Ep aynı ep aynıElifcigim ne güzel hazırlıklara baslamissin
Kolay gelsin eşinesen pijama vb aldinmi kendine.
iyiyim ben de bol ekmekli kahvaltidan sonra mutfagi toparliyorum sonra hazirlanip disari cikicaz gelince camasir katlama utuleme yerlestirme yine yemek isleri dolayisiyla mutfak aaaayy daraldim
Afiyet olsun akşamada çayamı yoksa yemeğemi gidiyor olacağının belli olmaması kötü olmuşYenacım ekmeği kendin yaptın tabii taze taze yediniz afiyet olsun Akşam cok yeme olur mu
Ben kahvaltıda çok yemedim ama.patates kızartması yedim biraz hem de üzerine ketçap mayonez de döktüm :)
Evet aldim pijama. Onu da dun aldim.is hic bitmiyoki... :)Elifcigim ne güzel hazırlıklara baslamissin
Kolay gelsin eşinesen pijama vb aldinmi kendine.
iyiyim ben de bol ekmekli kahvaltidan sonra mutfagi toparliyorum sonra hazirlanip disari cikicaz gelince camasir katlama utuleme yerlestirme yine yemek isleri dolayisiyla mutfak aaaayy daraldim
Ay evet ama cok kiskandimtaçları gördün tabiiii çok fenasın aaayyy
Ah canim ne mumkun temiz kalmasi dedigin gibiAsucum, başağrın geçmiştir inşş. Dışarı çıktınızmı.? Ben eve geldim kızım çıktı etüte deneme varmış bugün oğlanı devraldım.. :) Hiç birşey yapasım yok ama evi bi toparlayıp yemek yapmam gerek..
Gelirken kıyma aldım kadınbudu köfte istedi kızım yanın da püre ile.. Biraz soluklanıp mecburen yapmam gerek
Yasemincim sen kaçta çıkıyorsun cumartesileri..
Hayriye oğlan nasıl oldu.?
Elifçim sen nasılsın herşey yolundadır umarım..
Yelizciğim, ne güzel temizlik yapmışsın iyi günler de kirlensin.. gönül ister ki hep tertemiz kalsın :)
Haticeciğim, geçmiş olsun oğlana, geniz etinden kaynaklanmıyor değilmi.? Bahsettiğin şikayetleri birebir aynısını kızım da yaşıyorduk küçükken..
Gecmis olsun canimkahvaltı yapmadim boğazım ağrıyor gece ateşim çıktı şimdide sadece çay içiyorum sadece
ay ne guzel tatli heyecanlar baslamisSelamun aleykum guzel arkadaslarim
dun bebek icin hastane cikisi almaya gitmistik, okudum ama yazamadim size.. Epeydir disari cikmamistim cok iyi geldi ruhen yenilendim...
Bugun bebegin esyalarini yikadim, utuleyip hastane cantami hazirlayacagim ne olur ne olmaz hazir dursun.
Esime camlari sildirdim. Ustune yagmur yagdi :)
Annemlerin koyde kar erimedi hala, o da gelemiyo ben de gidemiyorum.. Biraz onunla kalma niyetim vardi. Sonra da o gelip temizlik yapacakti.. Esimle oda oda yapiyoruz biz de yavastan temizligi ne yapalim artik.. Sagolsun elimi surdurmuyo biseye.. Bugun artik oturdugum yerden bi utu yapayim.. Halilari ve stor perdeleri yikamaya vereceğim, koltuklari da yikattim mi tamamdir..
Istahim cok acik.. Ben de yiyorum valla ne yalan soyleyeyim.. 103 kiloyum suan.. Daha da artar herhalde doğuma kadar.. Nasip artiksonrasinda beraber kilo vermeye devam insallah..
YENA cim beni sormussun, sukurler olsun iyiyim :) sen nasilsin?
çok sağol Asuman abla Çoktandır kaynatmadmGeçmiş olsun hemen ıhlamur çayını hazırla bariii gerçi ben hergün içiyorum en azından rahatlatıyoor
Yasemincim en iyisi cumartesi calismamak ama maalesef kamu merkezleri dişin da çoğu yer c.tesi açık.
senin yazın baya zor nerdeyse 12 saat çalışıyorsun... fazla mesai oluyormu peki.
2010-2011 senesine baktım. asucum ne güzel sohbetler dönmüş duygulandım.. Kadro harikaymış bol çeneli hatun kısmısı hep bir aradaymışız..
Mutlu,dilencii, beyzuş, semiran,zeynep,nevin yotsuz ,ayşe..40 küsur kişiymişiz. Ayy dilencii gelse tekrar..
Enerjisini yükseltmememiz gerek topiğin. çok ruhsuzuz :)
Offf çoğu zayıflamıştır bir tek ben şişkoyum ve gittikçe şişiyorum ne trajikFace de mutluyu görüyorum fıstık gibi olmuş.
Walking dead fragmanını izletti kızım Allahım çok heyecanlı 14 Subatta baslayacakmis yasasinn
İyi akşamalar güzeller
sabah çokkkk geç kalktık ekmeksiz karatay kahbaltısı
sonra iş yerinden bi abimizin oğlunun asker yemeği ve mevlüdü vardı yemekler offf güzeldi ama bakmakla kaldım 1 kaşık salata yedim.
Akşamda salata balık 2 kaşıkda yeşil mercimek yemeği yedim .Hla eşimi bekliyporum gelecekde balık kızartıcamda v.s bu mutfak işi bitmez bugün
Bu iradeye tebrix :)İyi akşamalar güzeller
sabah çokkkk geç kalktık ekmeksiz karatay kahbaltısı
sonra iş yerinden bi abimizin oğlunun asker yemeği ve mevlüdü vardı yemekler offf güzeldi ama bakmakla kaldım 1 kaşık salata yedim.
Akşamda salata balık 2 kaşıkda yeşil mercimek yemeği yedim .Hla eşimi bekliyporum gelecekde balık kızartıcamda v.s bu mutfak işi bitmez bugün
Helva da Yemen gerekiyor yahut bir iki kaşık tahin. Canan hoca balıkla illa yemek gerek diyormuş afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?