Geçmisi okuyamadim kurstan gelin e okuyacağim muhtemelen asuu cevap yapistirmiştir bana gelince hallederim :)
Su içme programi indirdim bana gunde 3 lt icirene kadar uyariyoo boylece su icmis oluyorum gorrusmek uzere opuldunuz
Gunaydin canim cok zor bir durum gercekten ins bu sefer oyle olmaz allah omur verdimi 7 aylik doganlar bile yasiyo. Her kadinin imtihani farkli bu yonde. En kisa zamanda hayirli haberler alirsiniz ins.aminn aminn Allah razı olsun...takdir allahtan tabiki iman ettik ama insan üzülüyor işte...bide eltimin bu ikinci bebişi böyle geçen sene de doğum yaptı 19 gün yaşadı ve şimdi bu doğum sonrası aynı komplikasyonları gösteriyo...böyle işte Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin biz bilemeyiz hayırlı olanın ne olduğunu....
Günaydın canım Allahım sabır versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki bitanem bende oğlumu 01.12.2014 de kaybettim.Minnakım benim cennet kuşum erken doğdu ve ellerimden uçup gitti yavrumun yiyecek ekmeği içecek suyu yani nasibi yoktu Rabbim onu yanına aldı.Seninden öyle canım bu dünyada nimeti yokmuş yavrunun cennet meleği oldu kuzun Allahım sana dayanma sabrı evrsin ve hiçbir zaman bir daha böyle bir acıyla sınanma inaşşalh Ben hep şöyle dua ettim Rabbim bu acımı unutturacak başka acı nasip etme Ya Rabbim dedim.Sabır sabır herşeyin kilit anahtarı Allahım tekrar tekrar sabrnı artırsın.Günaydn kızlar...ben geldim.hepiniz iyisinizdir umarm.ben de iyi olmaya çalışıyorum.ama henüz tam olarak toparlanamadm.bu acım hic gecmeyecek biliyorum ama alışmaya çalışıyorum.esim anneler gününde cicek almış bana üzerine de kızımızın adını yazdırmış.o kadar duygulandm ki...hic doyamadm yavruma.sütüm aktikca o kadar cok ağladım ki.dogumdan önce nasıl da merak ediyordum bebegimi.nerden bilecektim kuzumun hic yüzünü bile goremeyecegimi.fotografini cekmisler baktm kizim cok güzelmiş.görenler gördüğümüz en güzel bebekti diyorlar.annemlerdeydim iki gün önce eve geldim.esim beşiği sökturmus ve kaldırmış.o kadar zoruma gitti ki.halbuki onu ne hevesle kurdurmustuk.kızıma bak herseyin hazır artk seni bekliyoruz demistim.ama hicbirseyini kullanamadk.besiginde uyuyamadi yavrum..beşiği bos kaldi kizimin.kucagim boş kaldı.hayallerim yarm kaldı.bebegimin kokusuna hasret kaldm.hem de hic bilmedigim kokusuna..bahar gelince kızımı kucagima alacaktım evime bahar neşe gelecekti.nerden bilecektim ki cigerime ateş düşeceğini ve kışı yaşayacağımı.
Günaydn kızlar...ben geldim.hepiniz iyisinizdir umarm.ben de iyi olmaya çalışıyorum.ama henüz tam olarak toparlanamadm.bu acım hic gecmeyecek biliyorum ama alışmaya çalışıyorum.esim anneler gününde cicek almış bana üzerine de kızımızın adını yazdırmış.o kadar duygulandm ki...hic doyamadm yavruma.sütüm aktikca o kadar cok ağladım ki.dogumdan önce nasıl da merak ediyordum bebegimi.nerden bilecektim kuzumun hic yüzünü bile goremeyecegimi.fotografini cekmisler baktm kizim cok güzelmiş.görenler gördüğümüz en güzel bebekti diyorlar.annemlerdeydim iki gün önce eve geldim.esim beşiği sökturmus ve kaldırmış.o kadar zoruma gitti ki.halbuki onu ne hevesle kurdurmustuk.kızıma bak herseyin hazır artk seni bekliyoruz demistim.ama hicbirseyini kullanamadk.besiginde uyuyamadi yavrum..beşiği bos kaldi kizimin.kucagim boş kaldı.hayallerim yarm kaldı.bebegimin kokusuna hasret kaldm.hem de hic bilmedigim kokusuna..bahar gelince kızımı kucagima alacaktım evime bahar neşe gelecekti.nerden bilecektim ki cigerime ateş düşeceğini ve kışı yaşayacağımı.
