Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seninle aynı ilerliyorz.

aynı kilodayiz seninle.varmısin bu hafta beraber 83olmaya gayret edelim
Olur canım çok güzel olur çifte kutlama olur
Ellerine sağlık yenacım. Taçta çok yakıştı
sabah tartildm +700 nasıl bir şey ya.bu kadar kolay mı böyle bunca emek boşa gidiyor hemen
İlk günden ektinmi beni nazara geldin
bazilari benimde arkadaslarim ama cogu arkadasimin arkadaslari bakima gelince biraz bakimliyiz birazda foto cekim programi diyelim
Ne güzel kendi tipimden utandım. Pijamalı gezen kadınlardan biri oldum çıktım
O listeyi kaçırdımmı ben acaba
Sağol canım geniz eti yok. Burun deliklerinde darlık var. Bide kilolu bi çocuktu normal dediler. Ama son zamanlarda arttı

Yarın seni rahatlatacak sonuçlar alırsınız inşallah önemli bişey çıkmaz öğrenince bizide bilgilendirirsin kv gelicekmiş kolay gelsin ...

Selam kızlar..masallah diyet listeniz kalabaliklasmış.ama burası pek sessizleşmiş.kesin benim yokluğumdandır :))
Ben iyiyim şükür.bebiş de iyi son günlerimiz artk.31 haftalık ama 2 haftada önde gidiyo.dogum mart. gibi görünüyo.okul açıldığı gün izne ayrılacam inş.şimdi annemlerdeyim bi süre burda kalacam ve doğuma yakn evime dönmeyi planlıyorum.bu arada annemin kıymetini daha da bi anladm.anne olmak cok sabır istiyormuş hele de bu kaşntıyla..dehşet bisey bu kaşntı.özellikle geceleri sabaha kadar parmaklarmı kaşyorm.neuse belki ilac biraz azaltır.bi de yena üzgünüm ama bu kaşntıyı kızlarmz da yaşayacak. (

Allah hayırlı şifalar versin canım. .
nesi vardı haticecim seni üzmeyecekse eğer merak ettim.

Bengisu daha önce yazmıştım lavanta sabunu nispeten rahatlatırmis denedinmi canım.

Gerçekten kötü bir durum sabahlara kadar kaşınmak dogumla birlikte bıçak gibi kesilecek kaşıntı sen de rahatlayacaksin. .

Yaa gecmisim tamamını okuyammıştm.lavanta kokusuna bayılırm.zaten arada lavvantalı bi duş köpüğü kullanıyorm.ama sabununu muhakkak deneyecem.teşekkürler tavsiyen için.

Iyi geceler kizlarrr
Ayyy nasil uykum var nasil uykum var anlatamam
Yarin gorusuruz insallah

Simdi bi yemek yedigimiz yemek kasigi var bi de yemek koydugumuz yemek kasigi var

Mthn83 insallah sizi uzen bisey cikmaz, guzel sonuclar alirsiniz canim..
bengisu022 ayni gun izne ayriliyoruz :) cok yakin zamanlarda bebislerimiz gelicek sanirim :) Allah sifa versin kasintilarina da canim..
Evet yakn tarihte gelecek bebislerimiz.ins saglikla alirmz kucağımıza.benim okulum degisti 2.dönem 2 hafta farkli okula gidecrktm..ama okul müdürüm başlarsam sinifin magdur olacaginj söyledi sene basnda ögretmenleri vefat etmis.simdi görevlendirmeyle bi hoca var ben baslayip ayrilsaydm ayni hoca gelemiyormus.biraz mecburi oldu ama zaten gidemezdim de.cok ağrlaştm ve gece uyuyamıyrm gündüzleri uyuyorm.

esselamun aleykum
günnaydın mutlu bol eksılı bol hareketlı bır hafta olsun inşallah
bu hafta çok yoğun yorucu geçti ama rabbime şükür geçtı ama hayırlısı bu sabahda artı gordum moralım ıyıce bozuldu ama bu hafta toparlıycam ınsalalh omur gecıp gıdıyor subat oldu bıle ben bır arpa boyu yol alamadım hayırlısı

Gunaydin kizlar bugunude bi atlatayimda hayirlisiyla bende su diyet isini bi yola koyayim insallah
canim sizi sevindirecek haberler alirsin insallah Allah yardimcin olsun

Allah hayırlı şifalar versin canım. .
nesi vardı haticecim seni üzmeyecekse eğer merak ettim.

Mthn83 insallah sizi uzen bisey cikmaz, guzel sonuclar alirsiniz canim..
bengisu022 ayni gun izne ayriliyoruz :) cok yakin zamanlarda bebislerimiz gelicek sanirim :) Allah sifa versin kasintilarina da canim..

Mthn83 hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Gunaydin kizlar bugunude bi atlatayimda hayirlisiyla bende su diyet isini bi yola koyayim insallah
canim sizi sevindirecek haberler alirsin insallah Allah yardimcin olsun
herkese selamlar ve merak eden arkadaşlara teşekkürler. sonucumuz iyi çıktı ama bu kesin iyi demek değilmiş. bugün öğleden sonra bi kan daha vericez bakalım o kaç ay sonra çıkacak.
yenacım benim oğlumun kas gevşekliği(hipotonik bebek) sendromu ve serebral palsi(sp) tanısı var. sp net değil fizik tedavi alabilsin diye verildiğini düşünüyorum. sp ve %60 özürlü raporu verildi. aynı zamanda götürdüğümüz nörolog sotos sendromu diye genetik bir rahatsızlıktan şüphelendi. şimdi onun araştırması yapılıyor. ben pek araştırmak istemedim çünkü genetik hastalıkların tedavisi yok. ileride 3. bi çocuk düşünürsem kromozom ayrıştırmalı tüp bebek yaptırmam gerek. yani çocuğuma faydası yok. gelecekteki çocuklara önlem almak amaçlı. sık görülen şekliyle araştırıldı temiz çıktı. şimdide nadir görülen şekliyle araştırılacak. bence bişey çıkmıycak çıksada sadece adı koncak hiçbişey yapılamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…