Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi fikir ablacımda ozamanda kocamı hep mağdur ve kullanılan kişi olarak yayıyo ortalığa Allahtan artık kocam biliyo onunda benimde ne olduğunuda bunlar bizim aramızda pek sıkıntı olmuyo...yoksa eskiden bide anasının dolmuşuna geliyodu...neyse çok takmıyom zaten o anlık bozuluyom geliyo geçiyo....

canım haklısında kocamada acıyom nasıl duygu sömürüsü yapıyo anlatamam oda bana bırak uğraşma geliceklerse gelsinler senin durumun ortada bişey beklerlerse kendi ayıpları takma ben yapabildiğimi yaparım gerisi tınn diyo..diğer türlü gelme desem zaten bizi hiç istemiyonuz davet etmiyonuz tripleri yapıcak o seni daha sıkıntıya sokucak diyo...yoksa herhangi bi hasretlik yok her hafta en az bir gün öyle yada böyle bi sebepten beraber vakit geçiriyoruz zaten....neyse sonuçta kocam zaman zaman takışsakta bu süreçteki en büyük desteğim olmazsa daha kötü olurdum hakkını yiyemem oyüzden ailesiyle ilgili konuşup onuda üzmek istemiyorum...

Çok ayıp ama ben şimdi kahvaltı yapıcam yeni kalktım sayılır

ne var kahvaltıda bende gelem acıktumm..:))

Selamm bende zayiflamak istiyorum ama beceremiyorum tabikide napcam

hoşgeldiniz...

ben taze fasulye yaptım. Akşam için birde kurulardan( domates,kabak,biber ) kabarttım yoğurtlu kızartma yaparım diye dolapta biraz büyük bamya var onlarıda kızartırım .çorbada var. Biraz yüzleri asılacak ama hep sevdiklerini yiyecek değiller ya

Kızlar full bir kahvaltı yaptım normalde hazırlamadığını şeyler oluştu zeynep yanii tam sana göreydiii

Bonus ben kahvaltı çok seviyorum benim zayıf noktam kesin çay olmalı mesella ama bu gün daha bişey yemem atıştırma olur bu şekilde beslenmede bana kilo verdirmiyor mağlesef

Ne yedin şimdi akşama ne napıcaksın bu akşam kızım ve ben dışardayız yemek yapmam zaten dolapta yemek varda yiyen olmaz

Mesella tavaya bir but atıp pişirip yanında yoğurt , salata olabilir

Yada bir büyük çiçek brokoli haşlayıp üstüne limon yine bir kase yoğurt ve bir yumurta haşlıyabilirsin

Bu menükerin yanına 2 dilim ekmekte yiyebilirsin

Çorba ,salata da olabilir ton balık seviyorsan bu tür zamanlar için bir paket açıp hemen salata yapabilirsin...

Evde pırasa veya mantar varsa veyaa yeşillikli peynirli omlet çeşitlerinden de yapabilirsin

Büsürüde örnek oldu dimiii :))

Sizin evdekileri bilmemde bizim için menü harika örnek oluşturmuş

Yok ya bende ikinci bir kahvalti yaptim simdi yemek yapiyorum aksama. Zeytin ekmek yedim ufak bir kase recel yedim bi lokma alip biraksaydim keske tatli guzel geldi simdi basim agriyo.

Oglan sinav icin gitti babasi getirdi 11 de yikandi yatirdim zorla atesi vardi.

Patates istedi pure yapicam tas kebabi yanina birde hamurlu corba.

ıste bende duygusal balık:) dıyorum o benim eşim onunla paylaşmazsam kıme dıyeyım, içimi dökebilirim.. ama yapmamam gerekiyormus anladım.
tabi söyledigi bu cumle bi tartısma sırasında olldugu için daha cok can yakıyor.
dediğide dogru, kendimi cok yalnız hissettiğim oluyor. anne özlemim cok fazla. dogumdan beri daha farklı. anne cok lazım. neyse benim evladım var ben yasayamadıklarımı ona yasatırıım insallah iyi bir anne olurum.
tabi ondan da önce bir Rabbimiz var arkamızda. oyy cok dertlendim yaa.

YENA 74FRIDA dafi cok tesekkur ederım.

Stanford Üniversitesinde psikiyatri dersinde bölüm başkanının anlattığı kafa ve vücut ile stress ve hastalık arasındaki ilişki özetle şöyle.
Yetiskin bir erkeğin sağlığı için yapacağı en iyi şey bir çok şeyle birlikte, bir kadınla evlenmektir.
Oysa bir kadının sağlığı için yapması gerekli en önemli şey kız arkadaşları ile olan ilişkisini ilerletmektir.
Kadınlar birbirlerine farklı şekilde bağlanıp, destek olarak stres ve güç yaşam koşullarıyla mücadelede yardımcı olurlar.
Bu 'kız arkadaş toplantıları' fiziksel olarak daha çok serotonin hormonu salgılanmasını sağlıyarak ,depresyonla başa çıkıp, insana kendini daha iyi hissettirir.
Erkekler biraradayken daha çok çevresel aktivitelerle ilgilenirken , kadınlar olaylara duygusal yaklasir. Bu da sağlığımız için çok İYİDİR.
Arkadaşla geçirilen zaman genel sağlığımız için spor yapmak yürüyüş yapmak kadar önemlidir.
Arkadaş ilişkilerini yeterince geliştirmemek fiziksel sağlığımız için sigara içmek kadar zararlidir...

