Epeydir tartılmıyosun sen hiç farkediyomusun kıyafetten falanBen onu 1 mayis'a çektim:) 1 ayda prenses gibin olamayacagima göre cok fazla adrenaline gerek yok dimi:)
37 gün var daha,biraz gayret ile en az 5 kilo eksik sünnet merasimine giderbilirsin sen de,bir kilo bile inanilmaz fark ediyor insanda.:)
Epeydir tartılmıyosun sen hiç farkediyomusun kıyafetten falan
Amiin Allah razı olsunAfiyet olsun dafi ablacim,menün cok basarili:) Allah kabul etsin oruclarini..
Senin menün de gayet güzel canımHerkesin menülerine de yorum yapıyorum bilir kişi gibi,kelin ilaci olsa basina sürer misali
Efenim gelelim benim yediklerime..
Aksam: 1 hurma,yarim kase yoğurt corbasi,2 yemek kasigi taze fasulye,biraz brokoli,yogurt.
Ah keşke bende biraz sebze sevsemTabisi diyetteyim:)
Ben cok et yiyemiyorum bonus,belli seyler sadece köfte,tavuk vs gibi:) onlarida her zaman tüketemiyorum:) O bakimda ep zepze oliyi
Kız bana bak her hafta iyi kötü eksi oluyosun yeter söylendiğin
Zaten hanım olamıyorum iyice çizgimden
gayet güzel ablaBugün ben neler yedim
Sahurda biraz ondan biraz bundan
Akşam 3 hurma, 1 tabak çorba, 2 kaşık yoğurtlu kızartma, 2 kaşık makarna, 2 kaşık sütlaç
Bonuscum,karalamiyormusun artik birseyler? bak bahar geldi,tam ilham havalari:)
Bonus senindemi bebegin var
Çogunuzun küçuk bebegi var Maşallah,
Emziriyorsunuz gitsin kilolar.
Bonus su konusunda sana destek olurum
:))
Vayy not bacım nerelerdesingünaydın güzellerr
cumartesi çalışanı olarak isyan etmiyorum hiç ve bugünde hiç yoğun değil
yeme düzenim 3 gündür iftar sahur şeklinde sahurda pek birşey yiyemiyorum iftardada salata çorba ve ana yemek devam borçalarım var tutabildiğim kadar
Evet sofradan önce su içelim kuruycaz yoksa.Gunaydin
Guzel bir haftasonu dilerim
Bebeklerinizi evlatlarimizi Rabbim korusun.
Bonus ben gibi gecmistede ben gibi kiloluysan sanki ustune aldigimiz kilolar giderken zorluyor bizi Ama GIDECEK bu KILOLAR ve sen dun aldigin kararla yola devam.
Hadi su icelim
Vayy not bacım nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?