Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun

Afiyet olsun hayriyecim peynir yemedin mi

Gününüz aydın olsun hanımlar. .

Hayruss afiyet olsun.. çok hoş görünüyor tabağın peynir göremedim sadece..

Hatice kutsal anne, cok etkilendim empati kurdum bir an ve nasıl güçlü nasıl bilinçli olduğunu görmek kendimi yeniden sorgulamama sebep oldu..
Dediğin çok doğru genetik rahatsızlığın tedavisi yok ama biliyor olmakta iler de adım atma konuşun da yol gösterir size..
Rehabilite eğitim ve fizik tedaviyle yasitlari arasın da çokta uçurum fark olmaz gibi haticecigim.

Yok canım otururken çok fark edilmiyor sıkıntısı ama yaşıtlarına göre boy ve kilosu fazla. Nazara geldiğini düşünüyorum biraz. Ama çok şükür bu halimize

Hastalıkların en iyi yani tartıda eksi gelmesi, geçmiş olsun canım

Süper süperrr afiyet olsun :) nursena önceden böyle portlar paylaşırdı

Günaydın kızlar bugün 83.9 gördüm çok heyecanlıyım cumaya

tebrik ederim cumaya daha var biraz daha eksi gelir .cumadan beri regl den dolayı hep artıydım bugün cuma günki kg me geri düşmüşüm şükür

Tünaydın güzellerr
dün akşam üşüdüm üşüdüm koltuk tepesinde eşimi beklerken sızmışım resmen
Cumadan beri garip bir yoğunluk var gibi ..
Benim beslenme şekli aynen karatay gibi devam günde 2 öğün yiyorum ve acıkmıyorumda ama su ve yeşil çaya dayanıyorum belirli bir kg ye inene kadar bozmayı düşünmüyorum inşallah Allah sabrını verir

Yasemin Karatay çok doğru ve doyurucu bir beslenme sistemi..
sürekli Karatayi savunup uygulamamakta ayri bir ironi :)

sen zaten istikrarlı bir hatundun hep,darısı bana inş.

Sağol Yenam
Cidden sabah yedikten sonra akşama kadar acıkmıyorum ama regl dönemi sapıtıyosun o ayrı orda irade devreye girmeli
Zor değil Yenam sadece karbonhidrattan uzak dur yeter hadi gell

Sağol Yenam
Cidden sabah yedikten sonra akşama kadar acıkmıyorum ama regl dönemi sapıtıyosun o ayrı orda irade devreye girmeli
Zor değil Yenam sadece karbonhidrattan uzak dur yeter hadi gell

Bir dönem ben de Karatay uygulamıştim ordan biliyorum. Su ara istemiyorum ya.. hafta iici yine iki ogun besleniyorum aslin da ama karbonhidrat li olanindan :)

saol yenam bugun 2 yumurta yedim o yüzden peynır yemedim normalde yıyorum ama

sağol canım evet nursena paylaşırdı bak ozledık onuda nursena özled,k kuzum nerdesin

bende gördüm canım
tebrikler kızlar ben yapıyorum ama tartım benı hıc düzgün tartmıyor herkezı normal tartıyo benı farklı farklı tartıyo bu 4 ayda 2. tartı aldım bırdaha almıycam beklıycem olmazsa benı duzgun tartana kadar

Hayriyecigim kilo verdikçe düzelir tartın merak etme.. sen yine de hep aynı baskulden tartil canım. .

Nursena da asunun orda okullar açılınca dökülür herkes ..

kasiminpatisini da özledim ben..

plyanna Tebrikler eksi gördüğün için. .

Hayriye bence de tartıyı değiştirme sen istikrarla devam et canım
Beklemiyordum ama ben de eksi gördüm bugün gerçi dün hem az yedim hem de yürüdüm yoğurt seysini yapmamistim ama perşembe yaparım inşallah
Şimdi kızlarla çıkıp dolasacagiz biraz ordan kayinvalideme geceriz büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…