Ayy dalmışım ben lafım yarım kalmış :) 6. Sınıf benim oğlum. Özel okul değil devlet okulu babasının çalıştığı okulda. Halkalı atakentteydi sanırım arenaya yakın işte onlarda ben karıştırıyorum hep oraları. Cihangir koleji var orda hemen okul. Devlet ama seviyesi çok yüksek bi okul. Daha elit kesim diyim veliler paralı öğrenciler seviyeli okulda bundan kalkınmış haliyle.Bonus senin oğlanda 7. Sınıftı dimiii sizin baba ilgileniyor gerçi özel okulmuydu seninki siz napıcaksınız bir plan yaptınız mı etüt merkezleri teog için eğitime başlamış
Merhaba arkadaşlar uzun bi ara buraya yazamadım maalesef ama artık döndüm. Yoğun bi dönem geçirdim son diyetisyen kontrolünde 105.8 çıktım ve totalde 30 kilo kaybettim. Hedef Hazirana kadar 99 kilo olmak inşallah Allahın izniyle. Kardeşim Haziran da askerden gelecek. Annem Mayıs ayında Memleketinden gelecek ve beni bi anda görecekler o anı videolayip instagrama atıcam inşallah. Ilk Hedefime 6-7 kilo kaldı. Sonraki diyetisyen kontrolum 27 Nisan da. Bakalım 17 günde ne değişecek. Yarından itibaren hedefime biraz daha yaklasabilmek için canla başla mücadeleye başlıyorum. Desteginiz çok önemli. Herkese teşekkür ederim. İnsatagram da askbuyukbedengiyer kullanıcı adiyla her öğünümü sporumu vs paylaşıyorum. Takip etmek ve motive etmek isteyeniniz olursa sevinirim. . inşallah 99 u göreceğim kızlar o kadar heyecanliyim ki..
instagramı yeni açtım bir 8 9 kişi sadece başarılı diyet yapanları takip ediyorum henüz bir profil resmim bile yok sadece diyetle alakalı olucak yani şimdilik paylaşım yapmayıda düşünmüyorum ilerde nolur bilememHayırlı mutlu huzurlu pazarlarr
Sabah 6.30 da kalktım erkenciyim dün öğleden sonradan itibaren 2 küçük misafirim var .
Yeme düzenim aynı olduğu halde kg veremiyorum demir eksikliği d ve b 12 için tahlil yaptırmak istiyorum bunlardan kaynaklı birşey varmı diye bakalım.
YENA barış paşaya geçmiş olsun@74FRIDA instagrammi kullaniyosunn
bengisu022 canım sana ne desek ne söylesek anlamsız ama biz hep burdayiz arkandayız yanindayiz
Hayırlı mutlu huzurlu pazarlarr
Sabah 6.30 da kalktım erkenciyim dün öğleden sonradan itibaren 2 küçük misafirim var .
Yeme düzenim aynı olduğu halde kg veremiyorum demir eksikliği d ve b 12 için tahlil yaptırmak istiyorum bunlardan kaynaklı birşey varmı diye bakalım.
YENA barış paşaya geçmiş olsun@74FRIDA instagrammi kullaniyosunn
bengisu022 canım sana ne desek ne söylesek anlamsız ama biz hep burdayiz arkandayız yanindayiz
Sagolun kızlar.annem burda hala.ddiger haftasonuna memlekete gitmeyi düsünüyorum.mekan değişikliği iyi gelir belki.orda ablamlar falan var.annem de günlük yürüyüş yapar.artk onunla yürüyüşe cikarm.bakalm biraz kendimi toparlrsam seminer döneminde okula gidecem.esim de yazın bi yerlere gezmeye gidelim diyo.bengisucum ne desek acılarını hafifletir bilemiyorum zor yani diyecek kelimede bulamıyor insan zaten biraz dışarlara çıksan yürüyüş filan yapsan yeşilik ağaçlık yerlere gitsen yadaa küçük bir hobi bulsan seni az oyalayacak kafanı dağıtacak ebru kursu gibi falan olabilir bilemiyorum sana ne iyi geliyorsa kendini iyi hisetiğin şeyleri yapsan olacak biliyorum sadece biraz zaman yaşın genç Allah sana ilerde sağlıklı bebek tabiki vericek ....
okul yormun için sağol canımFrida kulüp karsiliyormu kolej masrafini.?
çok güzel düşünceler canım sana çok iyi gelecek inşallahSagolun kızlar.annem burda hala.ddiger haftasonuna memlekete gitmeyi düsünüyorum.mekan değişikliği iyi gelir belki.orda ablamlar falan var.annem de günlük yürüyüş yapar.artk onunla yürüyüşe cikarm.bakalm biraz kendimi toparlrsam seminer döneminde okula gidecem.esim de yazın bi yerlere gezmeye gidelim diyo.
çok güzel düşünmüşsun canım.üstüne bide tatil iyi gelir size inşallahSagolun kızlar.annem burda hala.ddiger haftasonuna memlekete gitmeyi düsünüyorum.mekan değişikliği iyi gelir belki.orda ablamlar falan var.annem de günlük yürüyüş yapar.artk onunla yürüyüşe cikarm.bakalm biraz kendimi toparlrsam seminer döneminde okula gidecem.esim de yazın bi yerlere gezmeye gidelim diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?