Cokkkkk cok sinirliyim kendimi sakinlestirmek icin yiyorum resmen bu bu cocuga zarar vermeemk icin
Okuldan uzklastirma aldi oglum delirmek uzereyim allahim sakinlesmek icin yamam lazim yoksa elimde kalacak
cikacam bonus birazdan Deliriyorum bonus yatti simdi odasina ise verdim kendimi nasil yapar boyle birseyi anlamiyorum inan kafam beynim catladi duyuncaHayriye disari cikma imkanin varmi ciksan? Evde durmak kotu yapcak bizden biliyorum insanliktan cikiyorum bende cunku bu sakin mutlu hallerim gidiyo.
Evde durma gozunu sevim hatta onudami alsan
cikacam bonus birazdan Deliriyorum bonus yatti simdi odasina ise verdim kendimi nasil yapar boyle birseyi anlamiyorum inan kafam beynim catladi duyunca
Bonus,
fridanın boyu 1,77
derin 1,80 sanırsam
Asumanzeynep 1,70
dafi 1,70
yena 1,60
beyleyken beyle.. :))
Gunaydin canim cok zor bir durum gercekten ins bu sefer oyle olmaz allah omur verdimi 7 aylik doganlar bile yasiyo. Her kadinin imtihani farkli bu yonde. En kisa zamanda hayirli haberler alirsiniz ins.
Günaydn kızlar...ben geldim.hepiniz iyisinizdir umarm.ben de iyi olmaya çalışıyorum.ama henüz tam olarak toparlanamadm.bu acım hic gecmeyecek biliyorum ama alışmaya çalışıyorum.esim anneler gününde cicek almış bana üzerine de kızımızın adını yazdırmış.o kadar duygulandm ki...hic doyamadm yavruma.sütüm aktikca o kadar cok ağladım ki.dogumdan önce nasıl da merak ediyordum bebegimi.nerden bilecektim kuzumun hic yüzünü bile goremeyecegimi.fotografini cekmisler baktm kizim cok güzelmiş.görenler gördüğümüz en güzel bebekti diyorlar.annemlerdeydim iki gün önce eve geldim.esim beşiği sökturmus ve kaldırmış.o kadar zoruma gitti ki.halbuki onu ne hevesle kurdurmustuk.kızıma bak herseyin hazır artk seni bekliyoruz demistim.ama hicbirseyini kullanamadk.besiginde uyuyamadi yavrum..beşiği bos kaldi kizimin.kucagim boş kaldı.hayallerim yarm kaldı.bebegimin kokusuna hasret kaldm.hem de hic bilmedigim kokusuna..bahar gelince kızımı kucagima alacaktım evime bahar neşe gelecekti.nerden bilecektim ki cigerime ateş düşeceğini ve kışı yaşayacağımı.
Günaydın canım Allahım sabır versin.Seni o kadar iyi anlıyorum ki bitanem bende oğlumu 01.12.2014 de kaybettim.Minnakım benim cennet kuşum erken doğdu ve ellerimden uçup gitti yavrumun yiyecek ekmeği içecek suyu yani nasibi yoktu Rabbim onu yanına aldı.Seninden öyle canım bu dünyada nimeti yokmuş yavrunun cennet meleği oldu kuzun Allahım sana dayanma sabrı evrsin ve hiçbir zaman bir daha böyle bir acıyla sınanma inaşşalh Ben hep şöyle dua ettim Rabbim bu acımı unutturacak başka acı nasip etme Ya Rabbim dedim.Sabır sabır herşeyin kilit anahtarı Allahım tekrar tekrar sabrnı artırsın.
zeynebim canim rabbim yardimciniz olsun zor gercekten ama takdirde rabbimden tabi insallah rabbim sağlıkla kucagina alsin eltin yavrusunu bize dua duser kalbul buyurur insallah rabbim
canlarim imtaaniniz cok agir ama rabbim sevidigi kuluna dert verir sevgi olcusuncede imtehan agirlasir
Rabbim sizin guzel meleklerinizi cennetin de misafir etmekte ve rabbim sizi nekadar cok sevmiski sizi kurtulusa eristirecek cennet kuslari verdi size o buyuk sorgudan sonra o cenet kuslari siz allmadan donmezler cennete icinizi boyle ferahlatmaya calisin biliyorum unutulmaz asla ama ozlemle ve sabirla dayanmak daha kolay olur o gune deyin
Cokkkkk cok sinirliyim kendimi sakinlestirmek icin yiyorum resmen bu bu cocuga zarar vermeemk icin
Okuldan uzklastirma aldi oglum delirmek uzereyim allahim sakinlesmek icin yamam lazim yoksa elimde kalacak
Derste konusuyormus ogretmende git disarda kendi kendine konus demis buda ben sizingibi delimiyim kendi kendime konusacam demis terbiyesizOzel degilse soylermisin nolmus gerci olmus artikta belki istemeden olmustur bu huzursuz ortam onlarida boyle etkiliyo.
