Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmisi okuyamadim kurstan gelin e okuyacağim muhtemelen asuu cevap yapistirmiştir bana gelince hallederim :)
Su içme programi indirdim bana gunde 3 lt icirene kadar uyariyoo boylece su icmis oluyorum gorrusmek uzere opuldunuz

Bende sana cvp yapistirmistimda seni burda gorunce gecti. Hosgeldin yeniden
Kadro tam zayiflasin dimi hayir sonradan gelicen bakican biz yoğuz

Gunaydin canim cok zor bir durum gercekten ins bu sefer oyle olmaz allah omur verdimi 7 aylik doganlar bile yasiyo. Her kadinin imtihani farkli bu yonde. En kisa zamanda hayirli haberler alirsiniz ins.

Günaydn kızlar...ben geldim.hepiniz iyisinizdir umarm.ben de iyi olmaya çalışıyorum.ama henüz tam olarak toparlanamadm.bu acım hic gecmeyecek biliyorum ama alışmaya çalışıyorum.esim anneler gününde cicek almış bana üzerine de kızımızın adını yazdırmış.o kadar duygulandm ki...hic doyamadm yavruma.sütüm aktikca o kadar cok ağladım ki.dogumdan önce nasıl da merak ediyordum bebegimi.nerden bilecektim kuzumun hic yüzünü bile goremeyecegimi.fotografini cekmisler baktm kizim cok güzelmiş.görenler gördüğümüz en güzel bebekti diyorlar.annemlerdeydim iki gün önce eve geldim.esim beşiği sökturmus ve kaldırmış.o kadar zoruma gitti ki.halbuki onu ne hevesle kurdurmustuk.kızıma bak herseyin hazır artk seni bekliyoruz demistim.ama hicbirseyini kullanamadk.besiginde uyuyamadi yavrum..beşiği bos kaldi kizimin.kucagim boş kaldı.hayallerim yarm kaldı.bebegimin kokusuna hasret kaldm.hem de hic bilmedigim kokusuna..bahar gelince kızımı kucagima alacaktım evime bahar neşe gelecekti.nerden bilecektim ki cigerime ateş düşeceğini ve kışı yaşayacağımı.

Günaydın canım Allahım sabır versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki bitanem bende oğlumu 01.12.2014 de kaybettim.Minnakım benim cennet kuşum erken doğdu ve ellerimden uçup gitti yavrumun yiyecek ekmeği içecek suyu yani nasibi yoktu Rabbim onu yanına aldı.Seninden öyle canım bu dünyada nimeti yokmuş yavrunun cennet meleği oldu kuzun Allahım sana dayanma sabrı evrsin ve hiçbir zaman bir daha böyle bir acıyla sınanma inaşşalh Ben hep şöyle dua ettim Rabbim bu acımı unutturacak başka acı nasip etme Ya Rabbim dedim.Sabır sabır herşeyin kilit anahtarı Allahım tekrar tekrar sabrnı artırsın.

Canimm başın sağolsun valla ne diyeceğimi bilmiyorum ama sadece imtihan diyorum bizim zannetigimiz hiçbirşey bizim değil aslında veren allah alan allah bize sadece isyan etmeden sabretmek düşüyor
cennette bir kuş olmuş bebeğin
sana sefaatci olacak ve inşallah ebedi hayatta hiç ayrilmamak üzere kavusacaksiniz meleginle
sabret gülüm sabret

canım benim parmağına diken batsa acısı günlerce geçmiyor. canından can gitmiş kolaymı. rabbim sabrını versin. kucağına mis kokulu başka melekler almayı nasip etsin

Ah bengisu canim benim ne desem bos sen zaten herseyin bilincindesin ama yinede zaman gerekiyo.
Allah sana bunu unutturacak bir evlat daha nasip etsin ins.
Burdan kopma gel birlikte dertlesiriz kiloda veririz sen cok azimliydin tekrar burda gormek cok guzel olur.

zeynebim canim rabbim yardimciniz olsun zor gercekten ama takdirde rabbimden tabi insallah rabbim sağlıkla kucagina alsin eltin yavrusunu bize dua duser kalbul buyurur insallah rabbim

canlarim imtaaniniz cok agir ama rabbim sevidigi kuluna dert verir sevgi olcusuncede imtehan agirlasir
Rabbim sizin guzel meleklerinizi cennetin de misafir etmekte ve rabbim sizi nekadar cok sevmiski sizi kurtulusa eristirecek cennet kuslari verdi size o buyuk sorgudan sonra o cenet kuslari siz allmadan donmezler cennete icinizi boyle ferahlatmaya calisin biliyorum unutulmaz asla ama ozlemle ve sabirla dayanmak daha kolay olur o gune deyin

Bir goreydiniz halimi pc den actim lesli kizlarada arabada dinledikleri muzikleri actim oynarlar diye bide ciceklo yorgan istedi hanim serdim yere 40 dk rahat olurum diye avanak bonus

Buyuk kiz onumde hareket yapiyo kucuk ikimizin yaninda dönüyo kac kere carptim arada mutfaga yuru biberona su koy vs. Yilmadim bitirdim 45 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…