Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında aynı tertıda tartılıyorum asum ama tartı net vermıyor her seferınde farklı sonuç verıyor esımı çıkarttım o nu duzgun tarttı bende tartılmıyorum artık dursun bakalım bıraz dedıgın gıbı benım ıstıkrarlı olmamlazım tartı teferruat
çok sevindim eksı görmene asum bıde ben tarçınlı süte başladım ıkındın ve aksam yatmadan içilen 1 bardak tarçımlı sut ayda 4 kılo yağdan verdırıyormuş yoğurt şeysı yapmadığın zamanlarda ondan iç

Hayriyecigim benim tartım da farklı tartiyor arka arkaya ciktiysam. Ben ilk rakami baz aliyorum.

Evet tarçınlı süt aklımda olsun
Ben yesilcayi kabuk tarçınla demliyorum bir de sütlü kahve de iyi geliyor hayriyecim o da senin aklında olsun beni epey tok tutuyor

Morordek,

100 kilo ve uzerindekilerin ip atlama kosma vb gibi kardiyo aktivitelerin de bulunmasi kalb ve iskelet uzerin de tahribat yaratir diyor uzmanlar.. bizim icin en onemlisi duzenli ve istikrarli bir sekil de yuruyus yapmamiz..
Umarım hepimiz dilediğimiz kilolarda oluruz
Size basarilar..

Son düzenleme:

bendeki tartıda yer değiştirerek tartılırsam her durumda farklı tartıyor ve spor salonundakinden 1-1,5 kg az tartıyor

Hayriyecigim benim tartım da farklı tartiyor arka arkaya ciktiysam. Ben ilk rakami baz aliyorum.

aynen yenam bende ilk rakamı baz alıyorum belkide ilk tartıldığım hep az geldiği için

İyi akşamlar sabah 9 da kahvaltı yaptım akşamda zorunlu alışveriş merkezine gitti eşimle ayakkabı alıncakdı eşime ve 16:45 de yemek yedik inşallah acıkmam.
Dün spor salonunada gidemedim yarında yok spor hocamız perşembe nişanlanıyor benim bugün yarın leslie yapmam lazım tabi kalkabilirsem inşallah

Sizlerde ne var ne yok akşam menüleriniz nelerdi gündüz çok yenildimi kaçamaklar varmı ?

Yasemincim AVM de ne yedin:)

Benim yediklerim söyle

sabah: 1 simit,peynir,zeytin

Ogle: etli bezelye,pilav,salata

Ara: 1 dilim entep baklava

Yeşilçay kahve çay tukettiklerim

AVM de sebzeli tavuk diyelim but içine sebze koymuşlar fırınlamışlar

bol salata ve yoğurt

tabi bende 1 fincan yeşilçay çay ve bol su tükettim dahada tüketirim

Kıyamtefeiç yerinden kalkma dinlen diyeceğim ama mümkün olurmu ki

Yemek vardı Allahtan mutfak la uğraşmadim ama yine de ufak tefek işler yaptım. .
baba kız gelip yemekte yeseler iyice rahatlayacagim. Yine deneme sınavı var kizin çok yoğunlar. .

senin nasıl geçti günün . Hep birliktemi gittiniz

" kızlar bi sorum olcak. spor yapıyo musunuz diyetle beraber ?
eğer yapıyosanızz.
spora ilk başladıgınız zamanlarda
spordan sonra agrıyan kaslarla öbür gün spora devam mı ediyosunuz yoksa ara mı veriyosunuz.
yani napmalıyım bilginiz tecrübeniz var mıdır ? "

Kızlarla gittik canım
Günüm iyiydi
Allah kolaylık versin bundan sonra yogunluk artarak devam eder Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Ben tembellikten ve vakitsizlikten yapamıyorum yapsam da yürüyüş dişin da yapmıyorum ama devam ediyorum ağrıyan kasima rağmen. .

kaç kilosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…