Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allam yeeaaa benim herşeyi yazdığımı kim söledi zaten hassasım bu konida lütfen titizliğini gözüme burnuma sokma allasen

Seni listede en sona yazacam
Yok kiz ne titizi benimkisi yeni kirleneceklere dagilacaklara yer acmak o kadar su anda salonun ortasinda her turlu sey var adim atacak yer yok

Rüya he :) hayirdir ins. Zayifmi gordun yoksa panda gibimi zayif gorduysen özelden yaz bakim burda nazar neyim deger allah korusun

Nazar konusunu açmayaydı iyiydi ama açtı

HAFTANIN 1.si..............................................- 1 kg................................................ DAFI

HAFTANIN 2.si..........................................- 0.8 kg.............................................. YST38

HAFTANIN 3.sü.......................................- 0.5 kg............................................ NHTYLZ

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]74FRİDA[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]baharnaz[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Hey maşallahhh ilk kez 10 kişilik liste yapıyorum meyranında yaptığını görmemiştim

Haftanın spor 1.leri

Asumanzeynep & nhtylz & yst38

Haftanın spor 2.leri

Nothingg & 74FRİDA

Haftanın spor 3.leri

YENA & dafi
ellerinize sağlık kızlar
Bütün azimli hatunları tebrik ederim

Listeye teşrif ettiğime göre bi düşünim bakim bugün ne yedim :)

Sabah yarım yumurta, biraz zeytin, yarım tost ve akşamki kurabiyelerden yedim. Küçüklerdi zaten 6-8 ane falan yemişimdir hatırı sayılır ölçüde fazlası var eksiği yok yani.

Öğlen bişey yemedim yedimmi hatırlamıyorum ha sabahki tostu yedim işin arasında iki tane kurabiye yedim yine .

Akşam üzeride duygunun domatesli şehriyeli çorbasını yedim. Çok koymuşum yiyemedi ondan kalana az ek yaptım yedim birzda ekmek vardı içinde ama az yani.

Şimcikte bir kase yoğurda 5 tane çilek doğradım biraz vanilya ile yedim pek hoştu. Meyveli yoğurt sevenlere süper

Bilinçsizce yedim yoğurt dışında. İşlerim vardı falan.

Aslinda cok degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…