Yok ya kimseye saygisizlik yapmaz kiz kimsenjn karsisinda konusamazdi bile bu cocuk nasil bu hale geldu anlamiyorum benYa bide eger baska bi ogretmene bi saygisizligi yoksa demek anormal bi durum var sinifta.
Onu anladigini ama hoslanmasa bile saygi duymasi gerektigini soyle. Illede sevmek zorunda degil yani.
Insallah ya valla canim cok sıkıldıAğzımdan aldın canım
bir ay kalmış ne atılması
bizimkilerin sınavları bile bitti
bişeyolmaz sen rahat ol
Sakinn canım sebep ne peki özel değilse birde oğlun kaç yaşında üzülme yıpratma kendiniCokkkkk cok sinirliyim kendimi sakinlestirmek icin yiyorum resmen bu bu cocuga zarar vermeemk icin
Okuldan uzklastirma aldi oglum delirmek uzereyim allahim sakinlesmek icin yamam lazim yoksa elimde kalacak
Yok guzelim niye karisiyo ozur diliycek bu kesin. Rencide edilmisse orda o ogretmen tarafindan icten gelen bi oc alma durumu yasamis demekki. Sonunu dusunememis. Okuldan atmak kolay degil oyle ogretmenide atsinlar o zaman cocuga kotu davraniyo diye sen hatasinin ustunde dur ama destek ol oglunaZaten dedim okuldan uzaklastirman gecsin hemen bir cicek alip sinifin onunde ozur dileyeceksin nasil sinifin icinde kadina deli dedin sinifin icinde ozur dileyeceksin diye ama hic bilmiyorum am inan kafam cok karisik
ayy evet cok pis bogazum. Benn çokkknursena sen yine de burdan uzaklaşma bak ikimiz de aynı kilodaydik bu kış hatta sen bir ara beni geçmiştin bile
42 -44 beden oluyor işte
Canimm cok uzuldum inşallah duzelirr dua ederiz tabii Allah şifa versinSelamünaleyküm..
Ben geldimm...yorucu bi gündü kızımın yıl sonu programı vardı annem geldi o çocuga bakarken biraz ütü yaptım yemek yaptım sonra programa gittik çok güzeldi prensesim...dönüşte yemek faslı derken annemleri yolculadım kocamda kardeşine gitti...bebişin durumu kritikmiş çok üzüldüm bugun ilk duydugumda sütüm falan kesildi iki öğün mama vermek zorunda kaldım oğluma...çok ağladı bu akşam az önce aldım onuda yatağa girdim artık süt gelsede gelmesede emzirdim uyuyakaldı koynumda...bende uzanırken size bakayım dedim..daha geçmişe bakamadım inş hepiniz iyisinizdir..enerjik başladıpım günü çok üzgün kapatıyorum dua edin nolur doktor herşeye hazırlıklı olun dedi...
aminn aminn Allah razı olsun...takdir allahtan tabiki iman ettik ama insan üzülüyor işte...bide eltimin bu ikinci bebişi böyle geçen sene de doğum yaptı 19 gün yaşadı ve şimdi bu doğum sonrası aynı komplikasyonları gösteriyo...böyle işte Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin biz bilemeyiz hayırlı olanın ne olduğunu....
Günaydn kızlar...ben geldim.hepiniz iyisinizdir umarm.ben de iyi olmaya çalışıyorum.ama henüz tam olarak toparlanamadm.bu acım hic gecmeyecek biliyorum ama alışmaya çalışıyorum.esim anneler gününde cicek almış bana üzerine de kızımızın adını yazdırmış.o kadar duygulandm ki...hic doyamadm yavruma.sütüm aktikca o kadar cok ağladım ki.dogumdan önce nasıl da merak ediyordum bebegimi.nerden bilecektim kuzumun hic yüzünü bile goremeyecegimi.fotografini cekmisler baktm kizim cok güzelmiş.görenler gördüğümüz en güzel bebekti diyorlar.annemlerdeydim iki gün önce eve geldim.esim beşiği sökturmus ve kaldırmış.o kadar zoruma gitti ki.halbuki onu ne hevesle kurdurmustuk.kızıma bak herseyin hazır artk seni bekliyoruz demistim.ama hicbirseyini kullanamadk.besiginde uyuyamadi yavrum..beşiği bos kaldi kizimin.kucagim boş kaldı.hayallerim yarm kaldı.bebegimin kokusuna hasret kaldm.hem de hic bilmedigim kokusuna..bahar gelince kızımı kucagima alacaktım evime bahar neşe gelecekti.nerden bilecektim ki cigerime ateş düşeceğini ve kışı yaşayacağımı.