canım benim parmağına diken batsa acısı günlerce geçmiyor. canından can gitmiş kolaymı. rabbim sabrını versin. kucağına mis kokulu başka melekler almayı nasip etsinGünaydn kızlar...ben geldim.hepiniz iyisinizdir umarm.ben de iyi olmaya çalışıyorum.ama henüz tam olarak toparlanamadm.bu acım hic gecmeyecek biliyorum ama alışmaya çalışıyorum.esim anneler gününde cicek almış bana üzerine de kızımızın adını yazdırmış.o kadar duygulandm ki...hic doyamadm yavruma.sütüm aktikca o kadar cok ağladım ki.dogumdan önce nasıl da merak ediyordum bebegimi.nerden bilecektim kuzumun hic yüzünü bile goremeyecegimi.fotografini cekmisler baktm kizim cok güzelmiş.görenler gördüğümüz en güzel bebekti diyorlar.annemlerdeydim iki gün önce eve geldim.esim beşiği sökturmus ve kaldırmış.o kadar zoruma gitti ki.halbuki onu ne hevesle kurdurmustuk.kızıma bak herseyin hazır artk seni bekliyoruz demistim.ama hicbirseyini kullanamadk.besiginde uyuyamadi yavrum..beşiği bos kaldi kizimin.kucagim boş kaldı.hayallerim yarm kaldı.bebegimin kokusuna hasret kaldm.hem de hic bilmedigim kokusuna..bahar gelince kızımı kucagima alacaktım evime bahar neşe gelecekti.nerden bilecektim ki cigerime ateş düşeceğini ve kışı yaşayacağımı.
benide götür lesliyeLeslideyim doncem ben
Günaydn kızlar...ben geldim.hepiniz iyisinizdir umarm.ben de iyi olmaya çalışıyorum.ama henüz tam olarak toparlanamadm.bu acım hic gecmeyecek biliyorum ama alışmaya çalışıyorum.esim anneler gününde cicek almış bana üzerine de kızımızın adını yazdırmış.o kadar duygulandm ki...hic doyamadm yavruma.sütüm aktikca o kadar cok ağladım ki.dogumdan önce nasıl da merak ediyordum bebegimi.nerden bilecektim kuzumun hic yüzünü bile goremeyecegimi.fotografini cekmisler baktm kizim cok güzelmiş.görenler gördüğümüz en güzel bebekti diyorlar.annemlerdeydim iki gün önce eve geldim.esim beşiği sökturmus ve kaldırmış.o kadar zoruma gitti ki.halbuki onu ne hevesle kurdurmustuk.kızıma bak herseyin hazır artk seni bekliyoruz demistim.ama hicbirseyini kullanamadk.besiginde uyuyamadi yavrum..beşiği bos kaldi kizimin.kucagim boş kaldı.hayallerim yarm kaldı.bebegimin kokusuna hasret kaldm.hem de hic bilmedigim kokusuna..bahar gelince kızımı kucagima alacaktım evime bahar neşe gelecekti.nerden bilecektim ki cigerime ateş düşeceğini ve kışı yaşayacağımı.
benide götür lesliye
zeynebim canim rabbim yardimciniz olsun zor gercekten ama takdirde rabbimden tabi insallah rabbim sağlıkla kucagina alsin eltin yavrusunu bize dua duser kalbul buyurur insallah rabbimaminn aminn Allah razı olsun...takdir allahtan tabiki iman ettik ama insan üzülüyor işte...bide eltimin bu ikinci bebişi böyle geçen sene de doğum yaptı 19 gün yaşadı ve şimdi bu doğum sonrası aynı komplikasyonları gösteriyo...böyle işte Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin biz bilemeyiz hayırlı olanın ne olduğunu....
canlarim imtaaniniz cok agir ama rabbim sevidigi kuluna dert verir sevgi olcusuncede imtehan agirlasirGünaydın canım Allahım sabır versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki bitanem bende oğlumu 01.12.2014 de kaybettim.Minnakım benim cennet kuşum erken doğdu ve ellerimden uçup gitti yavrumun yiyecek ekmeği içecek suyu yani nasibi yoktu Rabbim onu yanına aldı.Seninden öyle canım bu dünyada nimeti yokmuş yavrunun cennet meleği oldu kuzun Allahım sana dayanma sabrı evrsin ve hiçbir zaman bir daha böyle bir acıyla sınanma inaşşalh Ben hep şöyle dua ettim Rabbim bu acımı unutturacak başka acı nasip etme Ya Rabbim dedim.Sabır sabır herşeyin kilit anahtarı Allahım tekrar tekrar sabrnı artırsın.
Allah sanada sabir versin arkadasim zor bir imtihan. Yeniden bebekleriniz olsun. Nerde olmayan varsa benim ablamla birlikte hayirlu evlatlari olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?