Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elifcigim ne güzel hazırlıklara baslamissin
Kolay gelsin eşine sen pijama vb aldinmi kendine.

iyiyim ben de bol ekmekli kahvaltidan sonra mutfagi toparliyorum sonra hazirlanip disari cikicaz gelince camasir katlama utuleme yerlestirme yine yemek isleri dolayisiyla mutfak aaaayy daraldim

Kahvaltı yaptık tam sofradayken misafir geldii bii çay içip kalktılar kızı banyo yaptırdım şimdi hazırlanıyor maça gidicek

Bende mutfağı toplayıp bir kahve yapayım sonrada ütü işlerine bakarım :)

Adaş bizde tam iyileştik diyoruz tekrardan hapşurup öksürmeye başlıyoruz gerçi benim öksürüğüm hiç geçmedii...
Senin kızda tekrar etmez inşallah

Ep aynı ep aynı

Aman is bitmiyor gerçekten yap yap aynı bu ara hep yüzeysel yapıyorum ben de
Adaş inşallah tekrarlamaz senin de benim kızın da hastalığı
Ihlamur içiyor sürekli yavrum da korkusundan sevmez de pek aslında
Biz de akşam birine davetliymisiz tanımıyorum ben eşim dedi
Yemek mi çay mı bilmiyorum
Akşama ben de bir makarna salatası yapayım bari dedim hem kolay olur az da barbunya var bir de tarhana yaparım belki

Yenacım ekmeği kendin yaptın tabii taze taze yediniz afiyet olsun Akşam cok yeme olur mu
Ben kahvaltıda çok yemedim ama.patates kızartması yedim biraz hem de üzerine ketçap mayonez de döktüm :)
Afiyet olsun akşamada çayamı yoksa yemeğemi gidiyor olacağının belli olmaması kötü olmuş

Benimde dünden az makarnam var ütüye başlayıp kendime acındırmayı düşünüyorum :)))

Kahvaltı filan yapsınlar işte bişeyler bakalım ne kadar yırtacam yemek işinden :))

Evet aldim pijama. Onu da dun aldim.is hic bitmiyoki... :)

Selamun aleykum
Dun sabahtan annemlere gittim gece de orda kaldim babannemin 7 si vardi bugun ona giitm yeni geldim eve camasir astim.bi makinede attim simdi yemegi koydum size bakayim.dedim.yarinda gorumcem gelecek ona hazirlik yapmam lazim yemek ve cay yapmayi dusunuyirum daha kolay olur
taçları gördün tabiiii çok fenasın aaayyy
Ay evet ama cok kiskandim
Ah canim ne mumkun temiz kalmasi dedigin gibi
kahvaltı yapmadim boğazım ağrıyor gece ateşim çıktı şimdide sadece çay içiyorum sadece
Gecmis olsun canim
ay ne guzel tatli heyecanlar baslamis

Bonus benim.aklima geldi aslinda ama yanlis anlasilirmiyim diye yapamadim

Yasemincim en iyisi cumartesi calismamak ama maalesef kamu merkezleri dişin da çoğu yer c.tesi açık.
senin yazın baya zor nerdeyse 12 saat çalışıyorsun... fazla mesai oluyormu peki.

Yok kuzum ya ne fazla mesaisi yat burda kal dicek moddalar bazen

Mutlu mimar bi bayan vardı o değilmi sahur sohbetlerini ucundan kulağından bende yakalıyordum bazen

Walking dead fragmanını izletti kızım Allahım çok heyecanlı 14 Subatta baslayacakmis yasasinn

Ayyy Yenam eşimde seyrediyor ben tırsıyorum ya gerek değil biliyorum ama genede tırsıyorum

İyi akşamalar güzeller

sabah çokkkk geç kalktık ekmeksiz karatay kahbaltısı
sonra iş yerinden bi abimizin oğlunun asker yemeği ve mevlüdü vardı yemekler offf güzeldi ama bakmakla kaldım 1 kaşık salata yedim.

Akşamda salata balık 2 kaşıkda yeşil mercimek yemeği yedim .Hla eşimi bekliyporum gelecekde balık kızartıcamda v.s bu mutfak işi bitmez bugün

Yasemincim korkma korurum ben seni
ya normal de tırsak biriyim ama bunlardan korkmuyorum ..

___

fidacim karikatürler şahane özellikle yemek instagram muhabbeti :) çok doğru yakın da Yurdum İnsanı micarken de görüntüleyecek kendini :)

Helva da Yemen gerekiyor yahut bir iki kaşık tahin. Canan hoca balıkla illa yemek gerek diyormuş afiyet olsun canim

Bu iradeye tebrix :)

Selam kızlar 2 gündür öylesine geçiyor dün dışardaydık bugün misafirim vardı. Benim küçüğün bazı sorunları vardı bahsetmiştim. Genetikten şüpheleniyorlar test sonuçları çıktı. Cuma biraz ağladım ama yapacak bişeyde yok. Yarın sonuç değerlendirmesi için gideceğiz. Kafa seslerim o kadar çokki. Bu hafta alabilirsem izin alıcam. Kv yatılı misafiri geliyor. Nasıl Olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…