Selamm bende zayiflamak istiyorum ama beceremiyorum tabikide napcam
Nur çok geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin
Ve Aleykümselam
Sağol canım iyiyim çok şükür. Sende tanımışsın kv.ni ona göre idare et.bırak istediği kadar rahatsız olsun sen rahatına bak. Arada eşin için sağolsun elimi sıcak Sudan soğuk suyla değirmiyor de. Çatlasın ..
Sende umruna bile getirme
Zeynep he daha az tepe benimki :) ikitelliden yuksekte hehe :)
Kaynanangillere burdan bi ucasim geldi. Yenanin dedigi gibi olsa amenna gelen gelsin. Ama degilse kabul etmemeye calis iki ay daha laf eden etsin zeynep senin daha var doguma misafir kaldircak durumda degilsin esinde niye ezilsinki oyle keske kendi dese. Bisey diyemiyo deme onlar yiyip icip gidip rahat yatiyolar bi skintilari yok senin gibi.
Ama sen yatamiyosunda.
Bazi kadinlar oyle oglu iki bardak cay koydumu akli gidiyo. Birde kendi hamilelikleri yokmu iyyyyy nefret geldi bana bunlari duymaktan...
Çok ayıp ama ben şimdi kahvaltı yapıcam yeni kalktım sayılır
ben taze fasulye yaptım. Akşam için birde kurulardan( domates,kabak,biber ) kabarttım yoğurtlu kızartma yaparım diye dolapta biraz büyük bamya var onlarıda kızartırım .çorbada var. Biraz yüzleri asılacak ama hep sevdiklerini yiyecek değiller yaSeninki ayip degilde benimki ayip te allam yane yiycen? Gurkan kubilay diyoduki gec kalkanlar hangi ogundeyse oyle devam etsin erkenmis gibi hem kahvalti hem yemek yemesin.
Sabahlari corba severmisin yemek saati yani su anbenimde hazir biseyim yok ne yiycem bilmiyorum.
Sizin evdekileri bilmemde bizim için menü harika örnek oluşturmuşben taze fasulye yaptım. Akşam için birde kurulardan( domates,kabak,biber ) kabarttım yoğurtlu kızartma yaparım diye dolapta biraz büyük bamya var onlarıda kızartırım .çorbada var. Biraz yüzleri asılacak ama hep sevdiklerini yiyecek değiller ya
ıste bende duygusal balık:) dıyorum o benim eşim onunla paylaşmazsam kıme dıyeyım, içimi dökebilirim.. ama yapmamam gerekiyormus anladım.Canim ben sunu ogrendim.. Canini yakan seyleri paylasmicaksin esin bile olsa, donuyo dolasiyo ve ummadigin anda basina kakiliyo.. Bu benim dusuncem tabi.
Ben de cok arkadas gibi anlattim herseyi, sonra baktim basima kakmaya basladi, en ufak kavgada o laflar acilmaya basladi, ben de cogu hissimi paylasmamaya basladim. Ki ben esimin cok anlayisli oldugunu dusunuyorum. Ona ragmen bu anlattiklarim oldu yani.. Gecici olur tabiki insallah seninki de :) sikma canini
Günaydn kızlar.herkes iyidir umarm.kızlar 2 gecedir feci kaşıntm var.ellerim ve ayaklarm kaşnyo genetik bisey gebelikte oluyo.beni ancak yena anlar.Valla Allah düşmanma vermesin.haftaici doktora görünecem ins
Selamün aleyküm....
malesef canım yanlarındada yatamıyorum odamada çekilemiyorum...çocukları özlemekten değil ya bizimki biraz arada yoklayıp ortalığı kolaçan etmeyi seviyo...konuşucak şeyler buluyo kendine....rahatsızlığım oyüzden...ben kalkamıyorum eşim yapıyo çay servisini ona bile bozuluyo kendi sırtında odun taşırmış hamileyken vs vs...es kaza iki bılaşık yıkasa üç gün içinde bütün sülaleye yayılıyo nekadar tembelmişiz altı üstü hamileymişiz vs..yoksa elinden her iş gelir öyle işten kaçan biri değildir şunu yaparmısın falan desem yapar sağolsun ama her fırsatta ve millet içinde bi şekilde kafama kakılır oyüzden en kötü anımda bile hiç bir talebim olmadı 11 senedir...kısacası çok şeyler varda herşey konuşulmuyo işte...
.
