Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

baharnaz nerdesin? Sakin alinganlik yapipta burayi birakim deme lutfen. Belki oyle dusunmedin ama gelmeyince boyle dusundum bende.

Biz cok eski tanisiyoruz samimi olduk artik iyice. Cok rahat konusmalarimiz bu yuzden. Yeni gelen biri olunca ben bastan bi bekliyorum genel durumu nasil diye devam edicekmi diye :)) ama sen gayet guzel paylasim yapiyosun konusuyosun bizimle bi fark kalmiyo oyle oldugu zaman.

Bak dun piknikte sen geldin aklima :) gonul bagi kuruyoruz.

Burdaki hanimlarin kilosuna bakma herkes normalden daha hassas daha ince ve zarif. Kimse art niyetli kimseye bisey demez. Oyle biri olursada burda duramaz.

Oyle iste bahar anla be ya :)) balik burcu cok alingan olur kendimden bilirim. Napak ölekmi :)

dun yediklerim
kalkinca
1 bardak sut 3 kayisi

gec kahvalti
3 dilimden fazla t.bugday ekmek,2 ceviz 7 zeytin, 2 has. yumurta, dereotu,domates kurusu, tereyagi, pekmez bol zyagi ilaveleri

Aksam
Tatlı tabağı boyutunnds pizza yaninda pat. Kızartma ve visne suyu

Dışarda alternatif olmayan bi yerde idik yoksa başka yemek istediklerim
vardi bole olunca haftaya erteledim

Yarim saat yürüdum yavaş tempolu
2lt su limonlu su içildi

Zamaninda kopaydi boyle olmazdik.
1 mayis milad oldu benm icin. Daha oncede 1-2 hafta hevesle baslayip saldim yine bu sefer onlar gibi degil.

@dayko nerdesin keske burda olsan
Aynen ben de öyleyim bonus hiç bırakmaya niyetim yok Allahın izniyle...
Geçmiş olsun canım tekrar..

Bonus niye ben degilde baharnaz geldi aklına

@nhtylz yaa ben de instagramda denk geldim bu cetvelcilere. Çok güzel gerçekten. Yalniz şöyle bi durum var. Evlerinde heryer dolap sanırım. Ben kiracı olduğum için o kadar fazla yerim yok sepet sepet yerleştirecek. Mesela benim buzdolabım da küçük. İki şey koyunca doluyo. Maşallah bi dolap var onlarda heryeri tupper dolu. Bütün sebzeler tek tek tupperlarda :)
Ama kesinlikle çok güzel, takdir ediyorum yapanları. İnşallah büyük bol dolaplı bi evim olursa ben de cetvelci olmaya aday olabilirim. Genelde zaten düzenim pek şaşmaz ama tabi çocuklu bi ev plunca zor olur :)

Showda canan karatay vardı. Deli dana gibi koşmayın diyo. Kardiyo insülin direncini kırmazmış. İnsülin direnci günlük 20 dk kendi temponuzda yürüyerek kırılırmış. Ama hergün..

Benim için de ille de yürüyüş...
Hocama katılıyorum :))

Sa

Sagolasin ablacim.
Keyfi yerinde cok şükür.
Sadece kan alırken baya ağladı 4 tup aldılar el kadar bebemden

Burcu geçmiş olsun bebeğine.. Kabız olduğu için kanlı olmuş olabilirmi..Anüste çatlak varmı.?
Offf nasıl üzülmüşsündür kan alınırken.

Ya ben çok fazla beslenmeyle ilgili program yapınca cetvel vb gibi bir süre sonra çok sıkılıyorum...
Diyet modunda olursam mutsuz oluyorum ve hemen sıkılıp bırakma eylemine geçiyorum... Ama dengeli ölçülü ve sağlıklı beslenirsem o zaman daha uzun vadeli daha bi etiketlenmemiş oluyorum...
yılların diyetçisi olduğumdan bu çıkıyor ortaya...
O yüzden çaktırmadan kendime dahi :) birşeyler yapıyorum...
Çünkü hep ayy şekerim diyetteyim işte noolsun deyip koca bir sıfırla geçirince senelerimi artık böyle bir yol izliyorum..

Bende izinden geliyorum :) yillarin diyetcisi lafi az dokundu bana ama bu yil son yilim olucak :))

Ayricada sekerim lafina uyuz olurum sen hic duydunmu benden bunca yildir bir allahin kuluna sekerim dedigimi :)

Akşama yemekli misafirim var.. yabancı değil ablam ve arkadaşı gelicek..
Kuru dolma var aklım da bir de çorba yoğrtlu semizotu yeterli sanırım...
Yürüyüşe gitmeyi çok istiyorum 8 den önce gelmezler işlerimi halledip yürüyüşü aradan çıkarırım. Yaparım ben.. :))

yediklerim ve yiyeceklerim şöyle..

Sabah,
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
salça

Öğle
Patates oturtma
Pilav
Yoğurt
yeşil salata

Aralarda çay,kahve,süt,2,5 bardak sodalı yeşilçay

Akşam, yoğurtlu semizotu ve meyve yerim çilek erik gibi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…