bu topikte daha oncede cocugunu kaybetti arkadaşimiz hiç kolay deil uaşadığiniz ama Allah sabir versin inşallah şimdi o arkadaş facemde arkadaşiz bir daha oldu oğlusu maşallah cok tatlilarr Allah inşallah tekrar evlat sevgisini tattirir size bisey olmamisya gene olurr yavrunuz inşallah canim benimm kelimwler düğümleniyor bogazimaa vardir bi bildiği yüce rabbiminGünaydın canım Allahım sabır versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki bitanem bende oğlumu 01.12.2014 de kaybettim.Minnakım benim cennet kuşum erken doğdu ve ellerimden uçup gitti yavrumun yiyecek ekmeği içecek suyu yani nasibi yoktu Rabbim onu yanına aldı.Seninden öyle canım bu dünyada nimeti yokmuş yavrunun cennet meleği oldu kuzun Allahım sana dayanma sabrı evrsin ve hiçbir zaman bir daha böyle bir acıyla sınanma inaşşalh Ben hep şöyle dua ettim Rabbim bu acımı unutturacak başka acı nasip etme Ya Rabbim dedim.Sabır sabır herşeyin kilit anahtarı Allahım tekrar tekrar sabrnı artırsın.
Madem oturmaya gidicen niye sutlu tatli yiyon acaba tatlilar kacamaga giriyo ve kacamakta yassah nursenaŞimdii ogle yemeği acele olduu çunkii kizin toplantisina gidiyorum cuma gosteri var onun için toplanti yapioo
Oglen menum küçük kase nohutlu tavuklu pilav 1 dlm sutlu tatli yedim
Ogleden sonra oturmam varr malesef sinavim ilk gunden basladi yanii inşallah yemeden siyiririm
4 gibi gelirim inş lasly yapmak sart oldu herbir yanim aldi gidiyo basini
Bisey sorcam leslie sizce yuruyus mu aerobik mi
Bana iki cetvel yollsana yeliz nolursunBisey sorcam leslie sizce yuruyus mu aerobik mi
Simdi bunu kutu yapip butun daginikligi icinemi koycam yelizEki Görüntüle 1829752 buyur canim
Amin canm.Allah sana da sabır versin.kac haftalkti canm?bi de ilk bebegin miydi?sebebi neydi?ben yakn zamanda kaybettim.normal dogumu beklerken 39.haftamda acil sezaryana alndm ama bebegim kurtulamadı.Günaydın canım Allahım sabır versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki bitanem bende oğlumu 01.12.2014 de kaybettim.Minnakım benim cennet kuşum erken doğdu ve ellerimden uçup gitti yavrumun yiyecek ekmeği içecek suyu yani nasibi yoktu Rabbim onu yanına aldı.Seninden öyle canım bu dünyada nimeti yokmuş yavrunun cennet meleği oldu kuzun Allahım sana dayanma sabrı evrsin ve hiçbir zaman bir daha böyle bir acıyla sınanma inaşşalh Ben hep şöyle dua ettim Rabbim bu acımı unutturacak başka acı nasip etme Ya Rabbim dedim.Sabır sabır herşeyin kilit anahtarı Allahım tekrar tekrar sabrnı artırsın.
Bonus buralardaym da bi türlü yazmak gelmiyodu icimden.ama tekrar diyete baslayacam en kısa zamanda.Ah bengisu canim benim ne desem bos sen zaten herseyin bilincindesin ama yinede zaman gerekiyo.
Allah sana bunu unutturacak bir evlat daha nasip etsin ins.
Burdan kopma gel birlikte dertlesiriz kiloda veririz sen cok azimliydin tekrar burda gormek cok guzel olur.
Amin canm.ancak baska evladm olursa kucagima bir bebek alrsam acım hafifleyecek.Rabbim herseyin hayırlısını versin.canım benim parmağına diken batsa acısı günlerce geçmiyor. canından can gitmiş kolaymı. rabbim sabrını versin. kucağına mis kokulu başka melekler almayı nasip etsin
Nen var kuzumHer günkü gibi bi kahvaltı yaptım sabah 6 gibi. 11 gibi 2 tavuk pirzola 2 dilim tam bugday yedim. Şimdi 4 tane kepekli bisküvi yiyorum. Akşam için de taze fasulye yaptım. Yoğurtla ekmeksiz olarak onu yerim. Ekstra olursa yazarım.
