Olur canım çok güzel olur çifte kutlama olurSeninle aynı ilerliyorz.
aynı kilodayiz seninle.varmısin bu hafta beraber 83olmaya gayret edelim
Ellerine sağlık yenacım. Taçta çok yakıştıGünaydın
Bonusxum mesajını yeni gördüm. Ben de mazereti söylemeye geldim.
düşünemedim hiç spor listesini de hazirlamayi asumanın başı agiriyordu ben eve geçince hallederim. Sen rahat ol sorun değil. Elin de olan birsey değil sonuçta.
hastası elif?
Herkese mutlu haftasonları.
İlk günden ektinmi beni nazara geldinsabah tartildm +700 nasıl bir şey ya.bu kadar kolay mı böyle bunca emek boşa gidiyor hemen
Ne güzel kendi tipimden utandım. Pijamalı gezen kadınlardan biri oldum çıktımbazilari benimde arkadaslarim ama cogu arkadasimin arkadaslari bakima gelince biraz bakimliyiz birazda foto cekim programi diyelim
O listeyi kaçırdımmı ben acabaselamlar bu arada bende biraz grip oluyorum sanirim basimin agrisindan catliyorum dun bir bu gun iki yeme listemin disina cikmiyorum cok su icip aralarda limonlu yesil cayada basladim hemen hafifligi hissetmeye basladim..acliktan uyaniyorum resmen erken uyuyup erkende kalkiyorum bundan boyle yeme saatinide her gun ayni saatlere denk getirmeye calisicam cunku doktor demisti oyle olmasi daha yardimci kilo vermeye diye.Kayinvalidem basladi diyete 28 gunde 7 kusur kg vermis listeyi uyguluyor birde goji beri yiyormus
Sağol canım geniz eti yok. Burun deliklerinde darlık var. Bide kilolu bi çocuktu normal dediler. Ama son zamanlarda arttıAsucum, başağrın geçmiştir inşş. Dışarı çıktınızmı.? Ben eve geldim kızım çıktı etüte deneme varmış bugün oğlanı devraldım.. :) Hiç birşey yapasım yok ama evi bi toparlayıp yemek yapmam gerek..
Gelirken kıyma aldım kadınbudu köfte istedi kızım yanın da püre ile.. Biraz soluklanıp mecburen yapmam gerek
Yasemincim sen kaçta çıkıyorsun cumartesileri..
Hayriye oğlan nasıl oldu.?
Elifçim sen nasılsın herşey yolundadır umarım..
Yelizciğim, ne güzel temizlik yapmışsın iyi günler de kirlensin.. gönül ister ki hep tertemiz kalsın :)
Haticeciğim, geçmiş olsun oğlana, geniz etinden kaynaklanmıyor değilmi.? Bahsettiğin şikayetleri birebir aynısını kızım da yaşıyorduk küçükken..
Yarın seni rahatlatacak sonuçlar alırsınız inşallah önemli bişey çıkmaz öğrenince bizide bilgilendirirsin kv gelicekmiş kolay gelsin ...Selam kızlar 2 gündür öylesine geçiyor dün dışardaydık bugün misafirim vardı. Benim küçüğün bazı sorunları vardı bahsetmiştim. Genetikten şüpheleniyorlar test sonuçları çıktı. Cuma biraz ağladım ama yapacak bişeyde yok. Yarın sonuç değerlendirmesi için gideceğiz. Kafa seslerim o kadar çokki. Bu hafta alabilirsem izin alıcam. Kv yatılı misafiri geliyor. Nasıl Olacak bilmiyorum
Sağol canımYarın seni rahatlatacak sonuçlar alırsınız inşallah önemli bişey çıkmaz öğrenince bizide bilgilendirirsin kv gelicekmiş kolay gelsin ...
