Fikirlere acigim bugun agzima bir lokma pattis almayacagim. Alirsam aklima igrenc bogumlarim gelsin.Ben biliyorum sölimmi :))
Fikirlere acigim bugun agzima bir lokma pattis almayacagim. Alirsam aklima igrenc bogumlarim gelsin.
Na burayada yazayimki garanti olsun.
Nurum canim boyuna beğeniyosun ne begendin bee
Hayriyecim, oğlan kaç yaşında .?
bence okulun rehber öğretmeniyle görüş o seni yönlendirsin..
Bir de uzaklaştırma gerektiren bir durum görmedim açıkçası.. saygılı olması şart bir kere bu cepte ne olursa olsun ama bu şekil bir yaptırımla çocuk kazanılmaz ters etkide yapabilir...
Okuldan soğur okula güvenini yitirir.. Hele dersleri sevmiyorsa işine bile gelir ..ben açıkçası idarenin tutumunu yanlış buldum...
Elif sen ne diyorsun ehil kişi olarak....
hani fırın da oluyo mayonezli tereyağlı çirkin bir tat işte amaan sende. :))
nur biz de seni beğeniyoruz :)
Sizi begenmeyi seviyom bende napim. Sohbetiniz muhabbetiniz pek guzel takipteyim bende
Taktin ipe heBegenin beni
Kalkimde az ip varmis gibi ip atlim barimmm
Taktin ipe heben az hafiflim atliycam deli gibi evin icinde atlaya atlaya gidicem her yere
Lesli mi yapsam bilmiyom ki aslinda hicbise yapasim yok annem kiziyo da ip atliyom napim.
Elifff tam sana geldi bu resim
yenambu ogretmene butun sinif takıkdaha dogrus butun okulbikac kere saka falan yapmislar toplu ogretmen sabrettim ama abrttilar falan demisti ozaman buda son damla olmus zanlimca idarede ye esim demis ama butun sinifin onunde demis eger ceza almazsa butun ogrencilerede ornek olur demis ogretmeni kimsenin sevmedigini onlarda biliyyorlarda iste oglum 12 yasinda yenam ne olursa olsun onu yapmamaliydi iste biraz agrasif busene biz ciftlige tasininca duzen bbozuldu onlda saldi hersene cok terbiyeli diye ovguler alirdik ama busene cozuttu iyice simdi konustum biraz yaptigin hata ama ne olursa olsun seni seviyoruz biz dedim saygisizlik sana yakismaz sen terbiyeli bir cocuksun falan konustum sarildi ozurdiledi ama ne edem siciline islediHayriyecim, oğlan kaç yaşında .?
bence okulun rehber öğretmeniyle görüş o seni yönlendirsin..
Bir de uzaklaştırma gerektiren bir durum görmedim açıkçası.. saygılı olması şart bir kere bu cepte ne olursa olsun ama bu şekil bir yaptırımla çocuk kazanılmaz ters etkide yapabilir...
Okuldan soğur okula güvenini yitirir.. Hele dersleri sevmiyorsa işine bile gelir ..ben açıkçası idarenin tutumunu yanlış buldum...
Elif sen ne diyorsun ehil kişi olarak....
nurcun esim sabah okula gitti iste konustular bide efelenmis ya bizimki iyce delirmis ogretmenHayriye bende fikrimi belirteyim . oglan sana eksik anlatmis olabilir mi? Okulu arayip detayli sorsan mi oglum uzaklastirma almistam olarak sebebi nedir diye. Cunku bu sebep uzaklastirma aldircak bi sebep olamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?