doğumgünün kutlu olsun canım ailenle birlikte daha nice sağlıklı seneleree :)teşekkür ederim canım
Yok kiz ne titizi benimkisi yeni kirleneceklere dagilacaklara yer acmak o kadar su anda salonun ortasinda her turlu sey var adim atacak yer yokAllam yeeaaabenim herşeyi yazdığımı kim söledi zaten hassasım bu konida lütfen titizliğini gözüme burnuma sokma allasen
Seni listede en sona yazacam
Fridacim,masallah sana yahuu,idolümsün yeminle:)
Gözlemeye hic dayanamam,ben olsam pazardan cikmadan yerle yeksan ettiydim herseyi:)
Ben nutelli pankeki genelde pazar kahvaltilarina veya kahvaltıya gelen misafirlerime yapıyorum her zaman olmasa da ama sadesi veya reçellilerine on basar yani:) neyse sustum:)
Esim bitmeden kavonoz kavonoz alir,cok seviyor:) kilo problemide olmayınca ben gibi,o kadar nutellayi ben yesem halimi düşünemiyorum yani:) erkekler metebolizma konusunda cok sanslilar bize göre..
Dafi ablacim,bazen bana da olur birseyi koyduğum yeri unuturum,belki sen de yoğun ve telasli bir anina geldi ise koyduğun yeri hatirlamiyorsundur,insallah bulursunuz.
Yildönümünüz kutlu olsun yeliz'cim,esinle ve evlatlarinla birlikte saglik,huzur ve mutluluk dolu nice güzel seneleriniz olsun inşallah..
Ezikle beni aleni aleni bonus,raziyim ezersen sen ez
Bu ara da dün gece rüyamda seni görmüşüm
@yst38 doğum günün kutlu olsun canim,nice güzel senelere inşallah..
HAFTANIN 1.si..............................................- 1 kg................................................ DAFI
HAFTANIN 2.si..........................................- 0.8 kg.............................................. YST38
HAFTANIN 3.sü.......................................- 0.5 kg............................................ NHTYLZ
ellerinize sağlık kızlarHaftanın spor 1.leri
Asumanzeynep & nhtylz & yst38
Haftanın spor 2.leri
Nothingg & 74FRİDA
Haftanın spor 3.leri
YENA & dafi
Aslinda cok degil benceListeye teşrif ettiğime göre bi düşünim bakim bugün ne yedim :)
Sabah yarım yumurta, biraz zeytin, yarım tost ve akşamki kurabiyelerden yedim. Küçüklerdi zaten 6-8 ane falan yemişimdir hatırı sayılır ölçüde fazlası var eksiği yok yani.
Öğlen bişey yemedim yedimmi hatırlamıyorum ha sabahki tostu yedim işin arasında iki tane kurabiye yedim yine .
Akşam üzeride duygunun domatesli şehriyeli çorbasını yedim. Çok koymuşum yiyemedi ondan kalana az ek yaptım yedim birzda ekmek vardı içinde ama az yani.
Şimcikte bir kase yoğurda 5 tane çilek doğradım biraz vanilya ile yedim pek hoştu. Meyveli yoğurt sevenlere süper
Bilinçsizce yedim yoğurt dışında. İşlerim vardı falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?