Actirma kutuyu soyletme kotuyu hesabi susayim
Canım haklısın ama tut kendini, ergen şimdi o. Verdiğin tepki daha kötü bi yere götürmesin olayı. Rabbim sana da ferahlık versin canımDerste konusuyormus ogretmende git disarda kendi kendine konus demis buda ben sizingibi delimiyim kendi kendime konusacam demis terbiyesiz
Sinifca takiklar bu hocaya bide sinif ogretmenleri zaten cekisiyordu devamli allahim delirecem gercekten daha kurul yoplanacakmis bu hafta gitmeyecek olkula
Bilmiyorum ne yapacam nasil davrinicam tutuyorum kendimi bekliyorum sadece
coh uzahmiLeslideyim doncem ben
bravo iste bu cocuklar bizi yildiramazBir goreydiniz halimi pc den actim lesli kizlarada arabada dinledikleri muzikleri actim oynarlar diye bide ciceklo yorgan istedi hanim serdim yere 40 dk rahat olurum diye avanak bonus
Buyuk kiz onumde hareket yapiyo kucuk ikimizin yaninda dönüyo kac kere carptim arada mutfaga yuru biberona su koy vs. Yilmadim bitirdim 45 dk
hayriyem yapma kuzum kendine ve ona dusunmek icin zaman ver daha sonra oturup konusun neden yaptigini sor sonrada simdi ne yapacagini sor ama yargilamadan sen dogru yolu goster ona ozur dilesin ogretmeninden gerekirse sen de konus ogretmenle isler daha kotu olmasinCokkkkk cok sinirliyim kendimi sakinlestirmek icin yiyorum resmen bu bu cocuga zarar vermeemk icin
aa canım skin ol lütfenCokkkkk cok sinirliyim kendimi sakinlestirmek icin yiyorum resmen bu bu cocuga zarar vermeemk icin
bişey olmaz canım. sıkma canınıDerste konusuyormus ogretmende git disarda kendi kendine konus demis buda ben sizingibi delimiyim kendi kendime konusacam demis terbiyesiz
Sinifca takiklar bu hocaya bide sinif ogretmenleri zaten cekisiyordu devamli allahim delirecem gercekten daha kurul yoplanacakmis bu hafta gitmeyecek olkula
OGULCUKLARIM: 46425451 .!.:Derste konusuyormus ogretmende git disarda kendi kendine konus demis buda ben sizingibi delimiyim kendi kendime konusacam demis terbiyesiz
amin elifcim ama inan cok sinirlendim saygısuzligini affedemiyorumCanım haklısın ama tut kendini, ergen şimdi o. Verdiğin tepki daha kötü bi yere götürmesin olayı. Rabbim sana da ferahlık versin canım
bu belki olkuldan atilacak ama bizim oretemn enson bunda patlamisHayriye kızmaama sesli ggüldüm
kendi ortaokul yıllarım geldi aaklıma
bizde sınıf olarak bir oöğretmene gıcık olurduk bende yapmıştım bu senin çocuğun yaptığını ama oöğretmen insafliymis sadece dersten konuştu beni
Sakin ol gececek bu gunler
olur bazen genclikte boyle seyler
Yok sanmam okuldan aticaklarini goz korkutmadir o guzel bi ozur dilerse yoluna girer kalmis 1,5 ay ne atilmasiamin elifcim ama inan cok sinirlendim saygısuzligini affedemiyorum
bu belki olkuldan atilacak ama bizim oretemn enson bunda patlamis
Bu ogretmene butun okul ogrencileri takkk kimse sevmiyor ama ne olursa olsun yapmamasi gerekir bacim ciktim bira temiz havada oyalandim kahve yaptim simdi kendime aklima geldikce sinirleniyorumHayriye cokta kotu gorunmedi gozume yaptigi. Tabiki sonucta saygisizlik ama nolmusta butun sinif bu ogretmene takmis turlu turlu insanlar var.
Daha sinirlenme nolur gecsin sinirin hatta esra gibi gul bu duruma ve boyle yaklasmayi dene o zaman onun seviyesine dusuncesine inmek gibi olur.
Hani niye yaptin diye sormanin baska yolu nasil olur cokmu uyuz davrandi sana diyebilirsin mesela aklima boyle geldi.
Zaten dedim okuldan uzaklastirman gecsin hemen bir cicek alip sinifin onunde ozur dileyeceksin nasil sinifin icinde kadina deli dedin sinifin icinde ozur dileyeceksin diye ama hic bilmiyorum am inan kafam cok karisikYok sanmam okuldan aticaklarini goz korkutmadir o guzel bi ozur dilerse yoluna girer kalmis 1,5 ay ne atilmasi
Yok sanmam okuldan aticaklarini goz korkutmadir o guzel bi ozur dilerse yoluna girer kalmis 1,5 ay ne atilmasi
Aminn bonuscum inşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile inşallah..Allah sanada sabir versin arkadasim zor bir imtihan. Yeniden bebekleriniz olsun. Nerde olmayan varsa benim ablamla birlikte hayirlu evlatlari olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?