Afiyet olsun erken gelmişsiniz iyi ben hala hastalığı tam atlatamadım benimkide gidelim bana ayakkabı alalım dedi ama gitmedim oda bensiz gitmez ...İyi Akşamlar
Kızlarla çarşıya gittik yaptık alışverişimizi ilaç alıp çıktım hava da güzeldi güzel geçti epey aldık ihtiyaçlarını
Basım da agrimıyor şükür şimdi biraz uzanavagim hem yoruldum hem uykum var
Kızların kumpirinden yedim 1 de lahmacun
Menü güzelmiş ben tembellikle makarna yapayım dedim bizimkiler çok sevindi ne zamandır yapmamıştım çok yiyesim yok belki yememde ıhlamur yaptım kendime dışarı çıkmam lazım yarım saatliğine yada yarın sabahmı çıksam diye düşünüyorum .....Asucum, başağrın geçmiştir inşş. Dışarı çıktınızmı.? Ben eve geldim kızım çıktı etüte deneme varmış bugün oğlanı devraldım.. :) Hiç birşey yapasım yok ama evi bi toparlayıp yemek yapmam gerek..
Gelirken kıyma aldım kadınbudu köfte istedi kızım yanın da püre ile.. Biraz soluklanıp mecburen yapmam gerek
Yasemincim sen kaçta çıkıyorsun cumartesileri..
Hayriye oğlan nasıl oldu.?
Elifçim sen nasılsın herşey yolundadır umarım..
Yelizciğim, ne güzel temizlik yapmışsın iyi günler de kirlensin.. gönül ister ki hep tertemiz kalsın :)
Haticeciğim, geçmiş olsun oğlana, geniz etinden kaynaklanmıyor değilmi.? Bahsettiğin şikayetleri birebir aynısını kızım da yaşıyorduk küçükken..
yeşil çay içmyorum faydasi oluyor mu başlayim bende
Spor yapan güzelleri tebrik ediyorum..
Nothinggg ____ 240dk.
Plynna ______ 100 dk.
Sen duzelememissin daha, cok yorma kendini.Menü güzelmiş ben tembellikle makarna yapayım dedim bizimkiler çok sevindi ne zamandır yapmamıştım çok yiyesim yok belki yememde ıhlamur yaptım kendime dışarı çıkmam lazım yarım saatliğine yada yarın sabahmı çıksam diye düşünüyorum .....
İşim vardı çıkmadım sabaha bıraktım Dinleniyorum bişey yaptığım yok dağlar kadar ütüm birikti yarın onları da biraz yapmam lazım ...Sen duzelememissin daha, cok yorma kendini.
hava almak içinmi çıkacaksin yoksa işinmi var.
Mutfağı toplarken o ses Türkiye izliyorum bir yandan güzel sesler var.. Özellikle Ahmet Kaya şarkısını çok güzel yorumladı yarışmacınin biri o söylerken ebru gündeşte eşlik ediyordu.. Acaba dedim içimden hiç vicdan azabı çekiyormu zamanin da ahmet kaya ya yaptıkları hakaret ve haksızlık yüzünden. .
----
y.o.l.c.u napıyor acaba
Talat bulutu cok severim ben.. konu töre galiba dimi Biz de güldür güldür izliyoruz..74FRI post: 44927260 .!.:İşim vardı çıkmadım sabaha bıraktım Dinleniyorum bişey yaptığım yok dağlar kadar ütüm birikti yarın onları da biraz yapmam lazım ...
Bence ebru gündeş vicdan azabı çekmiyordur ....
Starda başlıyan göç zamanını seyretik başrol oyuncusu kadını seviyorum ama pekte güzel olmamış diziii ...
2 akşam dır akşam yemeği niyetine hem tatlı hemde kestane yiyorum hiç iyi olmadı ..
Kestane de fena kalorili herhalde akşam yemeğinin yerinede yesem ağır geliyor herhalde ..Talat bulutu cok severim ben.. konu töre galiba dimi Biz de güldür güldür izliyoruz..
kestane mmmm :)
Dışardan aldık evde yedik ben kendime aldırmadım ama kızlar sa çok aç değildiAsucum
Disardami Yediniz.. olmus artik pisman olmayin..
Bende akşam yemeğinde makarnayı zorla yedim gerçi yarım tabak 3 kaşıktırBen de eşimin zoruyla saat 10 a doğru dürüm yedim aç bile değildim resmen zor yuttum
Kestane çok güzel yaaBende akşam yemeğinde makarnayı zorla yedim gerçi yarım tabak 3 kaşıktır
Bu ara akşam çayının yanına kestane icat ettik işte
Dışardan aldık evde yedik ben kendime aldırmadım ama kızlar sa çok aç değildi
İsteyerek yesem pişman olmam da resmen zorla yedim kendine suç ortağı olayım diye gıcıklığına yedirdi bana da
Dediğin gibi yapacak bişey yok neyse :)
Hem ne gıcık hiç sorma :)Gıcık koca :)
oldumu simdi yenacim kizlardanda aklima giren var kizil diye yeni kurtulmusum karmasik renklerden bu tonlarim tutmaya basladiSenin rengin kesinlikle kızıl ..
oldumu simdi yenacim kizlardanda aklima giren var kizil diye yeni kurtulmusum karmasik renklerden bu tonlarim tutmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?