Yeliz sessiz kalabiliyosan masallah sana. Bir kac kere sessiz durmuslugum var benimde yani sayili :) ve bu yuzden olayin buyumemesine sahit oldum. Ama en kotu huyum sabredemeyip aninda konusuyorum kiziyorum cocuklarada oyle oluyo sonra pisman oluyorum keske soyle yapsaydim falan diyorum ama is isten gecmis oluyo.
Sabir buyuk bir erdem gercekten.
ıste bende duygusal balık:) dıyorum o benim eşim onunla paylaşmazsam kıme dıyeyım, içimi dökebilirim.. ama yapmamam gerekiyormus anladım.
tabi söyledigi bu cumle bi tartısma sırasında olldugu için daha cok can yakıyor.
dediğide dogru, kendimi cok yalnız hissettiğim oluyor. anne özlemim cok fazla. dogumdan beri daha farklı. anne cok lazım. neyse benim evladım var ben yasayamadıklarımı ona yasatırıım insallah iyi bir anne olurum.
tabi ondan da önce bir Rabbimiz var arkamızda. oyy cok dertlendim yaa.
YENA 74FRIDA dafi cok tesekkur ederım.
canım erkekler bazen lafın nereye gideceğin bilmeden futursuzca konusuyorlar malesef çocuk gibiler o yuzden takmaa kafana emınım o unutmustur bıle soyledıgını sen sabırlı geçici gerginlikler gecer inşallah bol duz et inşallahdogru... ınsallah gecıcı olur. ama ınsan cok yıpranıyor. ne gerek var dıye dusunuyorum. ben butun o eksıklerın verdıgı hıslerı paylasmıstım esımle. ne bıleyım ınsan esınede acılamazsa kıme acılsın... sımdı boyle bu sekılde karsıma cıkınca...
ben de tam ne yaptın kendıne dıyecektım ılerı kı sayfalarda gorrdum bonus hanım artık bahanesı cartı curtu yok benı oyle gaza getırıp getırıp tek başıma bırakamazsınBugun bosvermislik yapma bonus kendine ne guzel ogunler hazirliyodun tekrar hazirla.
Her ne kadar kahvaltida pogcayla basladiysanda diger ogununu duzelt. Acilen.
En son aldigim ferace bile sıkmaya basladi.
hosgeldın tabıkıde buraya sık gelıcen burda tam destek hep destekSelamm bende zayiflamak istiyorum ama beceremiyorum tabikide napcam
canım erkekler bazen lafın nereye gideceğin bilmeden futursuzca konusuyorlar malesef çocuk gibiler o yuzden takmaa kafana emınım o unutmustur bıle soyledıgını sen sabırlı geçici gerginlikler gecer inşallah bol duz et inşallah
ben de tam ne yaptın kendıne dıyecektım ılerı kı sayfalarda gorrdum bonus hanım artık bahanesı cartı curtu yok benı oyle gaza getırıp getırıp tek başıma bırakamazsınsabah hemen su guzel kahvaltını yapıp bıde lesıle patlattınmı dadından yenmen
hosgeldın tabıkıde buraya sık gelıcen burda tam destek hep destek
sana soylendım mutfagı toplarken 3 kasık pılavı goturdum buda bana gelsinOyyy hayriye yerim seni ne guzel liste yine. Yapicam soz dogru diyosun seni o kadar gaza getirdim ben birakamam birakmiycam zaten.
sana soylendım mutfagı toplarken 3 kasık pılavı goturdum buda bana gelsinama olcak boyle şeyler yenıden yenıden hıç bikmadan bu yaza siz kurtulmus bende yarısını halletmiş olucaz ınsallah
ah ah oderdimi hiç sormaSu kacamaklari yapmasak zayiflicaz da :))
asum masallahın var aksatmıyorsun yuruyuslerı ben hiç hareketedemiyorum bırakılo verdıkten sonra yapa bılıcem sanırım onceden nasıl yururdumİyi akşamlar
Bugün ben de akşam fazla yedim gibi ama çok rahatsız oldum açken daha rahatım
Bugün de yürüyüşümü yaptım hava fazla soğuk değil
Yarın arkadaşa kahvaltıya gideceğim akşam da geçiştiririm
Az önce yoğurt şeysini de yedim
Yürümeyi seviyorumasum masallahın var aksatmıyorsun yuruyuslerı ben hiç hareketedemiyorum bırakılo verdıkten sonra yapa bılıcem sanırım onceden nasıl yururdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?