Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm....

malesef canım yanlarındada yatamıyorum odamada çekilemiyorum...çocukları özlemekten değil ya bizimki biraz arada yoklayıp ortalığı kolaçan etmeyi seviyo...konuşucak şeyler buluyo kendine....rahatsızlığım oyüzden...ben kalkamıyorum eşim yapıyo çay servisini ona bile bozuluyo kendi sırtında odun taşırmış hamileyken vs vs...es kaza iki bılaşık yıkasa üç gün içinde bütün sülaleye yayılıyo nekadar tembelmişiz altı üstü hamileymişiz vs..yoksa elinden her iş gelir öyle işten kaçan biri değildir şunu yaparmısın falan desem yapar sağolsun ama her fırsatta ve millet içinde bi şekilde kafama kakılır oyüzden en kötü anımda bile hiç bir talebim olmadı 11 senedir...kısacası çok şeyler varda herşey konuşulmuyo işte...

Ve aleyküm selamm...geçmiş olsun canım son dönemece girdin sende ondandır Rabbim kolaylık versin...

sen istanbuldamı oturuyodunki ben seni başka yerdeydin diye hatırlıyorum sanki...

keşke öyle olsa fridacım....

Oglani dr a goturdum ecz falan hala eve gelemedim. Bir hastalik ilac sirasi varki hayir olsun sonu ins.

Ortadaki grip salginindan degil tonsilit olmus dedi.

geçmiş olsun canım inş bugün daha iyidir....

geçmiş olsun ablacım...bugun daha iyisindir inş...

:) neye lazim oldu acaba :) tepeustu diyim tam tepeustu degil ama :)

tam tepede değil ha..:))az altındasın yani...

hayriyee..

Kızımda aynısını söyledi :))

bencede çok haklı şuan evde olsa direk dalarım o derece severim kendilerini....:))

Günaydn kızlar.herkes iyidir umarm.kızlar 2 gecedir feci kaşıntm var.ellerim ve ayaklarm kaşnyo genetik bisey gebelikte oluyo.beni ancak yena anlar.Valla Allah düşmanma vermesin.haftaici doktora görünecem ins

çok geçmiş olsun canım...arada banada oluyo ama çok kötü boyutta değil...Rabbim şifa versin...

Sen nasıl oldun ablacim

Sen nasıl oldun ablacim
Sağol canım geçti çok şükür
Senin kuzularda iyi sağlıklı olurlar inşallah. Canım sabahları tahinpekmez yedir çocuklara birde dut kurusu, ceviz, fındık, kuru üzüm gibi şeyler yedir bağışıklık sistemi güçlensin ozaman kolay yakalanmaz lar hastalığa yada kolay atlatırlar

Nur çok geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin
Ve Aleykümselam
Sağol canım iyiyim çok şükür. Sende tanımışsın kv.ni ona göre idare et.bırak istediği kadar rahatsız olsun sen rahatına bak. Arada eşin için sağolsun elimi sıcak Sudan soğuk suyla değirmiyor de. Çatlasın ..
Sende umruna bile getirme

En hafifinden huzurlu bir hafta diliyorum..

Aksam yegenimin dogum gunu var nasil basa cikicam bilemiyorum. Henuz tadimlik yemeyi ogrenemedi obez bunye.. Ozellikle hamur gorunce suursuzca daliyorum..

-----

Frida seminer umdugun gibi olmadi demek.. Ben seye cok guldum hani eksikluklerimizi herhangi bir eyleme gecirirmisiz ya. Buna cinsellikte dahil demek ki hepimizin libidosu yerler de :))

Zeynep he daha az tepe benimki :) ikitelliden yuksekte hehe :)

Kaynanangillere burdan bi ucasim geldi. Yenanin dedigi gibi olsa amenna gelen gelsin. Ama degilse kabul etmemeye calis iki ay daha laf eden etsin zeynep senin daha var doguma misafir kaldircak durumda degilsin esinde niye ezilsinki oyle keske kendi dese. Bisey diyemiyo deme onlar yiyip icip gidip rahat yatiyolar bi skintilari yok senin gibi.
Ama sen yatamiyosunda.