Günaydn kızlar.herkes iyidir umarm.kızlar 2 gecedir feci kaşıntm var.ellerim ve ayaklarm kaşnyo genetik bisey gebelikte oluyo.beni ancak yena anlar.Valla Allah düşmanma vermesin.haftaici doktora görünecem ins

Allah yardımcın olsun canım.. Çok zor çok yorucuydu benim daha erken başlamıştı..
Muhtemelen karaciğer enzimlerine bakabilir..

Bazı insanlar ne çok zorlaştırıyor hayatı.. Sabırlı olmandan başka çare yok gibi zeynepçim...

ben de hiiç susamam :) Arada sabırlı olabiliyorum ama çok az..

Bir şekil de becermek gerek,öğrenmek gerek...Bunun için araştırmak uygulamak gerekli..
Başarılar..

Annenden uzakmısın leylasa.?
Kadın sürekli bakımlı olacak,fit olacak,hamarat olacak,güzel yemekler yapacak,güler yüzlü olacak.. Bütün bunlara rağmen hiç yorulmayacak.. Kocasıyla zaaflarını,içinde ki ukteyi paylaşmayacak.. Sonra da iyi gün de,kötü gün de, hastalıkta bir ömür boyu birlikte diye yola çıkılıyor.. Hayat arkadaşımla paylaşım yapamayacaksam neden onunla bir yola çıktım..Bu nasıl adalet..

Özetle leylasa çoğumuzun farklı farklı yaşadığı problemleri var evlilik denilen birliktelikte.. Kızgınmıyım neyim :)

Son düzenleme:
selamun aleykum hayırlı aksamlar guzel hatunlar
bugun aksama kadar basım agrıdı ılac kırem yenı yenı gectı sukur sanırım ılac ı yan etkılerı ne yesem mığdem bulanıyor su ıcsem ıcım kalkıyo basta pek anlamadım ama sımdı barız bellı ama geçecek ınsallah bugunku lısteıde yazam hemen

sabah 1 yumurta 1 peynır 2 dilim ekmek 5 zeytin
ara 1 bardak sutlu kahve 1 portakal 1 mandalın
öğlen tavuk çorba 2 dilim ekmek yoğurt
ara arkadaş bulgur pişirmiş ondan 4 kasık ama ustune hıç birşey atmadım sade
aksam yogurtlu karnı bahar haslama
şimdide yeşilçay aldım yanınada 10 tane çiğ bade

bu arada kızlar çiğ bademın yag yakımına cok katkısı varmıs aksam atıstırmalıklarımızı ondan yana kulanalım

canım erkekler bazen lafın nereye gideceğin bilmeden futursuzca konusuyorlar malesef çocuk gibiler o yuzden takmaa kafana emınım o unutmustur bıle soyledıgını sen sabırlı geçici gerginlikler gecer inşallah bol duz et inşallah

Bugun bosvermislik yapma bonus kendine ne guzel ogunler hazirliyodun tekrar hazirla.

Her ne kadar kahvaltida pogcayla basladiysanda diger ogununu duzelt. Acilen.

En son aldigim ferace bile sıkmaya basladi.
ben de tam ne yaptın kendıne dıyecektım ılerı kı sayfalarda gorrdum bonus hanım artık bahanesı cartı curtu yok benı oyle gaza getırıp getırıp tek başıma bırakamazsın sabah hemen su guzel kahvaltını yapıp bıde lesıle patlattınmı dadından yenmen

hosgeldın tabıkıde buraya sık gelıcen burda tam destek hep destek

Oyyy hayriye yerim seni ne guzel liste yine. Yapicam soz dogru diyosun seni o kadar gaza getirdim ben birakamam birakmiycam zaten.

Oyyy hayriye yerim seni ne guzel liste yine. Yapicam soz dogru diyosun seni o kadar gaza getirdim ben birakamam birakmiycam zaten.
sana soylendım mutfagı toplarken 3 kasık pılavı goturdum buda bana gelsin ama olcak boyle şeyler yenıden yenıden hıç bikmadan bu yaza siz kurtulmus bende yarısını halletmiş olucaz ınsallah

İyi akşamlar
Bugün ben de akşam fazla yedim gibi ama çok rahatsız oldum açken daha rahatım
Bugün de yürüyüşümü yaptım hava fazla soğuk değil
Yarın arkadaşa kahvaltıya gideceğim akşam da geçiştiririm
Az önce yoğurt şeysini de yedim

asum masallahın var aksatmıyorsun yuruyuslerı ben hiç hareketedemiyorum bırakılo verdıkten sonra yapa bılıcem sanırım onceden nasıl yururdum

asum masallahın var aksatmıyorsun yuruyuslerı ben hiç hareketedemiyorum bırakılo verdıkten sonra yapa bılıcem sanırım onceden nasıl yururdum
Yürümeyi seviyorum
Fırsat oldukça bişeyleri bahane edip çıkıyorum hayriyecim
Sen de kısa yürüyüşler yap bence fırsat olursa 20 dk bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…