Adaş Güle güle giy gömleğini
Benim de iyi bir alışverişe ihtiyacım var
Yena benim de canım istiyor çiğ köfte hazırları sevmiyorum yapacak kimse de yok şu çiğ köfte karisimlarindan alıp yapayım bari yarı hazır sayılır hiç yoktan iyi olur heralde
O karışımları ben hiç denemedim yapda bir söyle bakalım nasıl oluyor ben köfte karışımlarının sevmiyorum koku geliyor bana bağzen acil misafirde kullanıyorum ama genelde Hasan paşa yemeğinde kullanıyorum ...Adaş Güle güle giy gömleğini
Benim de iyi bir alışverişe ihtiyacım var
Yena benim de canım istiyor çiğ köfte hazırları sevmiyorum yapacak kimse de yok şu çiğ köfte karisimlarindan alıp yapayım bari yarı hazır sayılır hiç yoktan iyi olur heralde
Gece ve fazla olunca iyi olmuyor canım yaa fazla yiyincede bağırsaklar kilit ve şişkinlik oluyor tehlikeliiDene asucum guzel olur..
frida yediklerin sagliksiz degil en azinda oyle teselli olabilirsin..
Köfte karışımı ben de kullanmam hiçO karışımları ben hiç denemedim yapda bir söyle bakalım nasıl oluyor ben köfte karışımlarının sevmiyorum koku geliyor bana bağzen acil misafirde kullanıyorum ama genelde Hasan paşa yemeğinde kullanıyorum ...
Geçer onun şişliğiGece ve fazla olunca iyi olmuyor canım yaa fazla yiyincede bağırsaklar kilit ve şişkinlik oluyor tehlikelii
Gece ve fazla olunca iyi olmuyor canım yaa fazla yiyincede bağırsaklar kilit ve şişkinlik oluyor tehlikelii
Eminim seninkide güzel oluyordur sen içli köfte yapan hatunsun ben birazda üşeniyorum herhalde yılda bir kere yaparsam mercimekli köfte işte :)Frida afiyet olsun çigkofte.. ben de severim hatta dun kizima soyledim bir ara yiyelim canim cekiyor diye.. Ben etli yiyemiyorum etsiz tercihimdir bir de yumurtali cok severim urfali yengem de harika yapiyor..
Benim de fena olmuyor :)
Sorun bu yaaa yememem lazımdı dayanmam lazımdı sofrada var 15 kişi insan nasıl der benim bu saatde yemek yememem lazım diye acabaa ...Neden yedin o zaman :)))
Bende seyretim iyiydiHatice gecen paylastigin animasyon cok anlamli bugun face de donuyordu..
Adamlar cok anlamli ve basarili is cikarmislar..
ogluma izletmeyi dusunuyor fakat gorevlinin verdigi egitimden ibaret olan kismi izlettirecegim..
Wuuuwwww beybiiii demek tatlı hakımı tamamladım dedin iyisin iyi :)))Ben bugün sahurda biraz ondan biraz bundan yedim
Akşam 2 tabak çorba ,1 tabak mercimek salatası , 1 avuç hurma yedim, sonrada hasta ziyaretine gittik çayın yanında sekerpare vardı ama tatlı hakkımı hurmayla tamamladım deyip tatlı tabağını almadım
Güle güle sağlıklı günlerde giyinsin çocuklar arenayı biliyorum evet ama yeni belediyenin karşısındaki parkı görmedim ...İyi akşamlar hepinize güzel insanlar.
Misafirler gitti zaten eşimin yakın arkadaşı yabancı değiller bişey yapamadım abur cubur alındı marketten birde tost çay işte.
İyi yorulmuşum bileklerim ağrıyo. Frida halkalıda çekmece belediye binasının önünde bi park var çardaklı falan oraya gittik ordan yakındı arena parka gittik üstü açık olan hani gitmişsindir.
Oğlan çok irileşti hep küçük geliyo kıyafetleri ona bide kıza bişeyler baktım.
Sende güle güle giy cicilerini ben çok su içiyorum yaaa dışardayken su şişesi elimden düşmüyor bugün okulda ve dışarda bir litre su içtim akşamda bir kalktım içim yanıyor uyandığında beri çay ve su bardağı önümde ...İyi gecelerr akssms kadar kosturmaca gun yetmiyo alisverise cikmam lazimdi bir iki tunik aldim bide bol pantoll gunluk giymelik disarda olunca lahmacun yedim sonra yarimsaat tempolu yuruduk esimle su icmedim yaff ben unutuyom suyu hep
Aman buyumeseler keske okul nizdede dert bu sene atanan ögrermenler kendi oldugu yerde staj yapinca cogu ders bos kaldi cocuklarin uada ayni ohretmen hem ing hem sosyole girdi birda herkez ozele gonderiyo oda iyi oldugundan deil etuttu falan cok soru cozduruyolar aksama kadar cocuklari oyaliyolar yaniOyyyy bu gün okulda teog da teog diye diye öğretmenler beynimi yaktı kafam 1500 bir iki öğretmen kızını basketen al dedi bende olmaz okul la basket başa baş gidicek dedim ....
Şimdi yazın benim kızın teog için destek alması lazım bizim okul zaten masraflı acaba özelemi çeksem yoksa etüt merkezinemi versem karar veremiyorum bu arada basketede gidicek idman olunca dersaneye gidemeyecek boşa para vermiş olucam kasımda ilk sınavlar olucak
İngilizce öğretmeni desteksiz olmaz dedi kızım matematikten artık anlamıyorum diyor ...
Belki takımı onu aksaraydaki bir okula çekiceklermiş ama sorsam şimdi beli değil diycek biliyoruum ....
Kafam karma karışık nasıl çıkıcaz bu sorunların altından bilmiyorum bu arada benimki okulu iyice yaydı....
Eğitim sistemi çok kötü gerçektende iyi bir liseye gitmesi için puan lazım hangi bir derse hoca tutsam bilemiyorum öğretmen kolejden gelen öğrenciler var geldiği notlar 100 le 90 arası ama bizim burda 50 den fazla anlamıyorlar dediiAman buyumeseler keske okul nizdede dert bu sene atanan ögrermenler kendi oldugu yerde staj yapinca cogu ders bos kaldi cocuklarin uada ayni ohretmen hem ing hem sosyole girdi birda herkez ozele gonderiyo oda iyi oldugundan deil etuttu falan cok soru cozduruyolar aksama kadar cocuklari oyaliyolar yani
İş cocukta bitiyo diyorum okadar para verene kadar ozel hoca tutsam bire bir dahami iyi olur
6 7 8 burda okuyup teoka giricek egtim sisteminden oldu bitti nefret edrim yap boz gibiyiz bizde krwdili sistem cikarmislardi savmaladik durduk 2 bucuk yilda liseden mezun olduk bi baltaya sap olamadik
Bire bir eğitim en iyisi sanirim ozwl hoca tutmali
Cogu bayanla konusuyorum amann parayla okuturuz ne olcakki bu kadar takmayin doyolar baka kaliyoru.m valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?