Evlilikte olur böyle şeyler geçecek olduğunu düşün canım biz eşimle karakolluk bile olduk ama atlattik elhamdulillah sende atlatcaksin inşallah
artık kavga ettiğimizde uzmuyorum kendimi fazla
biz neler atlattık diyorum
Kafanı dağıtmaya ve düşünmeye çalış canım
dogru... ınsallah gecıcı olur. ama ınsan cok yıpranıyor. ne gerek var dıye dusunuyorum. ben butun o eksıklerın verdıgı hıslerı paylasmıstım esımle. ne bıleyım ınsan esınede acılamazsa kıme acılsın... sımdı boyle bu sekılde karsıma cıkınca...Bengisu gecmis olsun canim. Insallah gecer bir an once. Ben de olmadi sukur kasinti durumu. Ama forumlarda falan cok sık rastladim olanlara..
Klasik evlilik iste canim. Uzme kendini. Hepsi geciyo. Sonra insan uzulduguyle kaliyor.
Tabi sen de biliyosun bunlari da, insan o an hic gecmeyecek saniyor.. Insallah halledersiniz bir an once.
Diyetisyen gitmedim endokrin doktorum liste verdi ama birebir yapmıyorum ama yakın bir şekilde yapiyorumdiyetisyen konturolündemisiiin ?
Dün sabah 2 cigkoftecilerin kullandığı lavaş ekmeğine maydanoz peynir domates koyup durum yaptım tuz yok 2 şekersiz çay öğlen bir mandalina akşam 4 kandil simiti bir çatal pasta iki şekersiz çay bir küçük muz bir mandalina
Bu sabah 2 adet cigkoftecilerin lavasi içine marul maydanoz domates sivri biber peynir tuzsuz olarak durum yaptım 5 zeytin 2 şekersiz çay yarım kibrit kutusu tuzsuz kaşar yedim
İnşallah cumaya kadar kilo veririm bu gün biraz yürüyüş yapicam
Resmini çekip atayim ama bana çok geliyor süz düzenleme yaparsınız kendinize gire tuz şeker yağ yasak bana ben bu şekilde yiyorumIns istedigin gibi verirsin. Listeni yazabilirsen bizede ornek olur.
Sahi ya ameliyat icindi liste :) tam olmasada uydugunuz kadar kilo verirsiniz mutlaka.Resmini çekip atayim ama bana çok geliyor süz düzenleme yaparsınız kendinize gire tuz şeker yağ yasak bana ben bu şekilde yiyorum
Şeker seviyesini ve karaciğer fonksiyonlarını düzenliyor siz de yapabilirsiniz ameliyat için tuz şeker yağ ve yumurta yemiyorumSahi ya ameliyat icindi liste :) tam olmasada uydugunuz kadar kilo verirsiniz mutlaka.
Allah şifa versin canım nura selam ve sevgilerCuma gununden beri nur hasta oldu yeniden zaten geceli ne kadar olduki tekrarladi belkide hic gecmedi
Cok yiprandi kac aydir. Dun gece bi serum verip gondermisler. Sabah yine kotu olunca tekrar gitti. Yine serum vermisler ins bu sefer son olur artik toparlanir. Pespese olan her hastalikta direnc iyice dusuyo.
Nur1835 canim benim sen hasta oldunmu benimde tadim olmuyo evladim gibi severin seni bilirsin
Iyiles artik
Cuma gununden beri nur hasta oldu yeniden zaten geceli ne kadar olduki tekrarladi belkide hic gecmedi
Cok yiprandi kac aydir. Dun gece bi serum verip gondermisler. Sabah yine kotu olunca tekrar gitti. Yine serum vermisler ins bu sefer son olur artik toparlanir. Pespese olan her hastalikta direnc iyice dusuyo.
Nur1835 canim benim sen hasta oldunmu benimde tadim olmuyo evladim gibi severin seni bilirsin
Iyiles artik
Canim ben sunu ogrendim.. Canini yakan seyleri paylasmicaksin esin bile olsa, donuyo dolasiyo ve ummadigin anda basina kakiliyo.. Bu benim dusuncem tabi.dogru... ınsallah gecıcı olur. ama ınsan cok yıpranıyor. ne gerek var dıye dusunuyorum. ben butun o eksıklerın verdıgı hıslerı paylasmıstım esımle. ne bıleyım ınsan esınede acılamazsa kıme acılsın... sımdı boyle bu sekılde karsıma cıkınca...
Cuma gununden beri nur hasta oldu yeniden zaten geceli ne kadar olduki tekrarladi belkide hic gecmedi
Iyiles artik
geçmiş olsun canımGünaydn kızlar.herkes iyidir umarm.kızlar 2 gecedir feci kaşıntm var.ellerim ve ayaklarm kaşnyo genetik bisey gebelikte oluyo.beni ancak yena anlar.Valla Allah düşmanma vermesin.haftaici doktora görünecem ins
hayırlı sabahlar olsun herkese...
moralim cok bozuk çok...
esımle bııkac gundur hep atarlıyız zaten. ama dun daha koyu oldu.
bana sen aile nedir bilmiyosun dedi.
evt seninle aile olurum sanmıstım dedim...
insanın en eksik yanından vurulması vardır ya
cok kırdı beni...
canım kıyamam sana çok kırılmışsın. Ama geçecek her ailede olan şeyler. Eşinin ağzındanda kızgınlıkla çıkmıştır o sözler. Çoktan pişman olmuştur.dogru... ınsallah gecıcı olur. ama ınsan cok yıpranıyor. ne gerek var dıye dusunuyorum. ben butun o eksıklerın verdıgı hıslerı paylasmıstım esımle. ne bıleyım ınsan esınede acılamazsa kıme acılsın... sımdı boyle bu sekılde karsıma cıkınca...
Şeker seviyesini ve karaciğer fonksiyonlarını düzenliyor siz de yapabilirsiniz ameliyat için tuz şeker yağ ve yumurta yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?