- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Asuman abla niye kapatim konuyu yav :))
Cekilcek bi ucu daha var onu hic cekmim o zaman
Sizi kendim gibi gormesem hec yazarmiyim beyle seyler o denli saygisizmiyim ben
Sağol Hayriyecim. İnsallah çıkmaz cnmburcu1983 gecmis olsun canim insallah onemli bir sey cikmaz
Aynen ben de öyleyim bonus hiç bırakmaya niyetim yok Allahın izniyle...Zamaninda kopaydi boyle olmazdik.
1 mayis milad oldu benm icin. Daha oncede 1-2 hafta hevesle baslayip saldim yine bu sefer onlar gibi degil.
@dayko nerdesin keske burda olsan
Geçmiş olsun canım tekrar..Selamün Aleyküm
Hayırlı haftalar
Dün kızım rahatsızlandi, bugun sabahtan doktora gittik.
12 yi geçerken geldim eve,kızı emzirip birşeyler yedim ve mutfağı topladım anca yazabiliyorum.
Oyuzden dun menu bildiremedim
Valla bilmem ben :) bugün öyle didi :) zaten yine normal tempo dedi. Ama dakika konusunu bilemem :)Simdi bu karatay kendiyle celismedimi?
Ne zamandir her programda normal tempoda yuruyun diyodu. Cok asiri kilolu olanlara 10- 15 dk diyodu. Bu 20 dk yi hic duymadim ben.
Bonus niye ben degilde baharnaz geldi aklınabaharnaz nerdesin? Sakin alinganlik yapipta burayi birakim deme lutfen. Belki oyle dusunmedin ama gelmeyince boyle dusundum bende.
Biz cok eski tanisiyoruz samimi olduk artik iyice. Cok rahat konusmalarimiz bu yuzden. Yeni gelen biri olunca ben bastan bi bekliyorum genel durumu nasil diye devam edicekmi diye :)) ama sen gayet guzel paylasim yapiyosun konusuyosun bizimle bi fark kalmiyo oyle oldugu zaman.
Bak dun piknikte sen geldin aklima :) gonul bagi kuruyoruz.
Burdaki hanimlarin kilosuna bakma herkes normalden daha hassas daha ince ve zarif. Kimse art niyetli kimseye bisey demez. Oyle biri olursada burda duramaz.
Oyle iste bahar anla be ya :)) balik burcu cok alingan olur kendimden bilirim. Napak ölekmi :)
Canim benim olurmu sende geldin hatta dedigin yeri sordum esime ama bilmiyorum dedi merak ettim orayida :)Bonus niye ben degilde baharnaz geldi aklına
Showda canan karatay vardı. Deli dana gibi koşmayın diyo. Kardiyo insülin direncini kırmazmış. İnsülin direnci günlük 20 dk kendi temponuzda yürüyerek kırılırmış. Ama hergün..
Sa
Sagolasin ablacim.
Keyfi yerinde cok şükür.
Sadece kan alırken baya ağladı 4 tup aldılar el kadar bebemden
Bende izinden geliyorum :) yillarin diyetcisi lafi az dokundu bana ama bu yil son yilim olucak :))Ya ben çok fazla beslenmeyle ilgili program yapınca cetvel vb gibi bir süre sonra çok sıkılıyorum...
Diyet modunda olursam mutsuz oluyorum ve hemen sıkılıp bırakma eylemine geçiyorum... Ama dengeli ölçülü ve sağlıklı beslenirsem o zaman daha uzun vadeli daha bi etiketlenmemiş oluyorum...
yılların diyetçisi olduğumdan bu çıkıyor ortaya...
O yüzden çaktırmadan kendime dahi :) birşeyler yapıyorum...
Çünkü hep ayy şekerim diyetteyim işte noolsun deyip koca bir sıfırla geçirince senelerimi artık böyle bir yol izliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?