Efferim kız iyi başladın hadi tam gaz pes etmeden devam...40 dk yürüdüm geldim iyi terledim soğumadan hareket yapim. Frida demişti ya yulaf alınca yaktım çıranızı diye işte aynen ondan
Başladımda bi kaç güne anca toparlarım aç beynimi. Bugünlük böyle olsun artık.Efferim kız iyi başladın hadi tam gaz pes etmeden devam...
Haftanın spor 1.leri
Asumanzeynep & nhtylz & yst38
Haftanın spor 2.leri
Nothingg & 74FRİDA
Haftanın spor 3.leri
YENA & dafi
Bi eziklenme hissetmedin dimi bak darılırımEllerine saglik bonus,sporcu hatunlari kutlarim:)
Bugün ben neler yedim
Sahurda biraz ondan biraz bundan
Akşam 3 hurma, 1 tabak çorba, 2 kaşık yoğurtlu kızartma, 2 kaşık makarna, 2 kaşık sütlaç
Benimde kahvaltım iyiydi ama sonra saçmaladım iki yumurta zeytin peynir salatalık domates badem yedim arada elma daha sonra bir ara salatalık domates bikaö kaşık yoğurt akşamda fırında kızarmış patates biber patlıcan yoğurt ve domates sosluydu...he bi saat öncede iki tane kandil simidi yedim..nefes alamıyom şimdi...zaten çok uykum vardı iyice bastırdı...
Bi eziklenme hissetmedin dimi bak darılırımben ışık hızıyla yedim bişeyler hepsi kafama çıktı şu an tey teyy yapıyolar
O an şiştim biraz ne bilim çilek güzel geldi gözüme. Sanki bir ekmek yeseydim yine acıkmıycaktımda pehhhHissetmem mi,bak korkumdan hemen koşup geldim menülerimi yazmaya
Afiyet olsun,aksam yemediğin kabahat:) çilekli yoğurtla doyarmi insan
Ya rabbi yeniden niyet ettim sen yüzümü kara çıkartma. Fazla iştahımı al benden. Aç kalma hızursuzluğunu doymama hissini al.
Bedenimi yemekle birlikte düzene sokmayı nasip et. Az yiyip doyayım inş. Ayaklarımada bir iyilik ver nolur çok ağtrıyolar... amin
Ep zebze epppHerkesin menülerine de yorum yapıyorum bilir kişi gibi,kelin ilaci olsa basina sürer misali
Efenim gelelim benim yediklerime..
Aksam: 1 hurma,yarim kase yoğurt corbasi,2 yemek kasigi taze fasulye,biraz brokoli,yogurt.
Ep zebze epppsankim diyettesin
Bende öyle. Şu senin merakla beklediğim 15 mayıs var ya bizim kuzenin oğlunun sünneti varmış o gün.Tabisi diyetteyim:)
Ben cok et yiyemiyorum bonus,belli seyler sadece köfte,tavuk vs gibi:) onlarida her zaman tüketemiyorum:) O bakimda ep zepze oliyi
Bende öyle. Şu senin merakla beklediğim 15 mayıs var ya bizim kuzenin oğlunun sünneti varmış o gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?