Bazi kadinlar oyle oglu iki bardak cay koydumu akli gidiyo. Birde kendi hamilelikleri yokmu iyyyyy nefret geldi bana bunlari duymaktan...

Nur1835 canim cok gecmis olsun

leylasa canim zor biliyorum ama takilmamaya calis erkekler malesef kizginlikla agizlarindan cikanlari duymuyolar sende o kizginlikla agir sozler soyleyip isi yokusa surme boyle durumlarda ben sessiz kalmayi tercih ediyorum ve hic ustune gitmiyorum bazen gidiyorumkonusabi lirmiyiz diye konusmuyosa daha da gitmiyorum bikac gun sonra tipis tipis geliyo zaten deneme yanilma yontemiyle 13 yilda ogrendim sende bi dene istersen baktin o sana gelmiyo sen ona git ama guzel konusarak insallah halledersiniz

Yeliz sessiz kalabiliyosan masallah sana. Bir kac kere sessiz durmuslugum var benimde yani sayili :) ve bu yuzden olayin buyumemesine sahit oldum. Ama en kotu huyum sabredemeyip aninda konusuyorum kiziyorum cocuklarada oyle oluyo sonra pisman oluyorum keske soyle yapsaydim falan diyorum ama is isten gecmis oluyo.
Sabir buyuk bir erdem gercekten.

Bonusum dedigin gibi sabredemeyip konusuyodum kiziyodum agir konusuyodum yada duygu somurusu yapiyodum ama fayda etmedigini islerin kotuye gittigini gorunce susmayi ogrendim baktim kendi geliyo zaten en iyisi boyleymis demekki cocuklarada kizma sonra barisinca daha cok uzuluyosun neden yaptim diye

Selam kızlaaar :) geçmişi okudum bayağı muhabet dönmüş ama tek tek alıntılama yapamıyorum şu netsizlik çok kötü cuma günü haledebiliriz inş. Eşim gelmiş olucak ...

Nur1835 canım geçmiş olsun zor vallahi insan yılıyor artık ...

leylasa eşinle aradaki sorun kısa zamanda tatlıya bağlanır inşallah canım evlilikte oluyor arada özelikle sizin gibii yeni sayılan evliliklerden yaniii zamanda evliliğini daha iyi olucak :)

YENA akşam sana kolay gelsin bakalım bizimkiler kursa ne getirecek yaaa seminer iyiydi keyifliydi cinsellik evet geliştirelim onu bir nevi spor :)))

Yok yaa işin şakası tabii kişiye göre değişiyor işte ilaa tüm obezlerin cinsel eksikliği yok yanii ben geçmişte sebeplerimi yazdım ..

Adaş gelmemiş ?

Bonus günaydın tatlım sen yine olduğun gibi ol halkını her zaman Savun boşver fazla sabırda iyi değil içinde kalıp seni rahatsız edeceğine şöyle gitsin tabii çözümlü olsunda inş. :))

Son düzenleme:
Bende sendenim yeliz tartışma anında öyle laflar geliyorki aklıma ama olay büyümesin diye söyliyemiyorum bizim çocuklar zaten kavga etmemize izin vermiyorlar yüksek sesle konuşsak kavga ediyoruz zanediyorlar bizİ durduruyorlar :)

Benim kavga anında dediğim bir laftır bak sana cevap veririm altında kalırsın çekil git başımdan derim

Böyle işte bi kavga etme özürlüyüz yanii :))

Hec yani sonradan obez olacagima

Ne yiyonuz oglene napiyosunuz?

Çok ayıp ama ben şimdi kahvaltı yapıcam yeni kalktım sayılır

Seninki ayip degilde benimki ayip te allam ya ne yiycen? Gurkan kubilay diyoduki gec kalkanlar hangi ogundeyse oyle devam etsin erkenmis gibi hem kahvalti hem yemek yemesin.

Sabahlari corba severmisin yemek saati yani su an benimde hazir biseyim yok ne yiycem bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…