Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yasemincim gecmis olsun canim
Asuman abla bidik kizim yokken ne yuruyodum ben en az 1 saat az dikkat etseydim o zamanlar iyi kilo verirdim de etmedim malesf
Hayriye icinin ferahlamasina sevindim canim uzmeyin sizde oglani olan oldu artik hem yaptigi hatanin farkinda olmasi daha onemli
Dafi ablam sende kendine yasli demekten vazgec hepimizi alt edersin sen masallah

Evet akşam yemeği yendi
Bugün kü menü
Sabah
2 dilim ekmek, biraz ondan,biraz bundan ama zararlı birşey yemedim ,3 bardak çay
Misafir vardı kahvaltıda

Öğle
Marula sarılmış 2 çiğ köfte, 1 bardak ayran

Akşam
1 tabak çorba, içine 1 dilim ekmek doğradım, 1 parça tavuk, 1 bardak ayran, salata
1 fincan kahve

Su az içtim

3 mille çıkart sende o kapasite var

2mili bile tamamlayamadim. Yaslandim mi ne

Bende artik menu paylassam iyi olcak sanirim yoksa frenleyemiycem kendimi

Sabah
3 dilim ekmek
Peynir zeytin balli kaymak 3 tane sarma
2 kupa sekersiz cay

Oglen kisir yedim bol yesillikli

Aksam 3 kare borek 2kofte 3 dilim ekmk 1 bardak ayran

Ara yapmadm hic limonlu salatalikli su ictim 3 buyuk bardak 3 bardakta normal su

Sabah
her zaman ki kahvaltim

öğle
yemegi sevmedim
2 dilim peynir ekmek bir kac dilim salam

Akşam
1,5 tabak kurufasulye
yogurt

Aralarda kahve yesilcay

Spor olarak temizlik yapmaya karar verdim akşam aksam hala bitmedi banyo kaldi dinleniyorum..

Sağol canım..size de geçmiş olsun...aynen bnde JEL uyguluyordu tasinirken kaybettim yine almam lazim..çok zor rahat hareket edememek...

Elif sağol canım...

Kizlar dondurma isteyince bende dayanamadim...

Yena bende yaptim o isi 5ten sonra basladim simdi bitti...birkaç utu var di onlarida yaptim

Utu benim de var pazar gunu toplu yapiyorum artik,aciyorum film falan.. baska turlu gideri yok utunun.. :)

Annen nasil derin

Hamarat hatunlar masallah size

Hamarat ama sisko

zeynep ablayi aradim aksam asu.. dafi aklima soktu.. muhakak gel dedim topige..
Ankaraya yerlesmis kışın orada yazin altinoluktaymis.. sekeri 600 lere cikmisti su an iyi sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…