Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus senin oğlanda 7. Sınıftı dimiii sizin baba ilgileniyor gerçi özel okulmuydu seninki siz napıcaksınız bir plan yaptınız mı etüt merkezleri teog için eğitime başlamış
Ayy dalmışım ben lafım yarım kalmış :) 6. Sınıf benim oğlum. Özel okul değil devlet okulu babasının çalıştığı okulda. Halkalı atakentteydi sanırım arenaya yakın işte onlarda ben karıştırıyorum hep oraları. Cihangir koleji var orda hemen okul. Devlet ama seviyesi çok yüksek bi okul. Daha elit kesim diyim veliler paralı öğrenciler seviyeli okulda bundan kalkınmış haliyle.

Baba ilk dönem çok sıkı ilgilendi iyiydi ama tatilden sonra pek toparlayamadı babasıda yetişemiyo artık fazlasıyla yoğun. Zaten kendide bişeyler yapabilmeli artık. Pc den ebadan okulistikden çalışıyo dersleri dinliyo mesela. Aynı okul avantajı çok bütün öğretmenler tanıyo ilgileniyo babasınında hepsiyle görüşmesi kolay. Kötü taraflarıda var. Benim hiç ilgim ve bilgim yok şu an onun okul durumuyla.
Türkçe sözlüden 20 almış iyi fırça yedi :)
Çok dalgın durgun hırçın sinirli bunlar derse yansıyo. Benimle arası kötü bu aralar inş toparlarız. Okul arkadaşlarının etkisinde kalıyo bazen farklı yaşam tarzları var herşey bütün olarak etkiliyo işte.

Basketi bırakmayın derim sağlam kafa sağlam fücut olayı :) özel ders daha mantıklı gibi sanki. Bu akşam gelen arkadaşların oğlu lisede okyanusa gidiyo çok memnunlar dersleri düzelmiş epey. Diğer oğullarıda gidiyo aynı okula o bu sene gircek teog için bugün okuldaymış mesela okul çalıştırıyo gircek öğrencileri.

Son düzenleme:
Bonus sizde baba büyük şans aman bilgin olup nolcak baş ağrısı hepsi baharda geldi çocuklarda bir kıpırdanma bir kıpırdanma bu gün toplantıda öğretmenler erkek çocuklardan çok şikayetçiydi en azından bizim sınıf öyle kızlar erken ergenliğe giriyorlar onlarla uğraşcağımıza erkek çocuklarıyla uğraşıyoruz dediler notlarıda yüksek ama çok yaramazlarmış ....

Arkadaşlarınızın çocuğu için Okyanus kolejine gönderdikten sonra daha dışardan etüt merkezine ihtiyaç olmaz kiii gerçi şuda bir gerçek ki kolejler notları şişiriyor yıl sonu puanına katkı olsun diye sen o çocuğu takip et bakalım teogda kaç puan alıcak ...

Zaten bizim koleje gücümüz yetmez de şu dershaneler akedemik orta okul oldu yaa onalara bakabilirim ancak amcamda okul müdürü kızını özel okula çekti birde benim kuzenimin çocuklarını da lisenin son iki senesi özele aldılar fayda görürler inşallah ...

Aslında böyle düşününce özele almak mantıklı gibiii tabiiiiisiiii baskete devam .....

Merhaba arkadaşlar uzun bi ara buraya yazamadım maalesef ama artık döndüm. Yoğun bi dönem geçirdim son diyetisyen kontrolünde 105.8 çıktım ve totalde 30 kilo kaybettim. Hedef Hazirana kadar 99 kilo olmak inşallah Allahın izniyle. Kardeşim Haziran da askerden gelecek. Annem Mayıs ayında Memleketinden gelecek ve beni bi anda görecekler o anı videolayip instagrama atıcam inşallah. Ilk Hedefime 6-7 kilo kaldı. Sonraki diyetisyen kontrolum 27 Nisan da. Bakalım 17 günde ne değişecek. Yarından itibaren hedefime biraz daha yaklasabilmek için canla başla mücadeleye başlıyorum. Desteginiz çok önemli. Herkese teşekkür ederim. İnsatagram da askbuyukbedengiyer kullanıcı adiyla her öğünümü sporumu vs paylaşıyorum. Takip etmek ve motive etmek isteyeniniz olursa sevinirim. . inşallah 99 u göreceğim kızlar o kadar heyecanliyim ki..

merhaba bende toplamda 30 kilo verdim gerçi bu 30 kilonun 3 kilosunu geri aldım ama vermeye devam edicem senin kadar iradeli değilim kısa zamanda da vermedim kaçamaklarım hep oldu da artık vücudum kaçamak kabul etmiyor 107 kiloyum 99 kilo olmak benim için hayal gibii aslında çok istemiştim haziran 1 de bende 3 basamaklı hanelerden kurtulayım ama sanki o hayalimi zorlaştırdım ...... yaklaşık 15 sene oldu 2 haneli bir rakamı görmeyeli kilolarda biraz kalıtsal olunca vermesimi zorlaştı yoksa benim 41 yaşında oluşumun etkisimi metobolizma yavaşlaması gibii menepoz bulutları zaten başımdaa ...öyle işteee

senin istediği hedefe varacağına inanıyorum kolay gelsin :)

sucuklu yumurtalara dikkat :))

