Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün akşam ki toplantımızda erkeklerde olunca curcunali oldu.saat 10da oturduk sofraya çok aşırı yemedim ama geç vakit olunca her türlü zarardayim yani.sabahta Kaşarlı patates sarma ve roka maydanoz yedim ekmeksiz ama baya doydum aksama yemek faslıni çay ile atıştırma ile geçmeye niyetim var ama bakalım inşallah

Plynna bende piknikten getirdiklerimden yedim hazır şeyleri yemenin verdiği kolaylıkla. Akşama napim bilmiyorum iç sesim yoğurt kürünü yap başka bişey yeme diyo

Canim aslında verirsin 107 den 99 a inebilirsin. 136 kiloydum ben ve imkansızdi vermek adeta ama çok şükür şimdi verdiğimi gördükçe mutlu oluyorum. Sucuklu yumurtaya gelince de hafta da bir kahvaltıda istediğim her şeyi yiyorum ben hem vücut şaşırıyor hem diyeti bozup saldırma moduna gecmiyorum.çünkü en sevdiğim öğün kahvaltı çok iradesizim kahvaltıya karşı :)))) yemek vermeyin kahvaltı verin kafasindayim ben hahahahah :)) inşallah verebiliriz hepimiz. Elimden geleni yapıcam bi kaç gündür yoğunluğumu atmanın keyfini yaptığım için gezmelerdeyim. Diyeti bozmadim ama verdiğimi de sanmıyorum. :))) O yüzden meşhur pazartesi tekrar abanmaya devam.kontrol 16 gün sonra inşallah güzel sonuçlar alırım. O zamana 3 kilo daha gitse ne var hihihihi :))

Iyi geceler kizlar
Sabah kahvaltidan sonra dogum cantami hazirladim koydum kenara
Oglen emineyi yedirdikten sonra duzceye gittik gece amnemi alip donduk
Bi dunya utu var yapilacak ama sadece yrin giyeceklerimizi utulicem artik digerlerine ne zaman baslarim ne zaman biyer Allah bilir
Sali gunude esimin amcalari gelecekmis bize duzceye gecerken ugrayacaklarmis yemek yerler buyuk ihtimalle onun hazirligi olacak bi de oturm odasindan salona tasincam yarin hem havalar isindi artik hem de sali gunu rahat rahat otururuz 2 cocuklari var bi de emine 3 cocuk oturma odasi dar gelir onlara rahat kuduramazlar

Nerde ne vakitmiş?
Afyona canım bi kaplıcadaon günlük yer ayırtmış geze geze gideriz oralardada gezeriz falan dedi..dayım gezmeyi sever çok sık gider bu sefer arkadaş bulamamış yanına sen gelsene dedi bilir normalde balıklama atlarım...ama malum çoluk çocuk zor artık...bizim için yaza plan yapıyo boluda biyere götürcekmiş okul tatil olduğunda...bekarlığumda karadeniz turu yapmıştık kendisiyle gezmek çok zevklidir...oyy oyy

Ay hasibee iş deme yaw nasıl büyüyo gözümde camlar tüller mutfak dolaplar allahım kabus gibi her yer temizle beni diye gözüme gözüme bakıyo...oğlanda hiçbişeyle uğraşma diye bakıyo....artık bir ara annemi getircem o çocuk bakcak ben temizlik yapcamda hangi ara olucak bilmiyorum...

Dayım aklıma geldi zeynep allah rahmet eylesin oda çok severdi. Şimdi onun evinin dibinde oturuyorum yaşasaydı çok sevinirdi kızları çok severdi kesin. Öldüğü zaman farketmiştim uzunca bir zamandır gidip uğramadığımı. Hayattayken kıymet bilmeli.

Bir haftalık gitsen 15 çok olursa. Sen bilirsin tabide aynı durumu yaşamış biri olarak diyorumki bebek küçükken herşey daha kolay oluyo. 6 aydan sonrası emekleyene kadar zorlaşıyo biraz ne durabiliyo ne oturabiliyo tatildede çok zor öyle. Dolandımıda ayrı zor şimdi dahs iyi aslında emsin uyusun diye düşünüyorum :) bilmem sen ne dersin

Aranma zeynoooo daha geçen annenin çatıda belini bırakıyodun yanlışsam düzelt doğumdan önce temizlik olmadımı kızım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…