Leblebi ve ayran süper bonusumAsuman abla hay agzini opum :))
Kasiminpatisi hosgelmissin.
Cok aciktim halsizlestim bir an. Allahim sen yardim et suncacik acliga dayanamiyorum.
Sinirli ve gergin oluyorum hic istemeden.
Zor tutuyorum kendimi eger yersem essekler gibi pisman olucam. Leblebi aldim biraz bide ayran icim gecicek birazdan biliyorum.
Yaaa kizacam ama böyle konuşma
Biz niye burdayiz herkes kendi güzel güzel diyet yapabilir da burda öylesine mi takılıyor acaba
Yemeye başlayınca kaçmak ne kadar doğru
Negatiflik dersen alasını vereyim sana
Yani burdasin bziimlesin sen ben ve hepimiz
Gerekirse döver gerekirse severiz merak etme
Asuman abla hay agzini opum :))
Kasiminpatisi hosgelmissin.
Cok aciktim halsizlestim bir an. Allahim sen yardim et suncacik acliga dayanamiyorum.
Sinirli ve gergin oluyorum hic istemeden.
Zor tutuyorum kendimi eger yersem essekler gibi pisman olucam. Leblebi aldim biraz bide ayran icim gecicek birazdan biliyorum.
Toprammm,ben negatif enerjim ile hic ellesmeyeyim size:) sinerji falan kalmaz Allah korusun:)
Fena seyler tüketiyorum bu ara yine,her yerim sisne olcak benim bu halim,tam kötekliyim hee:)
Derin ac netten alisveris sitelerine bak.Bir bardak tarcinli sut bir elma yedim hala doymadim..nasil bir midedir daha doymadim...
Bir bardak tarcinli sut bir elma yedim hala doymadim..nasil bir midedir daha doymadim...
Tamam o zaman..
Yemem bonus yemem..pazar günü alisveris merkezinde yeterince üzüldüm zaten..ondan AC duruyorum ya..gecen yaz aldigim hicbir kiyafetim olmuyor biran önce vermem gerekDerin ac netten alisveris sitelerine bak.
Aynen yena kara delik vallahi..yillardir yemekle mutlu ettik kendimizi..kilomuxa üzülüp daha çok yiyerek bu hale geldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?