Plynna bende piknikten getirdiklerimden yedim hazır şeyleri yemenin verdiği kolaylıkla. Akşama napim bilmiyorum iç sesim yoğurt kürünü yap başka bişey yeme diyoDün akşam ki toplantımızda erkeklerde olunca curcunali oldu.saat 10da oturduk sofraya çok aşırı yemedim ama geç vakit olunca her türlü zarardayim yani.sabahta Kaşarlı patates sarma ve roka maydanoz yedim ekmeksiz ama baya doydum aksama yemek faslıni çay ile atıştırma ile geçmeye niyetim var ama bakalım inşallah
merhaba bende toplamda 30 kilo verdim gerçi bu 30 kilonun 3 kilosunu geri aldım ama vermeye devam edicem senin kadar iradeli değilim kısa zamanda da vermedim kaçamaklarım hep oldu da artık vücudum kaçamak kabul etmiyor 107 kiloyum 99 kilo olmak benim için hayal gibii aslında çok istemiştim haziran 1 de bende 3 basamaklı hanelerden kurtulayım ama sanki o hayalimi zorlaştırdım ...... yaklaşık 15 sene oldu 2 haneli bir rakamı görmeyeli kilolarda biraz kalıtsal olunca vermesimi zorlaştı yoksa benim 41 yaşında oluşumun etkisimi metobolizma yavaşlaması gibii menepoz bulutları zaten başımdaa ...öyle işteee
senin istediği hedefe varacağına inanıyorum kolay gelsin :)
sucuklu yumurtalara dikkat :))
Nerde ne vakitmiş?Of ya onbeşgünlük beleş tatil teklifi aldım dayımdan ama okul yüzünden tamam diyemedim...ne güzel olurdu...haftasonum güzel geçti sayılır yediklerimi saymassam...
Afyona canım bi kaplıcadaon günlük yer ayırtmış geze geze gideriz oralardada gezeriz falan dedi..dayım gezmeyi sever çok sık gider bu sefer arkadaş bulamamış yanına sen gelsene dedi bilir normalde balıklama atlarım...ama malum çoluk çocuk zor artık...bizim için yaza plan yapıyo boluda biyere götürcekmiş okul tatil olduğunda...bekarlığumda karadeniz turu yapmıştık kendisiyle gezmek çok zevklidir...oyy oyyNerde ne vakitmiş?
Afyona canım bi kaplıcadaon günlük yer ayırtmış geze geze gideriz oralardada gezeriz falan dedi..dayım gezmeyi sever çok sık gider bu sefer arkadaş bulamamış yanına sen gelsene dedi bilir normalde balıklama atlarım...ama malum çoluk çocuk zor artık...bizim için yaza plan yapıyo boluda biyere götürcekmiş okul tatil olduğunda...bekarlığumda karadeniz turu yapmıştık kendisiyle gezmek çok zevklidir...oyy oyy
Aranma zeynoooo daha geçen annenin çatıda belini bırakıyodun yanlışsam düzeltAy hasibee iş deme yaw nasıl büyüyo gözümde camlar tüller mutfak dolaplar allahım kabus gibi her yer temizle beni diye gözüme gözüme bakıyo...oğlanda hiçbişeyle uğraşma diye bakıyo....artık bir ara annemi getircem o çocuk bakcak ben temizlik yapcamda hangi ara olucak bilmiyorum...
iç sesi dinledin mi canımPlynna bende piknikten getirdiklerimden yedim hazır şeyleri yemenin verdiği kolaylıkla. Akşama napim bilmiyorum iç sesim yoğurt kürünü yap başka bişey yeme diyo
iç sesi dinledin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?