Günaydn kızlar...ben geldim.hepiniz iyisinizdir umarm.ben de iyi olmaya çalışıyorum.ama henüz tam olarak toparlanamadm.bu acım hic gecmeyecek biliyorum ama alışmaya çalışıyorum.esim anneler gününde cicek almış bana üzerine de kızımızın adını yazdırmış.o kadar duygulandm ki...hic doyamadm yavruma.sütüm aktikca o kadar cok ağladım ki.dogumdan önce nasıl da merak ediyordum bebegimi.nerden bilecektim kuzumun hic yüzünü bile goremeyecegimi.fotografini cekmisler baktm kizim cok güzelmiş.görenler gördüğümüz en güzel bebekti diyorlar.annemlerdeydim iki gün önce eve geldim.esim beşiği sökturmus ve kaldırmış.o kadar zoruma gitti ki.halbuki onu ne hevesle kurdurmustuk.kızıma bak herseyin hazır artk seni bekliyoruz demistim.ama hicbirseyini kullanamadk.besiginde uyuyamadi yavrum..beşiği bos kaldi kizimin.kucagim boş kaldı.hayallerim yarm kaldı.bebegimin kokusuna hasret kaldm.hem de hic bilmedigim kokusuna..bahar gelince kızımı kucagima alacaktım evime bahar neşe gelecekti.nerden bilecektim ki cigerime ateş düşeceğini ve kışı yaşayacağımı.
Rabbim kendi sabrından versin sizlere canlarım
Oy sevsinler sizin çiçekli yorganınızıBir goreydiniz halimi pc den actim lesli kizlarada arabada dinledikleri muzikleri actim oynarlar diye bide ciceklo yorgan istedi hanim serdim yere 40 dk rahat olurum diye avanak bonus
Buyuk kiz onumde hareket yapiyo kucuk ikimizin yaninda dönüyo kac kere carptim arada mutfaga yuru biberona su koy vs. Yilmadim bitirdim 45 dk
Canım yemek hiç bir şeyin çözümü değil sadece senin çözümsüzlüğün olur. Evet üzücü bir şey yaşamışsın ama inan çözümü yemek değilCokkkkk cok sinirliyim kendimi sakinlestirmek icin yiyorum resmen bu bu cocuga zarar vermeemk icin
Okuldan uzklastirma aldi oglum delirmek uzereyim allahim sakinlesmek icin yamam lazim yoksa elimde kalacak
Diyet yapmasanda yaz sen hic farketmez :)Amin canm.Allah sana da sabır versin.kac haftalkti canm?bi de ilk bebegin miydi?sebebi neydi?ben yakn zamanda kaybettim.normal dogumu beklerken 39.haftamda acil sezaryana alndm ama bebegim kurtulamadı.
Bonus buralardaym da bi türlü yazmak gelmiyodu icimden.ama tekrar diyete baslayacam en kısa zamanda.
Amin canm.ancak baska evladm olursa kucagima bir bebek alrsam acım hafifleyecek.Rabbim herseyin hayırlısını versin.
Amaaann her zamanki şeyler, önemli bişeyim yok çok şükürNen var kuzum
Ne guzel yorumlarin oluyo senin yavZeynepcim Rabbim kucağınızı dolu yüzünüzde tebessümle çıkartsın o hastane den inşallah
Rabbim kendi sabrından versin sizlere canlarım
İnşallah en kısa zamanda acınızı unutturacak yavrular versin kucağınıza
Yaşınız çok genç önünüzde uzun bir yolunuz var. Rabbim yüzünüze güldürsün inşallah. Benim öyle bir şansım olmadı 27 yıl sonra bulduğumu ne olduğunu anlamadan kaybettim. Beni yaratan benden daha iyi bilir benim için hayırlı olanı dedim. Çünkü ben ondan hep hayırlı olanı istemiştim.
Oy sevsinler sizin çiçekli yorganınızı
Gözümde canlandırdım bir an
Gülümsettin beni. Rabbim de senin yüzünü güldürsün
Canım yemek hiç bir şeyin çözümü değil sadece senin çözümsüzlüğün olur. Evet üzücü bir şey yaşamışsın ama inan çözümü yemek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?