Oyy kuzum maşallahh hareketli o zaman 41 kere maşallah canımmNhtylz daha iyiyim tşk
Brokenangel attigin muzigin ritmini duyunca bizim oğlan benden önce sallanmaya basladi
Haydii kızlar canlanalımm hayde oynamayaa Ay bugün pek birr enerjigim Hayırdır inşallahh
Bedenen ayakta ruhen yataktayımZaten çekik gözlüyüm iyice çin askeri gibi oldum
Eki Görüntüle 1830335
Aaaaa dimi aşkolsun canım arkadaşlarım kızçeler uyuyonuz mu :))))Bak biz YENA mesaiye başladık
Selamun aleyküm güzeller
Gününüz hayırlarla dolsun. Güzel bir gün geçirirsiniz inşallah. Allah kısmet ederse
Ben bugün İnegöl e gidiyorum. Akşam dönerim inşallah
Hahhaaa valla bende şimdi showroom orta yerinde iki dönecem
Kizlari bilmiyorum ama oglum coştu
Günaydinnn
En mutlusundan bir gün diliyorum
Uslu bir çocuk olup karatayimsi kahvaltimi yaptım,hazirlanip kulagima volkmenimide taktim yürüyüşe cikiyorum
Gecmisi dönüşte okiyicimm
Sağol teyzesi bizde seni sevgiyle kucakliyoruzHahhaaa valla bende şimdi showroom orta yerinde iki dönecemAllahım neşemizi bozmasınn canım en kötü günlerimiz böyle olsun.Oğluşunu çok öpüyorumm kocamann
Günaydın canım iyi yürüyüşler diliyorumGünaydinnn
En mutlusundan bir gün diliyorum
Uslu bir çocuk olup karatayimsi kahvaltimi yaptım,hazirlanip kulagima volkmenimide taktim yürüyüşe cikiyorum
Gecmisi dönüşte okiyicimm
YENA valla canım bende açtım müzikleri öyle açıldı gözüm sonrada uçtum gitti valla ayıldım Sen neden yorgunsun geç mi uyumuştun canım
+Broken,
Urfa da bizzat sira gecesin de bulundum muthis eglenceli.. :)
Sağol teyzesi bizde seni sevgiyle kucakliyoruz
Hayırdır ne ustası canı bizde annemde bekliyor garibim çam.mak. bozuldu parça gelcektee takacakta anam çıldıracakBu ustalar ne gununde nede saatinde gelirler bi arayim bakayim
Hayırdır ne ustası canı bizde annemde bekliyor garibim çam.mak. bozuldu parça gelcektee takacakta anam çıldıracakYENA ee haliyle canım temz vs çok yoruyor insanı ben burdan direkt pozitif enerji göndereiyorum hepinize ve de kucak dolusu sevgilerimii
Bi daha benden enerji alirken insafli alHayırdır ne ustası canı bizde annemde bekliyor garibim çam.mak. bozuldu parça gelcektee takacakta anam çıldıracakYENA ee haliyle canım temz vs çok yoruyor insanı ben burdan direkt pozitif enerji göndereiyorum hepinize ve de kucak dolusu sevgilerimii
Valla bonusumm vampir gibi tüm enerjini çalmışım herhal pek bir zalim gördüm kendimiBi daha benden enerji alirken insafli alnoldi boyle bana hic kalmadi
Parayı peşin vermemişsindir inşallah usta kısmı çok uğraştırır canım inşallah gelir bir an önceYatakodasi dolabi mutfaga dolap banyoyu surgulu kapi vs isler icin teslim gunu geceli 3 gun oldu birazdan geliyorum dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?