Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriyecim bugün tartıldınmı.?
Artımısın ben artıyım da o yüzden sordum...
Yok yenam arti degilim ama cok ta vememisim dun biraz erken yedim kimse duymasin da aksam erken yattim saat onda bi uyanndim mutfakta yemek asiriyorum ondan sebep verememiste olabilirim

Yesil cayimi icerken yediklerimi yazayim ama ac oldugumu da belirteyim poff
Sabah 2 yumurta
Peynir
11 zeytin domates salatalık
Badem ceviz

Oglen 1 tabak yesil mercimek
Salat
Ayran

KAratay yapıyorsan doymadıysan bir tabak daha alabilirsin hayriyeciğim..
Hem öğle oluşu hem canan karatay doyuncaya kadar yiyin g i düşük yemekleri diyor...

Hemşerim inşallah güzel çıkar sonuçların
Benim boyumu doğru yazmış yenacım
Ben bugün minik eksi gördüm ama geç tartıldım belki ondandir
Günlerdir oldum olacağım malum durumdayım bir de
Kızlar çarşıya gitti ben de birazdan yürürüm herhalde
Yeşilçay da içtim az önce
Akşam yoğurt şeysi yapsam ama canım da istemedi

Kuzu ayran yerine yogurtmu yeseydin? Ya da ekmek?
Bugun doktordai islerim vardi kosusuturmada hazirmis onu yedim ama aciktim yaaa
KAratay yapıyorsan doymadıysan bir tabak daha alabilirsin hayriyeciğim..
Hem öğle oluşu hem canan karatay doyuncaya kadar yiyin g i düşük yemekleri diyor...
Valla ortaya karisik oldu yenam dun sarma falan yedim
O aanda doymus gibi oluyorum ama sonradam aciktim
Sadece ara ogunleri cikardim boyle daha iyi oldu sanki yenam durmadan dur ara ogunum geldi ne yesem diye dusunup duruyordum ama boyle iyide bide acikmasam

Hayriye alisacaksin aç gezmeye biraz
Öyle hem tokum hem kilo veriyorum diyenlere ben pek inanmıyorum
Aç olacam diye kıtlık durumuna girmeyecegiz tabii biz normalden fazla yediğimiz için çabuk acikiyoruz
Günlük besin ihtiyacimizi almamız lazım mutlaka sağlığımız önemli
Sen suyu dikle şimdi doldur mideni

Hayriye face kullanıyorsan gülizar budak var karatay diyetiyle ilgili tüm sorularını cevaplar yada sağlıklı yaşıyoruz ikisinden birine bak çok yardımcı olurlar...
Ben yaptıgım dönem hep dedikleri tok olman gerek çok aç olursan leptin hormonu ters işler insülin devreye girer falan anlatıyorlardı o yüzden diyorum...
gerçi en doğrusunu sen bilirsin zamanla daha iyi tanırsın kendini ne yapman gerektiğini.. Yolumuz uzun önemli olan sıkılmadan pes etmeden devam etmemiz ve yaşam şekline getirmemiz bunu, çünkü bıraktığımız an yine kilo alıyoruz hep olduğu gibi....

Doru asum ac olmak en iyisi ben normal beslenmeye basladim onceden nekadar cok abartiyorsam demek sizden gine fazla yiyorum ama vucut normala donmek icin biraz cabaliycam

Şimdi Hayriye nin kafa karışacak
Yeterli miktarda yemek lazım ama fazla değil
Bir porsiyonla doymamiz gerek yani
Var mı lokantadaki porsiyonlarla doyan ben doymam mesela
O nedenle aç oluyoruz işte
Onla doymayi öğreneceğiz ben hatta artık porsiyonu bitirmemeye çalışıyorum
Gecen gun sanırım Yeliz paylasmistı Peygamberimizin yemek yemesini tam da onu uygulamak lazım işte

Devamli birseyler yemeye okadar alismisimki kendimi oruc gibi hissediyorum
Hayriyecin opuyorum seni. Hic aklin acligina gitmesin. Kotu kiyafetlerini dusun.
Yeni alacaklarini dusun. Bir film ac muzik ac komik video ac kafan dagilsin.

Kilo yuksek olunca daha cabuk veriliyo biliyosun.

Canim gecmis olsun insallah kotu bisey cikmaz
bende bir cubuk tarcini sabahtab beri 2 kere kullandim biraz bekletiyorum icinde guzel oluyo tadi sagol canim
Kızlar evde Bayaa erik vardı yenmedi
Çürümesinler diye az önce turşu yaptım. İlk denedim inşallah iyi birşey olur.
yapanınız varmı?
Nasıl birşey oluyor
hic duymadim ablacim ama senin gibi becerikli hatun yaptiysa eminim cok guzel olu4
Elif benimde yok oyle cok dolabim falan ama bu sepetler mutfak dolaplarinda falan bayagi ise yariyo duzen sagliyo yani bende cetvelci olma yolunda ilerliyorum sanirim
Cetvelci ne be yeliz icat cikarma
bonusum instagramda bi sayfa boyle duzen fotolarinin paylasildigi biyer kisilerede cetvelci diyolar iste cok duzgun olduklari icin
Sagol cnm evet çatlak varmis o yuzden doktor biraz içim rahat umarım temiz çıkar bununla ilgilidir kanama dedi
ay kiyamam kabizliktan catlamis olabilir benim ortanca kizimda vardi kucukken doktor bi krem vermisti sabah aksam ilik suya oturtup sureceksin demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…