Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen 3 dilim ekmek 1 domates 1 kibrit kutusu pynir ve bir kupa şekersiz çay Elhamdülillah doyduk şükür bugün de
1 kk peynir ne ya nasil bi olcu. Öğün icin en az 3 kk olmali o zaman ekmegini 1 bile yaparsin. Ben gunluk 5 dilim sınır koyuyorum kendime sabah 2 oglen 2 aksam 1 diye ama gerek kalmiyo sabah 2 sonra 1 er dilim yetiyo.
Ins bi muddet boyle yapip kendimi gozlemliyicigim sonra aksamkini cikararak azalticam.

Bonus canım aralarda elma ve yoğurtta yiyorum ondan hani fazla almıyım diye düşünmüştüm.
Ne kadar yogurt yedinki arada yogurt cok iyi ama ogun tok tutmali diye dusundum bende. Proteinin fazlasinda sıkıntı yok sanirim daha iyi hatta. Cok erken yidin diye didim
Niye kimse bisey yazmiyo baska hasbinallah herkes is guc yapiyo demek.
Yediklerimize hepimiz fikir oneri soyleyelim dogruyu bulalim

Nerdesin sen hatice haftada 1 kere anca ugruyon coluk cocuk nasil yeni yer nasil gidiyo?
sağol canım pc ye virüs gibi bişi bulaştı. siteye telefondan giremedim ağır geliyor. şükür rahatladı şimdi pc daha sık gelicem inşallah. çocuklar ben gayet iyi yeni yerin stresi devam ama çok şükür herşey daha güzel gidiyor.

Musmutlu haftalar bol eksili inşallah
Bnde +1 deyim ...
Bonus bacisi kisa kapri kot pantolon tarzi aramistim...ben biraz şişman kokosumda süslü şeyler ariyorum

:)) ust varda alt az var sanki orda dimi 48 en son beden napicaksam onu neyse hafifleyince ins kendi bedenimizi kendimiz belirleriz.
Senin boyun kacti derin?

Allahim bu isler hic bitmez mi yoksa ben mi ugrasip duruyorum habire anlamadim
Ogle yemegimide yedim 2 kasik makarna bir bardak ayran simdi spor yapayim gidip ardindan da yesil cayimi icicem insallah

Ikisinede katiliyorum yeliz yani iki tesbitinde dogru hem isler bitmez hem sen ugrasip duruyosun. Uzgunum ama daha uzuuun bir sure daha ugrasicaz.

Sağolasın canım valla ne bileyim artık o kadar bıkmışım ki şu kglarımdan ağzıma fazla bi şey gidecek diye ödüm kopuyor

Sağolasın canım valla ne bileyim artık o kadar bıkmışım ki şu kglarımdan ağzıma fazla bi şey gidecek diye ödüm kopuyor
Zamaninda kopaydi boyle olmazdik.
1 mayis milad oldu benm icin. Daha oncede 1-2 hafta hevesle baslayip saldim yine bu sefer onlar gibi degil.

dayko nerdesin keske burda olsan

Bonus cum inan canım aynı şekilde benim içinde 4 mayıs milat oldu.Silkelendim ve şirin tombul ve sevimli biri olmak yerine zayıf ve sevimli olmaya karar verdim. Seninde her zaman dediğin gibi dibe sağlamm vurdum şimdidee yukarı en yukarıyı hedefliyorum.

Canım geçmiş olsun hayırdır inşallah umarım kötü bir şey yoktur.Acil şifalar diliyorum kuzuna bir an önce sağlığına kavuşssun.

Ben daha az önce kahvaltı yapabildim artık kahvaltı denirse bol simitli akşam yemem pek inşallah
40 dk civarı yürüdüm
Bonus şimdi bana abla diyorsun diye sevinmelimiyim iyi bişey dedin gibi sanki
İçinden nasıl geliyorsa öyle de en güzeli ve samimi olanı bu zaten

Geçmiş olsun burcu önemli bişey yok inşallah

Eski eve gelen bi sebzecimiz vardi ailecek alisveris yapariz iyi adamdir sagolsun.

Tasininca biraz kusur kaldim tabi balkondan sepetle aliyodum simdi bazen sesi duyuyorum cikamiyorum cama hemen gitmis oluyo.

Geldi biraz once diyorumki 5 kilo patates alim tartiyo ben sana 7 verdim diyo. 3 kilo sogan diyorum onu 5 yaptim diyo. 2 domates diyorum az degilmi 3 yapim
Yav tamam dedim ver iste onlardan ayakustu soydu beni he cilek yine pahaliydi 7 lira ne ya ben en fazla 3 e alabilmeliyim :)) nothinggg sizin orda ne kaa fiyatlar?

Canım bayağı geç kalmışssın kahvaltı için sabah beri aç mısın

yaa bonusum sorma nerden gordm bu cetvelcileri temizlik duzen gordukce yapasim geliyo e islerde bitmiyo haliyle onceden olsa bulasik sabaha kalsa kilimi kipirdatmazdim simdi toplamadan yatamiyorum
gecmis olsun canim Rabbim sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…