Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde kahvaltım iyiydi ama sonra saçmaladım iki yumurta zeytin peynir salatalık domates badem yedim arada elma daha sonra bir ara salatalık domates bikaö kaşık yoğurt akşamda fırında kızarmış patates biber patlıcan yoğurt ve domates sosluydu...he bi saat öncede iki tane kandil simidi yedim..nefes alamıyom şimdi...zaten çok uykum vardı iyice bastırdı...

Bugün ben neler yedim
Sahurda biraz ondan biraz bundan
Akşam 3 hurma, 1 tabak çorba, 2 kaşık yoğurtlu kızartma, 2 kaşık makarna, 2 kaşık sütlaç

Afiyet olsun dafi ablacim,menün cok basarili:) Allah kabul etsin oruclarini..

Senin menülerin de gayet güzel bence zeynepcim,kizartmayi firinda yapmissin,gayet saglikli bence:) iki kandil simidinin kalorisinden ne olur,pasa'yi emzirirken yakarsin sen onu..:)

Bonus senin de menün gayet iyi aslinda,atistirma kurabiye azcik fazla olmuş sanki ama diyete alisma evresinde olduğun için cok değil bence:)
Ayrica spor da yapilmis

Sabah 1 haslanmis yumurta 7 zeytin 2 dilim ekmek peynir 2 kk dom saltalik
4 tane kremalu biskuvi 1 kurabiye
Turk kahvem 5 adet cips
2 zeytinyagli enginar
1 avuc fistik
2 kupa yesil cay
2 dolma karisik kizartma yogurt kizartmayi abarttim beyaz ekmek tukettim sabahtan moralim bozuktu bugun abarttim yarin
Aklimi basima alayim
Su 3 bardak filan ((
Susuzluktan da kurumuyorum
Siyah cay iciyorum simdi

Ya rabbi yeniden niyet ettim sen yüzümü kara çıkartma. Fazla iştahımı al benden. Aç kalma hızursuzluğunu doymama hissini al.

Bedenimi yemekle birlikte düzene sokmayı nasip et. Az yiyip doyayım inş. Ayaklarımada bir iyilik ver nolur çok ağtrıyolar... amin

Çokça,gönülden gelerek aminnn:)

Bende öyle. Şu senin merakla beklediğim 15 mayıs var ya bizim kuzenin oğlunun sünneti varmış o gün.

Ben onu 1 mayis'a çektim:) 1 ayda prenses gibin olamayacagima göre cok fazla adrenaline gerek yok dimi:)

37 gün var daha,biraz gayret ile en az 5 kilo eksik sünnet merasimine giderbilirsin sen de,bir kilo bile inanilmaz fark ediyor insanda.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…