Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma bidik durmuyo kac gundur yine bi aglama krizleri kucak krizleri bi yandan ev isi bi yandan kendime zaman ayiricam derdi oyle iste hem hadi cikiyos bu moddan yeni mod aksama ne yesekHayırdır neden terellisin canımDerman olamayız belki ama iyi bir dinleyeciğimdir
![]()
Lelie yi sabah yaptim ipi de varmis gibi yaptim o zaman bu modun adi miş gibi olsunLesliyi simdimi yaptin ipin varmiydi birde tam olarak bu modun adi ne:)
Akşam nasipse mercimek taze fasulye makarna :)Sorma bidik durmuyo kac gundur yine bi aglama krizleri kucak krizleri bi yandan ev isi bi yandan kendime zaman ayiricam derdi oyle iste hem hadi cikiyos bu moddan yeni mod aksama ne yesek
y.o.l.c.u İnşallah bebeğiniz şifa bulur hayat mücadelesini kazanır.. İkinci oluşu anne için büyük travma Allah güç versin...
Sen de dikkat et kendine lütfen sütün etkilenmiş bak kıyamam. Bir de kızlar var senin üzülmeye hakkın yok ..
Bu arada sen 1,70 tin.. santim uzmanı yena :)bir de iğrenç bir espri yapayım önemli olan işlevi..
![]()
Ablam aynen ama o anda ne oldu anlamadimZeynepcim Rabbim kucağınızı dolu yüzünüzde tebessümle çıkartsın o hastane den inşallah
Rabbim kendi sabrından versin sizlere canlarım
İnşallah en kısa zamanda acınızı unutturacak yavrular versin kucağınıza
Yaşınız çok genç önünüzde uzun bir yolunuz var. Rabbim yüzünüze güldürsün inşallah. Benim öyle bir şansım olmadı 27 yıl sonra bulduğumu ne olduğunu anlamadan kaybettim. Beni yaratan benden daha iyi bilir benim için hayırlı olanı dedim. Çünkü ben ondan hep hayırlı olanı istemiştim.
Oy sevsinler sizin çiçekli yorganınızı
Gözümde canlandırdım bir an
Gülümsettin beni. Rabbim de senin yüzünü güldürsün
Canım yemek hiç bir şeyin çözümü değil sadece senin çözümsüzlüğün olur. Evet üzücü bir şey yaşamışsın ama inan çözümü yemek değil
hahahhaaa son satırı beyin algılamamışş error vermiş ayy hiç gülceğim yoktuNasil karsilik vereyim diye 2 dk dusudum bulamadim beyle en iyisi![]()
Nasil karsilik vereyim diye 2 dk dusudum bulamadim beyle en iyisi![]()
Elif onlardan yemezse bir tarhana yapayim bonusada dokunur bunlar onada biber kavurayim.Az bir yapragim var son kalan dondurucuda onu sarayim bir de dun zebzecinin verdigi patteslerle bisey yapayim ne oldugunu bilmiyorum su an :)
Az bir yapragim var son kalan dondurucuda onu sarayim bir de dun zebzecinin verdigi patteslerle bisey yapayim ne oldugunu bilmiyorum su an :)
Hiss-i kable'l-vukuŞu an gülüyorum
yazdıktan sonra bonus ne yazcak acep didim kendi kendime..![]()