- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
Selamün aleyküm....
malesef canım yanlarındada yatamıyorum odamada çekilemiyorum...çocukları özlemekten değil ya bizimki biraz arada yoklayıp ortalığı kolaçan etmeyi seviyo...konuşucak şeyler buluyo kendine....rahatsızlığım oyüzden...ben kalkamıyorum eşim yapıyo çay servisini ona bile bozuluyo kendi sırtında odun taşırmış hamileyken vs vs...es kaza iki bılaşık yıkasa üç gün içinde bütün sülaleye yayılıyo nekadar tembelmişiz altı üstü hamileymişiz vs..yoksa elinden her iş gelir öyle işten kaçan biri değildir şunu yaparmısın falan desem yapar sağolsun ama her fırsatta ve millet içinde bi şekilde kafama kakılır oyüzden en kötü anımda bile hiç bir talebim olmadı 11 senedir...kısacası çok şeyler varda herşey konuşulmuyo işte...
Ve aleyküm selamm...geçmiş olsun canım son dönemece girdin sende ondandır Rabbim kolaylık versin...
sen istanbuldamı oturuyodunki ben seni başka yerdeydin diye hatırlıyorum sanki...
keşke öyle olsa fridacım....
geçmiş olsun canım inş bugün daha iyidir....
geçmiş olsun ablacım...bugun daha iyisindir inş...
tam tepede değil ha..:))az altındasın yani...
hayriyee..
bencede çok haklı şuan evde olsa direk dalarım o derece severim kendilerini....:))
çok geçmiş olsun canım...arada banada oluyo ama çok kötü boyutta değil...Rabbim şifa versin...
Onların yanın da yatabiliyorsun değilmi.? ayıplama söz konusu değil..
ŞAyet öyleyse kendini kasmana strese sokmana hiiç gerek yok. yemeklerini yeyip geleceklerine göre çaylarını kendileri yapar ve içer...Sizi ve çocukları özledikleri için geliyorlardır :)
malesef canım yanlarındada yatamıyorum odamada çekilemiyorum...çocukları özlemekten değil ya bizimki biraz arada yoklayıp ortalığı kolaçan etmeyi seviyo...konuşucak şeyler buluyo kendine....rahatsızlığım oyüzden...ben kalkamıyorum eşim yapıyo çay servisini ona bile bozuluyo kendi sırtında odun taşırmış hamileyken vs vs...es kaza iki bılaşık yıkasa üç gün içinde bütün sülaleye yayılıyo nekadar tembelmişiz altı üstü hamileymişiz vs..yoksa elinden her iş gelir öyle işten kaçan biri değildir şunu yaparmısın falan desem yapar sağolsun ama her fırsatta ve millet içinde bi şekilde kafama kakılır oyüzden en kötü anımda bile hiç bir talebim olmadı 11 senedir...kısacası çok şeyler varda herşey konuşulmuyo işte...
Selamun aleykummmm... Dun annemin yanina gittim, bugun islerim vardi, biraz da disari ciktik. Agrilarim cok artti ne yapacagim bilmiyorum hic. Bi de bi can sıkıntısı var. Icim sıkıldı niyeyse..
Surekli yatmak, uyumak, uyandikca yemek yemek istiyorum..
Dualariniza talibim..
Ve aleyküm selamm...geçmiş olsun canım son dönemece girdin sende ondandır Rabbim kolaylık versin...
sen istanbuldamı oturuyodunki ben seni başka yerdeydin diye hatırlıyorum sanki...
napaysınıııız ben geldiiim
arkadaşımdayım bir yandan çayımı içiyorum bir yandan bulduğum netle size bakayım dedim
meyracım aksatmak değilde senin sağlığını merak ediyoruz arada sırada uğra ben ve bebik iyiyizde olurmu :)
hııım aslında zeynep bende nilüş gibi düşünmüştüm yat sen gelip çaylarını demleyip sağı soluda toplayıp çıksalar ?
keşke öyle olsa fridacım....
Oglani dr a goturdum ecz falan hala eve gelemedim. Bir hastalik ilac sirasi varki hayir olsun sonu ins.
Ortadaki grip salginindan degil tonsilit olmus dedi.
geçmiş olsun canım inş bugün daha iyidir....
selamun aleyküm güzeller
dün size yazdıktan sonra baş ağrım geçsin diye 1 minoset içtim. midem yanmaya başladı. bir süre sonra tuvalete taşınmaya başladım. sonra öğürtüler geldi her öğürüşte kan geldi. şaşırıp kaldım. dişcide hiç kan yutmadım neydi o bilmiyorum. elim ayağım zangır zangır titriyor, gözlerim bulanık görüyor, kafam daralıp genişliyor ölüyorum zannettim. çok kötü oldum. zehirlendimmi acaba ? sabah sadece 1 dilim ekmek, üç zeytin, küçük 1 dilim peynir, tumurta yemiştim. zehirlencek birşey yemedim. ne oldum bilmiyorum. gözümü açmadan yattım. benim akıllı kocam ben yatarken misafir kabul etmiş. birde misafir geldi. gözümü açıpta çıkıp hoşgeldiniz diyemedim. hazır yemek söyleyip doyurmuş. kız kardeşime mesaj attım. kardeşimle yeğenim geldi misafirlerle ilgilendi. sonra biraz açıldımda kalktım yanlarında oturdum.
bugün iyiyim çok şükür. sanırım öğürmekten boğazım tahriş olmuş biraz yanıyor.
ay destan yazmışım yazmayayım başka
geçmiş olsun ablacım...bugun daha iyisindir inş...
:) neye lazim oldu acaba :) tepeustu diyim tam tepeustu degil ama :)
tam tepede değil ha..:))az altındasın yani...
hayırlı akşamlar
koşturmacalı bir gündü şükür oturdum yenı ama diyt bakmından ıyıydı sanırım yazayım bıde sız bakın bı fıkır verın
sabah
4 kasık muslı
1 bardak süt
5 fındık
ara
1 portakal
oglen
1 tabak tavuklu bezelye
1 dılım ekmek
yogurt
ara
sutlu kahve
1 portakal
akşam
tavuk corba
yogurtlu ıspanak
1 dilim ekmek
şimdide şu yogurt şeysinden yedim kulaklarımdan ateş fışkırıyoaman allahım o nasıl tat ama yapacak bıseyyok katlanacaz
hayriyee..
Kızımda aynısını söyledi :))
bencede çok haklı şuan evde olsa direk dalarım o derece severim kendilerini....:))
Günaydn kızlar.herkes iyidir umarm.kızlar 2 gecedir feci kaşıntm var.ellerim ve ayaklarm kaşnyo genetik bisey gebelikte oluyo.beni ancak yena anlar.Valla Allah düşmanma vermesin.haftaici doktora görünecem ins
çok geçmiş olsun canım...arada banada oluyo ama çok kötü boyutta değil...Rabbim şifa versin...