Hayırlı mutlu huzurlu pazarlarr
Sabah 6.30 da kalktım erkenciyim dün öğleden sonradan itibaren 2 küçük misafirim var .
Yeme düzenim aynı olduğu halde kg veremiyorum demir eksikliği d ve b 12 için tahlil yaptırmak istiyorum bunlardan kaynaklı birşey varmı diye bakalım.
YENA barış paşaya geçmiş olsun@74FRIDA instagrammi kullaniyosunn
bengisu022 canım sana ne desek ne söylesek anlamsız ama biz hep burdayiz arkandayız yanindayiz

instagramı yeni açtım bir 8 9 kişi sadece başarılı diyet yapanları takip ediyorum henüz bir profil resmim bile yok sadece diyetle alakalı olucak yani şimdilik paylaşım yapmayıda düşünmüyorum ilerde nolur bilemem

misafirlerin varmış kolay gelsin canım mutlu pazarlar yaptır şu tahlileri bakalım ne çıkıcak bizide bilgilendirirsin :)

Piknik planlari suya dusmenin verdigi hayal kirikligiyla bulutlu ruzgarli izmir'den Musmutlu pazarlar.. :)

Yasemincim sagol canim oglan iyi cok sukur kudurukluguna geri dondu.. :)

Bugun kahvaltida konusuyoruz arkadaslik iliskileri verilen sirlarla ilgili. Baris arkadasinin kendisiyle bir sır paylastigini soyledi :) ablasi da cok merak ettim ney acaba dedi. Biliyomusun yere işemiş diyo sessiz ve agzini kapatarak .. :)))))
Baya bi sirdas anladik :)

Frida kizim dersaneye 7.sinifta 2.donem, 8. Sinifta ilk donem gitti sonra devam etmek jstemedi okulun haftasonu kurslarina gitti..
olay dersaneye yahut etute gitmekle bitmiyor..
planli calismak sart ve okul derslerin de basari da onemli..
kizimin bir cok arkadasi temel liseye gecti gecen yil. Ben de cok dusundum cok arastirdim hatta kk da konu actim bununla ilgili .. simdi sinav sonucjna bakiyorum da iyi ki gecmemis okulu degismemis..
cunku yas itibariyle mekan degisimi ortam degisimi yeni arkadaslik yeni ogretmenler ve herseyden onemlisi devlet lisesinde ki disiplinden kurtulup cok daha esnek bir ortamda kiyafetler de keza cok esnek olunca bocalamak soz konusu..
Kizimin ozele gecen arkadaslarinin cogunun kizimdan daha dusuk aldigi ygs puani.
Özetle once okul derslerinde basariyi saglamalisiniz.. ayrica bu yazdiklarim bastan beri ozel okula giden ogrencileri disinda tutarak yazdim..
cok uzun yazdim ama yardimci oldum umarim.. sizin spordan dolayi vaktiniz yok sanirim o handikap cepte... koleje de gitse etut olayi var.. siz oturup bi plan yapin iyi bir lise cok onemli fridacim..

Son düzenleme:

Yasemincim sanirim ben de yaptircam tahlil..
bir tuhaflik var cunku fakindayim..
birseyler ters gidiyor yaptigim yanlislar azami boyutta degil ve ben hafta ici onlari tolore ediyorum zaten ama yine de netice cok kotu..

Sagolun kızlar.annem burda hala.ddiger haftasonuna memlekete gitmeyi düsünüyorum.mekan değişikliği iyi gelir belki.orda ablamlar falan var.annem de günlük yürüyüş yapar.artk onunla yürüyüşe cikarm.bakalm biraz kendimi toparlrsam seminer döneminde okula gidecem.esim de yazın bi yerlere gezmeye gidelim diyo.

Frida kulüp karsiliyormu kolej masrafini.?
okul yormun için sağol canım
evet biz okul ve klüp arasında sıkışıyoruz şimdi klübe sorsam henüz beli değil zamanı gelince okularla görüşecez derler biliyorum oğluma kolej imkanı çıkmıştı okulu çok iyiydi gitmedi yani notları düşüktü ama öğretmenleri çok destekliyordu şimdi klüpteki bir üst takımların çocuklarına baktığımda genelde sporcu burslu klüp çevresindeki okularda toplamışlaar bir kısmıda kolejde sporcu burslu okuyor ama zorlanıp devlet lisesine dönende oluyor

dün 3 öğretmen spordan al dedi ama bu mümkün değil klübede tam anlamıyla bel bağlıyamıyorum zamanı gelince tercihi bize bırakıp okul suncaklardır ama yinede puan lazım dediğin gibiii en doğrusu teog için okul notlarını yükseltmesi ....

Rüzgarlı ve güneşli bir piknik yapıldı poğça börek yendi akşama telafi edilcek inş. Yürüyüş yapamadım biraz şişkinlik vardı nefesim kesildi.

Akşam lesli yapsam çok güzel olucak.

Yenacım ve fridacım acaba yediklerinizde değişiklikmi gerek ne bilim ablamda aynı durumda 1 gr veremiyorum diyo. Dr ona 1 haftalık detoks vermişti yapamadı bir türlü. Toksin neyin atılıyomuş canlanıyomuş bünye. Her insanın senede 1 kere böyle yapması lazımmış.
Gerçi kova kişisi detoksun lafını bile sevmiyi biliyorum

Ama o tahlilleri sakın daha çok geciktirmeyin ve d vitamınini ve insülin direncini unutmayın

çok güzel düşünceler canım sana çok iyi gelecek inşallah
çok güzel düşünmüşsun canım.üstüne bide tatil iyi gelir size inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…