Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun tansiyonum yüksek gidiyor

Gecmis olsun.

Uykiku hayriye geldi ama uuuyamiyor neden ki
Amethyst_1 canim hosgeldin gonlünü sıkanlarla birlikte artinda gitsin insallah
@baharnaz gecmis olsun canim varmiydi tansiyomla ilgili problemin

Hayriyecim,ne güzel temenniler,ecmain olsun inşallah..
Sen nasilsin,baslayabildin mi karataya?

@baharnaz geçmiş olsun
Amethyst_1 hoşgeldin özlettin kendini
@elif1503 birşeydenmi korktun acaba

Hosbulduk dafi ablacim,ben de sizleri özledim.:)
Iyi gezmeler diliyorum sana.

Amethyst_1 hosgeldin canim
@baharnaz gecmis olsun bugun daha iyi misin @asumanzeynep ablam o saatte cay icmek uykunu kacirmiyor mu Bonus baci bravo sana valla cok azimli ilerliyosun topigin yeni idolu olma yolunda

Hosbulduk yelizcim:)

Topraam iyi yuruyusler.

Sagolasin toprammm,yürüyüs boyunca seni düşündüm:)
Destegini hic eksik etmediğin için tekrar cok teşekkür ederim,iyi ki varsin,iyi ki tanismisiz,iyi ki senin gibi güzel insanlar var bu dünyada..
Dilerim senin de yolun hep güzel insanlar ile kesissin.

Günaydın canım iyi yürüyüşler diliyorum

Tesekkürler,ben de güzel enerjinin daim olmasini diliyorum:)

Gecmis olsun elifcim,dudak nemlendiricin varsa sür bol bol,daha rahat edersin yemek vs yerken..Yoksa da saf zeytinyagi veya hindistan cevizi yagi da iyi gelir.

Aleykum selam.
Fizik tedaviniz sifa vesilesi olsun inşallah,cabuk geçip gitsin bu zor günleriniz.

Eliffcim minicik hir merhem var ucuk icin birebir..
kizimda cok ucuk hemen iyilestiriyor.. ismini hatirlayamadim bir turlu.. aile hekimine gorun muhakak.. bonusun dedihi gibi yakin yemasta bulunma prensesle...

Aksam menu paylasirim dahada yazmiyim gozlere yazik :)

Yarin yigenimin ertelenmis dogum gunu var. Bugun bi hediye bakicam. Hic bir yere gitmek istemesemde gitmek durumundayim.
Aman dikkat binusum dogum gunleri tehlikeli pastalar kurabilyeler falan tarti oncesi cok kacirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…