Ben tembellikten ve vakitsizlikten yapamıyorum yapsam da yürüyüş dişin da yapmıyorum ama devam ediyorum ağrıyan kasima rağmen. .
kaç kilosun?
bu arada benim bi arkadaşım 125 kilodan 100 kiloya 2 ayda sadece cok yürüyerek düştü. diyet falan yapamamıştı.
Ben de yemeyecegim yemek..
Çok tokum çünkü. .
Çok yorgunum ben yaa ayak bileklerim sizliyor çok fena. Dışarıda işler vardı çok yürüdüm merdiven indim çıktım pert bir şekil de oturuyorum.
Yemek vardı Allahtan mutfak la uğraşmadim ama yine de ufak tefek işler yaptım. .
baba kız gelip yemekte yeseler iyice rahatlayacagim. Yine deneme sınavı var kizin çok yoğunlar. .
senin nasıl geçti günün . Hep birliktemi gittiniz
" kızlar bi sorum olcak. spor yapıyo musunuz diyetle beraber ?
eğer yapıyosanızz.
spora ilk başladıgınız zamanlarda
spordan sonra agrıyan kaslarla öbür gün spora devam mı ediyosunuz yoksa ara mı veriyosunuz.
yani napmalıyım bilginiz tecrübeniz var mıdır ? "
Masalah cnm iyiymis menun yuruyus de iyiolmus hele aksam yemezsen harika olur.malesef yefim benBen zaten saat 4 civarı yedim çok acıkmadim yemem artık yemek
Şimdi çay demledim en çok leblebi atıştırırım o kadar
Bugün ben de 2 kupa Yeşilçay içtim
Çok aşırı kacirmadiysan zarar gelmezgün boyu hersey güzeldi ama akşam olunca çay ile abarttm baya.akşam yemeği yemedim onun rahatlığı ile bisküvi çekirdek falan gitti valla ya.
Aksam yememen harika cnm. Hareketliligin de guzel.darisi bana da insBen de yemeyecegim yemek..
Çok tokum çünkü. .
Çok yorgunum ben yaa ayak bileklerim sizliyor çok fena. Dışarıda işler vardı çok yürüdüm merdiven indim çıktım pert bir şekil de oturuyorum.
Pasta da yedim ama yine de idare eder mi :)Masalah cnm iyiymis menun yuruyus de iyiolmus hele aksam yemezsen harika olur.malesef yefim ben
Bence eder cnm.gayet iyi yeterki nasilsa pasta yedim bugun artik hep yiyeyim moduna gecmemenPasta da yedim ama yine de idare eder mi :)
Yok çok şükür öyle bişey yapmadımBence eder cnm.gayet iyi yeterki nasilsa pasta yedim bugun artik hep yiyeyim moduna gecmemen
canım benımkı bır durmuyorkı olceyım aman valla bak aklıma geldıkce sınırlenıyorum tobe tobe :))Hayriyecigim benim tartım da farklı tartiyor arka arkaya ciktiysam. Ben ilk rakami baz aliyorum.
sütlü kahve yapıyorum asumda yesıl cayı tarçın lı denememıstım yarın oyle yapıcam ınsallahEvet tarçınlı süt aklımda olsun
Ben yesilcayi kabuk tarçınla demliyorum bir de sütlü kahve de iyi geliyor hayriyecim o da senin aklında olsun beni epey tok tutuyor
aynen helede ben 20 dk yuruyorum nefes nefeseMorordek,
100 kilo ve uzerindekilerin ip atlama kosma vb gibi kardiyo aktivitelerin de bulunmasi kalb ve iskelet uzerin de tahribat yaratir diyor uzmanlar.. bizim icin en onemlisi duzenli ve istikrarli bir sekil de yuruyus yapmamiz..
Umarım hepimiz dilediğimiz kilolarda oluruz
Size basarilar..
ne güzel az tartıyormuşbendeki tartıda yer değiştirerek tartılırsam her durumda farklı tartıyor ve spor salonundakinden 1-1,5 kg az tartıyor
aynen yenam bende ilk rakamı baz alıyorum belkide ilk tartıldığım hep az geldiği için
malesef çok kaçırdım 7tane bisküvi fıstık çekirdek.ama niyeyse çok pişman olmadım çünkü Çoktandır böyle şeyler yemedimÇok aşırı kacirmadiysan zarar gelmez
Bazen ben de yapıyorum akşam yemeği yerine çayın yanına atıştırma
Afiyet olsun bence sorun olmaz arada yemek lazımmalesef çok kaçırdım 7tane bisküvi fıstık çekirdek.ama niyeyse çok pişman olmadım çünkü Çoktandır böyle şeyler yemedim
evet ya robot değiliz ya demiAfiyet olsun bence sorun olmaz arada yemek lazım
Bugün kaynanam eski haline dönmüşsün yemiyor musun yürüyor musun diye sordu :)
Hayırlı aksamlar kızlar bı esımın halasının kv oldu ona ezaya gıttık yenı geldık hemen bı yedıklerımı yazayım
sabah 2 yumurta 2 dılım ekmek 5 zeytın yeşillik
ara 1 portakal 1 mandalın
öğlen mercimek çorba 2 dılım ekmek salata yoğurt
ara tarçınlı süt 10 tane çiğ badem
aksam bezelye pilav (biraz pilavı abarttım) yoğurt
malesef çok kaçırdım 7tane bisküvi fıstık çekirdek.ama niyeyse çok pişman olmadım çünkü Çoktandır böyle şeyler yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?