigkoftecilerin lavasi içine marul maydanoz domates sivri biber peynir tuzsuz olarak durum yaptım 5 zeytin 2 şekersiz çay yarım kibrit kutusu tuzsuz kaşar yedim
İnşallah cumaya kadar kilo veririm bu gün biraz yürüyüş yapicam

Ins istedigin gibi verirsin. Listeni yazabilirsen bizede ornek olur.

Cuma gununden beri nur hasta oldu yeniden zaten geceli ne kadar olduki tekrarladi belkide hic gecmedi

Cok yiprandi kac aydir. Dun gece bi serum verip gondermisler. Sabah yine kotu olunca tekrar gitti. Yine serum vermisler ins bu sefer son olur artik toparlanir. Pespese olan her hastalikta direnc iyice dusuyo.
Nur1835 canim benim sen hasta oldunmu benimde tadim olmuyo evladim gibi severin seni bilirsin

Iyiles artik

Allah şifa versin canım nura selam ve sevgiler

Nur1835 gecmis olsunn.. Insallah bir an once atlatirsin canim..

Canim ben sunu ogrendim.. Canini yakan seyleri paylasmicaksin esin bile olsa, donuyo dolasiyo ve ummadigin anda basina kakiliyo.. Bu benim dusuncem tabi.
Ben de cok arkadas gibi anlattim herseyi, sonra baktim basima kakmaya basladi, en ufak kavgada o laflar acilmaya basladi, ben de cogu hissimi paylasmamaya basladim. Ki ben esimin cok anlayisli oldugunu dusunuyorum. Ona ragmen bu anlattiklarim oldu yani.. Gecici olur tabiki insallah seninki de :) sikma canini

Bu sene grip kolay kolay geçmiyor ben anlattım çok şükür babam ve kardeşim bir ayı geçti daha iyi olmadılar tam geçti diyoruz ki yeniden yeniliyor hastalık kendini inşallah Rabbim şifa versin canım benim büyük kızda bogazim ağrıyor diye gitti okula inşallah hasta olmaz o hastalandimi ikizlerde hastalaniyo geçenssene acilden çıkamadım hiç bu sene de öyle olmaz inşallah

Günaydn kızlar.herkes iyidir umarm.kızlar 2 gecedir feci kaşıntm var.ellerim ve ayaklarm kaşnyo genetik bisey gebelikte oluyo.beni ancak yena anlar.Valla Allah düşmanma vermesin.haftaici doktora görünecem ins
geçmiş olsun canım
Geçicidir inşallah belkide kilo aldıkca açılma olduğundan kaşınıyordur. Ben kilo almaya başladığımda bacaklarımın iç kısmında çok kaşıntı oluyordu

canım kıyamam sana çok kırılmışsın. Ama geçecek her ailede olan şeyler. Eşinin ağzındanda kızgınlıkla çıkmıştır o sözler. Çoktan pişman olmuştur.
Sen yuvanın selameti için dua et.bol bol ayetel kürsi oku farkettirmeden eşinin üzerine üfle. Sofraya atururken inanarak 7 defa ya muhsi ismi şerefini oku yediğiniz yemeği üfle
Çok faydasını göreceksin inşallah

[QUOTE post: 44570455, member: 678374"]Canim ben sunu ogrendim.. Canini yakan seyleri paylasmicaksin esin bile olsa, donuyo dolasiyo ve ummadigin anda basina kakiliyo.. Bu benim dusuncem tabi.
Ben de cok arkadas gibi anlattim herseyi, sonra baktim basima kakmaya basladi, en ufak kavgada o laflar acilmaya basladi, ben de cogu hissimi paylasmamaya basladim. Ki ben esimin cok anlayisli oldugunu dusunuyorum. Ona ragmen bu anlattiklarim oldu yani.. Gecici olur tabiki insallah seninki de :) sikma canini[/QUOTE]
Aynen katiliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…