hayir diyecegini bildigim icin 2 mil leslie yaptim:)Her yurume spordan sayilirmi sayilmaz bence. O zaman avm de dolasincada spor sayalim :)
Belli bir sure durmadan yapilinca spora giriyo. Haftalik dk ya onlari dahil edelim.
Canim insallah yavrun sagligina kavusurSagol canim.
Bende Rabbimden sana herseyi unutturup yüzunu güldürecek hayirli sağlıklı bir evlat diliyorum
Hahahahaaa şu çılgın gadın bennn tam da uydu vallah bonusummm ayy ne güldümm yaa Allah ta seni güldürsün
Broken ve bonus bugun temsili :))
Eliff rujun yohsa dodak kremindemi yoh vah seni :))
Bugun tansiyonum yüksek gidiyor
Uykiku hayriye geldi ama uuuyamiyor neden ki
Amethyst_1 canim hosgeldin gonlünü sıkanlarla birlikte artinda gitsin insallah
@baharnaz gecmis olsun canim varmiydi tansiyomla ilgili problemin
Amethyst_1 hosgeldin canim
@baharnaz gecmis olsun bugun daha iyi misin @asumanzeynep ablam o saatte cay icmek uykunu kacirmiyor muBonus baci bravo sana valla cok azimli ilerliyosun topigin yeni idolu olma yolunda
Topraam iyi yuruyusler.
Günaydın canım iyi yürüyüşler diliyorum
Selamun aleyküm.. Uçuğum inanılmaz büyüdü. Kaşık çatal kullanamıyorum çok acıtıyo. 5 kayısı yarım muz 1 bardak süt aldım kahvaltı yapıyorum şimdi.
Çok şükür bugün güzel bi eksi gördüm. İnşallah cumaya kadar biraz daha gider.
Enerjimin tükendiği kesin canım :)
Olabilir canım
Evet ben de bulunmuştum çok eğlenceli oluyo gerçekten :)
Selamün Aleyküm canlarım..
Hayırlı, mutlu ve huzurlu bir gün olsun İnşallah
Kızımım fizik tedavisini salı gününe sabitleyebildik cok yogun olduğundan gittiğimiz uzman boslugu olunca çağırıyordu artık her sali gidiyoruz, yüzmeyede başlattık böylece.
İnşallah yüzmeninde faydasini verir Rabbimhavuzdan korkar sanmıştim ama çok keyifliydi minik kuşum genel olarak bazen suyun Icine kafasi girince korkup agladi
Anlayacağınız dün evden 2de ciktim aksam 8 i gecerken geldim.
Gittiğimiz yer Etilerde
olunca bide git gel yollarda
Tum gün geciyor.
Dun bu nedenle ugrayamadim gün icinde, aksamda geçmişi okurken uyudum kaldım oku oku bitmedi bensiz cok guzel sohbetler yapılmış kiskandim
Sagol canim kendimi gordum ilerde kizlara evlenin diye baski yaparken
Yeliz niyeyse bunuda sana gondermek geldi icimden :))
Aman dikkat binusum dogum gunleri tehlikeli pastalar kurabilyeler falan tarti oncesi cok kacirmaAksam menu paylasirim dahada yazmiyim gozlere yazik :)
Yarin yigenimin ertelenmis dogum gunu var. Bugun bi hediye bakicam. Hic bir yere gitmek istemesemde gitmek durumundayim.
Tehlike pasta degil yeliz. Tehlike bir suru zayif guzel bayanla ayni ortamda olmak.Aman dikkat binusum dogum gunleri tehlikeli pastalar kurabilyeler falan tarti oncesi cok kacirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?