Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Epeydir tartılmıyosun sen hiç farkediyomusun kıyafetten falan

Epeydir tartılmıyosun sen hiç farkediyomusun kıyafetten falan

2 hafta oldu sanirim:) gecen sürede misafirlerimin geldiği iki gün disinda sapitmadim:)

Aslinda farkediyorum bir hafiflik,yumsaklik:) aynaya bakinca vermem gereken kilo cok fazla olduğundan hala moralim bozulsada genele baktigimda kilo verdiğimi hem kiyafetlerimden hem bileklerimden falan hissediyorum yane:)

Afiyet olsun dafi ablacim,menün cok basarili:) Allah kabul etsin oruclarini..
Amiin Allah razı olsun

Herkesin menülerine de yorum yapıyorum bilir kişi gibi,kelin ilaci olsa basina sürer misali

Efenim gelelim benim yediklerime..

Aksam: 1 hurma,yarim kase yoğurt corbasi,2 yemek kasigi taze fasulye,biraz brokoli,yogurt.
Senin menün de gayet güzel canım

Tabisi diyetteyim:)

Ben cok et yiyemiyorum bonus,belli seyler sadece köfte,tavuk vs gibi:) onlarida her zaman tüketemiyorum:) O bakimda ep zepze oliyi
Ah keşke bende biraz sebze sevsem
Yedikçe karnım acıkıyor sadece salata türlerini seviyorum
Et, tavuk, balık üç öğün yiyebilirim

Bugün kadıköydeydim 1saat yürüdüm dışarıda yedik oruçtum baya şiştim yarın akşamda bizim bayanlarla olan günümüze eşlerimızle yapıcaz akşam olduğu için baya kötü olacak geç vakitte yesen bi hal yemesen bi hal

Hayirli sabahlar.. Esime sahur hazirladim, bebisi emzirdim ayagimda salliyorum firsat bulmusken size yazayim dedim.. Gun icinde okuyorum sizi ama yazamiyorum pek..

Kasimpati ve bonus emeginize saglik.. Spor listesi gayet basarili masallah..

Yeliz nice mutlu yillariniz olsun esinle insallah..

Yst dogum gunun kutlu olsun canim, Rabbim hayirli uzun omur versin..

Günaydınn :)) efferim böyle okuyacak sayfa olmasın bende diyodum uyudum yorgunluktan kesin kaynattılar...

Amanda haftasonu gelmiş nisan yağmurları varmış...hem rahmet hem şifaymış... nisan yağmuru tadında bir haftasonu diliyorum herkese.

Bonuscum,karalamiyormusun artik birseyler? bak bahar geldi,tam ilham havalari:)

Gel gitler oluyo henüz ortaya bişey çıkaramadım. En iyisi kalem kağıt geçenlerde telde yazıyodum bir anlık yanlış hareketle sildim iyimi. Müzik çok ilham verir bana kasımpatı bazen sakin kafadan ziyade kulaklık sesi yüksekken daha çok yazdığım oldu. Her an her durumda ne olursa yazmak en iyisi ben bazen bastırıyorum uğraşılardan ötürü sonrada gideni yakalayamıyosun. Senin varmı hiç karanlanmışların?

Bonus senindemi bebegin var
Çogunuzun küçuk bebegi var Maşallah,
Emziriyorsunuz gitsin kilolar.
Bonus su konusunda sana destek olurum
:))

Var evet de çok ufak değil 14 aylık oldu. Kilo verseydim ilk 6 ay verirdim 1 kilo bile veremedim emzirirken. 106 falandım 103 e indim son aylarda 108 e çıktım çok başarılı değilmi :)

Topik arkadaşlarımızın 4 ü aynı anda hamile oldular sonradan hasibede katıldı onlara. Bengisuyu zaten sende okudun

Şimdide hepsi emziriyo haliyle ama vücudun metebolizmanın alıştığı bir kilo olunca emzirme gibi millete baklava yerken bilr kilo verdiren bir durum bizde çok işe yaramıyo sanırım

Gunaydin

Guzel bir haftasonu dilerim

Bebeklerinizi evlatlarimizi Rabbim korusun.
Bonus ben gibi gecmistede ben gibi kiloluysan sanki ustune aldigimiz kilolar giderken zorluyor bizi Ama GIDECEK bu KILOLAR ve sen dun aldigin kararla yola devam.

Hadi su icelim

günaydın güzellerr
cumartesi çalışanı olarak isyan etmiyorum hiç ve bugünde hiç yoğun değil

yeme düzenim 3 gündür iftar sahur şeklinde sahurda pek birşey yiyemiyorum iftardada salata çorba ve ana yemek devam borçalarım var tutabildiğim kadar

Vayy not bacım nerelerdesin

Evet sofradan önce su içelim kuruycaz yoksa.

bengisu022 asagida seni goruyorum. Son iki gün ozellikle aklimdaydin ve cok merak ediyorum seni. Umarim az da olsa daha iyisindir sagligin da dahil..

zeze_84 yıl donumunuz hayirli olsun. Bir omur boyu coluk cocuk huzurlu saglikli yasayin...

@yst38 yeni yasin kutlu mutlu olsun..

dafi parani buldun insallah.. bazen hic olmadik yerden cikiyor umarim oyle olur.
Gecen extra durumlardan finans sıkıntisi yasiyorduk.Ben de kiyafetimin rengine uygun surekli giymedigim arada sirada giydigim ceketimi aldim dolaptan. tam cikiyorum elimi cebimi attim ki isimi gorecek sekil de para olmasin :) çook sevindim bu agirligima zipladim falan :) para cok bozuyo insani

-------

Bonus ve kasimpati emeginize saglik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…