Geçmiş olsuniyi geceler hatunlariki gundur hastaliktan mahfoluyorum bir ben varim sanirim simdi buralarda grip olmustum sonrasinda oksuruk bastirdi birde en uzerine adet oldum kendimi kaldiramiyorum yataktan..tam diyetimi yoluna koymusken hastalandim ama bozmuyorum inat ettim tartildim o arada baslamisim eksileri gormeye kac gundur bir buna sevinebildim
Afiyet olsun hayriyecim peynir yemedin miGunaydin canlar kahvaltimEki Görüntüle 1761023
saol asum 2 yumurta olunca bugun peynir yemedimGeçmiş olsun
Afiyet olsun hayriyecim peynir yemedin mi
Yok canım otururken çok fark edilmiyor sıkıntısı ama yaşıtlarına göre boy ve kilosu fazla. Nazara geldiğini düşünüyorum biraz. Ama çok şükür bu halimizeGününüz aydın olsun hanımlar. .
Hayruss afiyet olsun.. çok hoş görünüyor tabağın peynir göremedim sadece..
Hatice kutsal anne, cok etkilendim empati kurdum bir an ve nasıl güçlü nasıl bilinçli olduğunu görmek kendimi yeniden sorgulamama sebep oldu..
Dediğin çok doğru genetik rahatsızlığın tedavisi yok ama biliyor olmakta iler de adım atma konuşun da yol gösterir size..
Rehabilite eğitim ve fizik tedaviyle yasitlari arasın da çokta uçurum fark olmaz gibi haticecigim.
iyi geceler hatunlariki gundur hastaliktan mahfoluyorum bir ben varim sanirim simdi buralarda grip olmustum sonrasinda oksuruk bastirdi birde en uzerine adet oldum kendimi kaldiramiyorum yataktan..tam diyetimi yoluna koymusken hastalandim ama bozmuyorum inat ettim tartildim o arada baslamisim eksileri gormeye kac gundur bir buna sevinebildim
Gunaydin canlar kahvaltimEki Görüntüle 1761023
Günaydın kızlar bugün 83.9 gördüm çok heyecanlıyım cumaya
Yasemin Karatay çok doğru ve doyurucu bir beslenme sistemi..
sürekli Karatayi savunup uygulamamakta ayri bir ironi :)
sen zaten istikrarlı bir hatundun hep,darısı bana inş.
Sağol Yenam
Cidden sabah yedikten sonra akşama kadar acıkmıyorum ama regl dönemi sapıtıyosun o ayrı orda irade devreye girmeli
Zor değil Yenam sadece karbonhidrattan uzak dur yeter hadi gell
bende gördüm canımGünaydın kızlar bugün 83.9 gördüm çok heyecanlıyım cumaya
saol yenam bugun 2 yumurta yedim o yüzden peynır yemedim normalde yıyorum amaGününüz aydın olsun hanımlar. .
Hayruss afiyet olsun.. çok hoş görünüyor tabağın peynir göremedim sadece..
Hatice kutsal anne, cok etkilendim empati kurdum bir an ve nasıl güçlü nasıl bilinçli olduğunu görmek kendimi yeniden sorgulamama sebep oldu..
Dediğin çok doğru genetik rahatsızlığın tedavisi yok ama biliyor olmakta iler de adım atma konuşun da yol gösterir size..
Rehabilite eğitim ve fizik tedaviyle yasitlari arasın da çokta uçurum fark olmaz gibi haticecigim.
sağol canım evet nursena paylaşırdı bak ozledık onudaHastalıkların en iyi yani tartıda eksi gelmesi, geçmiş olsun canım
Süper süperrr afiyet olsun :) nursena önceden böyle portlar paylaşırdı
tebrik ederim cumaya daha var biraz daha eksi gelir .cumadan beri regl den dolayı hep artıydım bugün cuma günki kg me geri düşmüşüm şükür
bende gördüm canım
Ooo hırs yapmam gerekiyor heyecan yaptım bakbende gördüm canım
ya benim tartı arada böyle yapıyor geçen hafta aslında aynı kiloda değildim ama yinede eksi göstermedi birden düşüyor bide hergün tartlinca kafayı yiyor tartı sankiOoo hırs yapmam gerekiyor heyecan yaptım bak
beraber devam edelim daha faydalı olur bizim içinya benim tartı arada böyle yapıyor geçen hafta aslında aynı kiloda değildim ama yinede eksi göstermedi birden düşüyor bide hergün tartlinca kafayı yiyor tartı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?