aslında aynı tertıda tartılıyorum asum ama tartı net vermıyor her seferınde farklı sonuç verıyor esımı çıkarttım o nu duzgun tarttı bende tartılmıyorum artık dursun bakalım bıraz dedıgın gıbı benım ıstıkrarlı olmamlazım tartı teferruatHayriye bence de tartıyı değiştirme sen istikrarla devam et canım
Beklemiyordum ama ben de eksi gördüm bugün gerçi dün hem az yedim hem de yürüdüm yoğurt seysini yapmamistim ama perşembe yaparım inşallah
Şimdi kızlarla çıkıp dolasacagiz biraz ordan kayinvalideme geceriz büyük ihtimalle
Merabalar bayanlar.hergun okuyorum yazdiklarinizi ama yazamadim birturlu.neyse ins daha aktif olurum bundan sora.malesef hala 103um.
aslında aynı tertıda trakamı yorualıyorum. ma tartı net vermıyor her seferınde farklı sonuç verıyor esımı çıkarttım o nu duzgun tarttı bende tartılmıyorum artık dursun bakalım bıraz dedıgın gıbı benım ıstıkrarlı olmamlazım tartı teferruat
çok sevindim eksı görmene asum bıde ben tarçınlı süte başladım ıkındın ve aksam yatmadan içilen 1 bardak tarçımlı sut ayda 4 kılo yağdan verdırıyormuş yoğurt şeysı yapmadığın zamanlarda ondan iç
Evet tarçınlı süt aklımda olsunaslında aynı tertıda tartılıyorum asum ama tartı net vermıyor her seferınde farklı sonuç verıyor esımı çıkarttım o nu duzgun tarttı bende tartılmıyorum artık dursun bakalım bıraz dedıgın gıbı benım ıstıkrarlı olmamlazım tartı teferruat
çok sevindim eksı görmene asum bıde ben tarçınlı süte başladım ıkındın ve aksam yatmadan içilen 1 bardak tarçımlı sut ayda 4 kılo yağdan verdırıyormuş yoğurt şeysı yapmadığın zamanlarda ondan iç
aslında aynı tertıda tartılıyorum asum ama tartı net vermıyor her seferınde farklı sonuç verıyor esımı çıkarttım o nu duzgun tarttı bende tartılmıyorum artık dursun bakalım bıraz dedıgın gıbı benım ıstıkrarlı olmamlazım tartı teferruat
Hayriyecigim benim tartım da farklı tartiyor arka arkaya ciktiysam. Ben ilk rakami baz aliyorum.
Yasemincim AVM de ne yedin:)
Benim yediklerim söyle
sabah: 1 simit,peynir,zeytin
Ogle: etli bezelye,pilav,salata
Ara: 1 dilim entep baklava
Yeşilçay kahve çay tukettiklerim
KıyamamBen de yemeyecegim yemek..
Çok tokum çünkü. .
Çok yorgunum ben yaa ayak bileklerim sizliyor çok fena. Dışarıda işler vardı çok yürüdüm merdiven indim çıktım pert bir şekil de oturuyorum.
Kıyamtefeiç yerinden kalkma dinlen diyeceğim ama mümkün olurmu ki
Kızlarla gittik canımYemek vardı Allahtan mutfak la uğraşmadim ama yine de ufak tefek işler yaptım. .
baba kız gelip yemekte yeseler iyice rahatlayacagim. Yine deneme sınavı var kizin çok yoğunlar. .
senin nasıl geçti günün . Hep birliktemi gittiniz
" kızlar bi sorum olcak. spor yapıyo musunuz diyetle beraber ?
eğer yapıyosanızz.
spora ilk başladıgınız zamanlarda
spordan sonra agrıyan kaslarla öbür gün spora devam mı ediyosunuz yoksa ara mı veriyosunuz.
yani napmalıyım bilginiz tecrübeniz var mıdır ? "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?