Öğlen 3 dilim ekmek 1 domates 1 kibrit kutusu pynir ve bir kupa şekersiz çay Elhamdülillah doyduk şükür bugün de
Ne kadar yogurt yedinki arada yogurt cok iyi ama ogun tok tutmali diye dusundum bende. Proteinin fazlasinda sıkıntı yok sanirim daha iyi hatta. Cok erken yidin diye didimBonus canım aralarda elma ve yoğurtta yiyorum ondan hani fazla almıyım diye düşünmüştüm.
sağol canım pc ye virüs gibi bişi bulaştı. siteye telefondan giremedim ağır geliyor. şükür rahatladı şimdi pc daha sık gelicem inşallah. çocuklar ben gayet iyi yeni yerin stresi devam ama çok şükür herşey daha güzel gidiyor.Nerdesin sen hatice haftada 1 kere anca ugruyon coluk cocuk nasil yeni yer nasil gidiyo?
Musmutlu haftalar bol eksili inşallah
Bnde +1 deyim ...
Bonus bacisi kisa kapri kot pantolon tarzi aramistim...ben biraz şişman kokosumda süslü şeyler ariyorum
Allahim bu isler hic bitmez mi yoksa ben mi ugrasip duruyorum habire anlamadim
Ogle yemegimide yedim 2 kasik makarna bir bardak ayran simdi spor yapayim gidip ardindan da yesil cayimi icicem insallah
Sağolasın canım valla ne bileyim artık o kadar bıkmışım ki şu kglarımdan ağzıma fazla bi şey gidecek diye ödüm kopuyorNe kadar yogurt yedinki arada yogurt cok iyi ama ogun tok tutmali diye dusundum bende. Proteinin fazlasinda sıkıntı yok sanirim daha iyi hatta. Cok erken yidin diye didim
Niye kimse bisey yazmiyo baska hasbinallah herkes is guc yapiyo demek.
Yediklerimize hepimiz fikir oneri soyleyelim dogruyu bulalim
Zamaninda kopaydi boyle olmazdik.Sağolasın canım valla ne bileyim artık o kadar bıkmışım ki şu kglarımdan ağzıma fazla bi şey gidecek diye ödüm kopuyor
Canım geçmiş olsun hayırdır inşallah umarım kötü bir şey yoktur.Acil şifalar diliyorum kuzuna bir an önce sağlığına kavuşssun.Selamün Aleyküm
Hayırlı haftalar
Dün kızım rahatsızlandi, bugun sabahtan doktora gittik.
12 yi geçerken geldim eve,kızı emzirip birşeyler yedim ve mutfağı topladım anca yazabiliyorum.
Oyuzden dun menu bildiremedim
Geçmiş olsun burcu önemli bişey yok inşallahSelamün Aleyküm
Hayırlı haftalar
12 yi geçerken geldim eve,kızı emzirip birşeyler yedim ve mutfağı topladım anca yazabiliyorum.
Canım bayağı geç kalmışssın kahvaltı için sabah beri aç mısınBen daha az önce kahvaltı yapabildim artık kahvaltı denirse bol simitli akşam yemem pek inşallah
40 dk civarı yürüdüm
Bonus şimdi bana abla diyorsun diye sevinmelimiyim iyi bişey dedin gibi sanki
İçinden nasıl geliyorsa öyle de en güzeli ve samimi olanı bu zaten
yaa bonusum sorma nerden gordm bu cetvelcileri temizlik duzen gordukce yapasim geliyo e islerde bitmiyo haliyle onceden olsa bulasik sabaha kalsa kilimi kipirdatmazdim simdi toplamadan yatamiyorum:)) ust varda alt az var sanki orda dimi 48 en son beden napicaksam onuneyse hafifleyince ins kendi bedenimizi kendimiz belirleriz.
Senin boyun kacti derin?
Ikisinede katiliyorum yeliz yani iki tesbitinde dogru hem isler bitmez hem sen ugrasip duruyosun. Uzgunum ama daha uzuuun bir sure daha ugrasicaz.
gecmis olsun canim Rabbim sifa versinSelamün Aleyküm
Hayırlı haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?