Selam kızlar 2 gündür öylesine geçiyor dün dışardaydık bugün misafirim vardı. Benim küçüğün bazı sorunları vardı bahsetmiştim. Genetikten şüpheleniyorlar test sonuçları çıktı. Cuma biraz ağladım ama yapacak bişeyde yok. Yarın sonuç değerlendirmesi için gideceğiz. Kafa seslerim o kadar çokki. Bu hafta alabilirsem izin alıcam. Kv yatılı misafiri geliyor. Nasıl Olacak bilmiyorum
Yaa gecmisim tamamını okuyammıştm.lavanta kokusuna bayılırm.zaten arada lavvantalı bi duş köpüğü kullanıyorm.ama sabununu muhakkak deneyecem.teşekkürler tavsiyen için.Bengisu daha önce yazmıştım lavanta sabunu nispeten rahatlatırmis denedinmi canım.
Gerçekten kötü bir durum sabahlara kadar kaşınmak dogumla birlikte bıçak gibi kesilecek kaşıntı sen de rahatlayacaksin. .
Mutlu pazarlar
yeni uyandım sayılır iyi oldu gece baya geç uyudum. Baba kız hala uyanmadi. Ben de oğlumun sesiyle uyandım. Starwars legolarina kavuştuğundan Mütevellit gece gündüz onlarla oynuyor. Bitirince uçağımiz olacak nasipse
Hasibe yemek kaşığı ise ne kadar farklı olabilir allasen :)
Iyi geceler kizlarrr
Ayyy nasil uykum var nasil uykum var anlatamam
Yarin gorusuruz insallah
Simdi bi yemek yedigimiz yemek kasigi var bi de yemek koydugumuz yemek kasigi var
Evet yakn tarihte gelecek bebislerimiz.ins saglikla alirmz kucağımıza.benim okulum degisti 2.dönem 2 hafta farkli okula gidecrktm..ama okul müdürüm başlarsam sinifin magdur olacaginj söyledi sene basnda ögretmenleri vefat etmis.simdi görevlendirmeyle bi hoca var ben baslayip ayrilsaydm ayni hoca gelemiyormus.biraz mecburi oldu ama zaten gidemezdim de.cok ağrlaştm ve gece uyuyamıyrm gündüzleri uyuyorm.Mthn83 insallah sizi uzen bisey cikmaz, guzel sonuclar alirsiniz canim..
bengisu022 ayni gun izne ayriliyoruz :) cok yakin zamanlarda bebislerimiz gelicek sanirim :) Allah sifa versin kasintilarina da canim..
canim sizi sevindirecek haberler alirsin insallah Allah yardimcin olsunSelam kızlar 2 gündür öylesine geçiyor dün dışardaydık bugün misafirim vardı. Benim küçüğün bazı sorunları vardı bahsetmiştim. Genetikten şüpheleniyorlar test sonuçları çıktı. Cuma biraz ağladım ama yapacak bişeyde yok. Yarın sonuç değerlendirmesi için gideceğiz. Kafa seslerim o kadar çokki. Bu hafta alabilirsem izin alıcam. Kv yatılı misafiri geliyor. Nasıl Olacak bilmiyorum
Şimdi konuya açıklık getireyim 2 servis kaşığından yarısını yanii 3 yemek kaşı yedim bu sabahda gr.lada olsa eksi gördüm cumaya korurum inşallahAhahaah seni şakaci iste ona servis kasigi deniyor. :)
Allah hayırlı şifalar versin canım. .
nesi vardı haticecim seni üzmeyecekse eğer merak ettim.
Mthn83 insallah sizi uzen bisey cikmaz, guzel sonuclar alirsiniz canim..
bengisu022 ayni gun izne ayriliyoruz :) cok yakin zamanlarda bebislerimiz gelicek sanirim :) Allah sifa versin kasintilarina da canim..
Mthn83 hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
herkese selamlar ve merak eden arkadaşlara teşekkürler. sonucumuz iyi çıktı ama bu kesin iyi demek değilmiş. bugün öğleden sonra bi kan daha vericez bakalım o kaç ay sonra çıkacak.Gunaydin kizlar bugunude bi atlatayimda hayirlisiyla bende su diyet isini bi yola koyayim insallah
canim sizi sevindirecek haberler alirsin insallah Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?