Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun erken gelmişsiniz iyi ben hala hastalığı tam atlatamadım benimkide gidelim bana ayakkabı alalım dedi ama gitmedim oda bensiz gitmez ...

Makarna yapıyorum bende ..

Menü güzelmiş ben tembellikle makarna yapayım dedim bizimkiler çok sevindi ne zamandır yapmamıştım çok yiyesim yok belki yememde ıhlamur yaptım kendime dışarı çıkmam lazım yarım saatliğine yada yarın sabahmı çıksam diye düşünüyorum .....

yeşil çay içmyorum faydasi oluyor mu başlayim bende

evet canım ödem atmada yardımcı .sabah 1 fincan içiyorum biraz iştah kesiyor bende.gecede 1 maden suyu yarım limon bir yeşilçay karıştırıp içiyorum

Spor yapan güzelleri tebrik ediyorum..

Nothinggg ____ 240dk.

Plynna ______ 100 dk.

Saol canım eline emeğine sağlık

YENA 'm cumartesileri kışın erken çıkıyorum 3 gibi ama yazın hep aynı 6-6:30 arası ama bugün malum ayın 30 u idi kapatmam gereken hesaplar v.s v.sss

( hiç çalışmasak cumartesi daha iyi

Sen duzelememissin daha, cok yorma kendini.
hava almak içinmi çıkacaksin yoksa işinmi var.

Mutfağı toplarken o ses Türkiye izliyorum bir yandan güzel sesler var.. Özellikle Ahmet Kaya şarkısını çok güzel yorumladı yarışmacınin biri o söylerken ebru gündeşte eşlik ediyordu.. Acaba dedim içimden hiç vicdan azabı çekiyormu zamanin da ahmet kaya ya yaptıkları hakaret ve haksızlık yüzünden. .

----

y.o.l.c.u napıyor acaba

İşim vardı çıkmadım sabaha bıraktım Dinleniyorum bişey yaptığım yok dağlar kadar ütüm birikti yarın onları da biraz yapmam lazım ...

Bence ebru gündeş vicdan azabı çekmiyordur ....

Starda başlıyan göç zamanını seyretik başrol oyuncusu kadını seviyorum ama pekte güzel olmamış diziii ...

2 akşam dır akşam yemeği niyetine hem tatlı hemde kestane yiyorum hiç iyi olmadı ..

Talat bulutu cok severim ben.. konu töre galiba dimi Biz de güldür güldür izliyoruz..
kestane mmmm :)

Asucum
Disardami Yediniz.. olmus artik pisman olmayin..
Dışardan aldık evde yedik ben kendime aldırmadım ama kızlar sa çok aç değildi
İsteyerek yesem pişman olmam da resmen zorla yedim kendine suç ortağı olayım diye gıcıklığına yedirdi bana da
Dediğin gibi yapacak bişey yok neyse :)

Gıcık koca :)

2010-2011 senesine baktım. asucum ne güzel sohbetler dönmüş duygulandım.. Kadro harikaymış bol çeneli hatun kısmısı hep bir aradaymışız..
Mutlu,dilencii, beyzuş, semiran,zeynep,nevin yotsuz ,ayşe..40 küsur kişiymişiz. Ayy dilencii gelse tekrar..

Enerjisini yükseltmememiz gerek topiğin. çok ruhsuzuz :)

Offf çoğu zayıflamıştır bir tek ben şişkoyum ve gittikçe şişiyorum ne trajik Face de mutluyu görüyorum fıstık gibi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…