Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya bide eger baska bi ogretmene bi saygisizligi yoksa demek anormal bi durum var sinifta.

Onu anladigini ama hoslanmasa bile saygi duymasi gerektigini soyle. Illede sevmek zorunda degil yani.
Yok ya kimseye saygisizlik yapmaz kiz kimsenjn karsisinda konusamazdi bile bu cocuk nasil bu hale geldu anlamiyorum ben

Cokkkkk cok sinirliyim kendimi sakinlestirmek icin yiyorum resmen bu bu cocuga zarar vermeemk icin
Okuldan uzklastirma aldi oglum delirmek uzereyim allahim sakinlesmek icin yamam lazim yoksa elimde kalacak
Sakinn canım sebep ne peki özel değilse birde oğlun kaç yaşında üzülme yıpratma kendini

Zaten dedim okuldan uzaklastirman gecsin hemen bir cicek alip sinifin onunde ozur dileyeceksin nasil sinifin icinde kadina deli dedin sinifin icinde ozur dileyeceksin diye ama hic bilmiyorum am inan kafam cok karisik
Yok guzelim niye karisiyo ozur diliycek bu kesin. Rencide edilmisse orda o ogretmen tarafindan icten gelen bi oc alma durumu yasamis demekki. Sonunu dusunememis. Okuldan atmak kolay degil oyle ogretmenide atsinlar o zaman cocuga kotu davraniyo diye sen hatasinin ustunde dur ama destek ol ogluna

nursena sen yine de burdan uzaklaşma bak ikimiz de aynı kilodaydik bu kış hatta sen bir ara beni geçmiştin bile
42 -44 beden oluyor işte
ayy evet cok pis bogazum. Benn çokkk

Canimm cok uzuldum inşallah duzelirr dua ederiz tabii Allah şifa versin

bu topikte daha oncede cocugunu kaybetti arkadaşimiz hiç kolay deil uaşadığiniz ama Allah sabir versin inşallah şimdi o arkadaş facemde arkadaşiz bir daha oldu oğlusu maşallah cok tatlilarr Allah inşallah tekrar evlat sevgisini tattirir size bisey olmamisya gene olurr yavrunuz inşallah canim benimm kelimwler düğümleniyor bogazimaa vardir bi bildiği yüce rabbimin

Şimdii ogle yemeği acele olduu çunkii kizin toplantisina gidiyorum cuma gosteri var onun için toplanti yapioo

Oglen menum küçük kase nohutlu tavuklu pilav 1 dlm sutlu tatli yedim
Ogleden sonra oturmam varr malesef sinavim ilk gunden basladi yanii inşallah yemeden siyiririm
4 gibi gelirim inş lasly yapmak sart oldu herbir yanim aldi gidiyo basini

Madem oturmaya gidicen niye sutlu tatli yiyon acaba tatlilar kacamaga giriyo ve kacamakta yassah nursena

O eski halimden eser yok simdi

Amin canm.Allah sana da sabır versin.kac haftalkti canm?bi de ilk bebegin miydi?sebebi neydi?ben yakn zamanda kaybettim.normal dogumu beklerken 39.haftamda acil sezaryana alndm ama bebegim kurtulamadı.
Bonus buralardaym da bi türlü yazmak gelmiyodu icimden.ama tekrar diyete baslayacam en kısa zamanda.
canım benim parmağına diken batsa acısı günlerce geçmiyor. canından can gitmiş kolaymı. rabbim sabrını versin. kucağına mis kokulu başka melekler almayı nasip etsin
Amin canm.ancak baska evladm olursa kucagima bir bebek alrsam acım hafifleyecek.Rabbim herseyin hayırlısını versin.

Zeynepcim Rabbim kucağınızı dolu yüzünüzde tebessümle çıkartsın o hastane den inşallah

bengisu022 İçimi dağladın valla kardeşim Allahım banda sana da sabır versin (
Rabbim kendi sabrından versin sizlere canlarım
İnşallah en kısa zamanda acınızı unutturacak yavrular versin kucağınıza
Yaşınız çok genç önünüzde uzun bir yolunuz var. Rabbim yüzünüze güldürsün inşallah. Benim öyle bir şansım olmadı 27 yıl sonra bulduğumu ne olduğunu anlamadan kaybettim. Beni yaratan benden daha iyi bilir benim için hayırlı olanı dedim. Çünkü ben ondan hep hayırlı olanı istemiştim.

Oy sevsinler sizin çiçekli yorganınızı
Gözümde canlandırdım bir an
Gülümsettin beni. Rabbim de senin yüzünü güldürsün

Cokkkkk cok sinirliyim kendimi sakinlestirmek icin yiyorum resmen bu bu cocuga zarar vermeemk icin
Okuldan uzklastirma aldi oglum delirmek uzereyim allahim sakinlesmek icin yamam lazim yoksa elimde kalacak
Canım yemek hiç bir şeyin çözümü değil sadece senin çözümsüzlüğün olur. Evet üzücü bir şey yaşamışsın ama inan çözümü yemek değil

Diyet yapmasanda yaz sen hic farketmez :)

Ne guzel yorumlarin oluyo senin yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…