Onlar ince degilmi bence bir dilim beyaz ekmektirBu lavas ekmekler var ya bir tanesi bir dilim gibi degildir dimi?
Sağol canım.yok köfte falan yemedim. Mevlit e gittim poğaça dağıttılar yemedim. 3 tane çubuk kraker yedim. Gelir gelmez yarından az lavaş ın içine 2 çiğ köfte koyup yedim.Aleykum vesselam Daficim hayırlı yolculuklar dilerim.Sagsalim gidip gelmek nasip etsin Rabbim.Köftelere hayır dersin umarımoff çok ta lezzetli olur yaa
Sağol yenacım teşekkürleryasemin gibi tatarmisin diyecektim cevaplamissin.. :)
bugun cok yorgun ve uykusuzum ben ..
iyi yolculuklar daficim..
Aa bende gittim bak onaBroken,
Urfa da bizzat sira gecesin de bulundum muthis eglenceli.. :)
Hahha adamın birisinin çocuğu olacakmış. Marangoza gitmiş bir beşik yap kaça yaparsın demiş. Marangoz 5 lira demiş. Adam çıkartmış parayı Marangoza uzatmış. Marangoz merdiveni göstermiş ordaki muşambanın altına koy demiş. Adam parayı koyup gitmiş. Çocuk doğmuş marangozdan ses yok. Büyümüş, sünnet olmuş, askere gitmiş, evlenmiş marangozdan ses yok. Sonra bebekleri olmuş. Adamın beşik aklına gelmiş. Marangoza gitmiş torunum oldu şu bizim beşik ne oldu demiş. Marangoz kızgın kızgın adama bakmış. İşin o kadar aceleyse paran muşambanın altında demişYatakodasi dolabi mutfaga dolap banyoyu surgulu kapi vs isler icin teslim gunu geceli 3 gun oldu birazdan geliyorum dedi ama
Sağol canım teşekkür ederimgunayyyyydiiiinnnnn en kocamanindan
Iyi yolculuklar dafi abla
bende dicektim ne kadar enerjiksin kendin yazmissin zaten enerjin hic bitmesin canim
Allah cc Şafi ismi şerefiyle tez zamanda hayırlı şifalar versin canımSelamün Aleyküm canlarım..
Hayırlı, mutlu ve huzurlu bir gün olsun İnşallah
Kızımım fizik tedavisini salı gününe sabitleyebildik cok yogun olduğundan gittiğimiz uzman boslugu olunca çağırıyordu artık her sali gidiyoruz, yüzmeyede başlattık böylece.
İnşallah yüzmeninde faydasini verir Rabbimhavuzdan korkar sanmıştim ama çok keyifliydi minik kuşum genel olarak bazen suyun Icine kafasi girince korkup agladi
Anlayacağınız dün evden 2de ciktim aksam 8 i gecerken geldim.
Gittiğimiz yer Etilerde
olunca bide git gel yollarda
Tum gün geciyor.
Dun bu nedenle ugrayamadim gün icinde, aksamda geçmişi okurken uyudum kaldım oku oku bitmedi bensiz cok guzel sohbetler yapılmış kiskandim
BendensinKarnım doydu pilavı da yaptım çayımı alıp oturdum
Kaşarlı omlet zeytin peynir 2 dilim ekmek domates yedim
Akşam bir tabak sulu köfte ve yoğurt yerim inşallah
1 saat sonra da yürüyüşe gideceğim
Çayımı içip ortalığı süpürmeliyim hiç sevmiyorum ev işini ben
Hepimizin çoğu zaman farklı şekillerde yaşadığı bi olay bu.. Seni bizden iyi kimse anlamaz, belki de bu kötü olay iyi şeylerin başlangıcı olur canım.. Azmedelim birliktw başaralım inşallahBugün hayatımın en acı günü ve belki de dönüm noktası.
Ciddi ciddi artık kendime yeter diyorum !!!
Ne olduğunu anlatayım kızlar, baya bi ağladım rahatladım;
çok ünlü bir giyim firmasından iş teklifi aldım , gittim görüştüm, daha sonra bana olumlu geçtiğini ikinci görüşme olacağını söylediler.
İkinci görüşmeye de dün gittim, yine olumlu geçti ama kesin cevap vermediler.
Bende şüphelendim, olayı bir arkadaşıma anlattım, o da mağaza müdürünü tanıdığını ve soracağını söyledi,
2 saat önce aradı beni, ikinci görüşmeyi bölge müdürüyle yapmışım, beni çok sevmiş ama kilomdan dolayı o markada çalışamayacağımı söylemiş. Bunu duyduğum an evde bağıra bağıra ağladım resmen.
Ama bir yandan da hak veriyorum çünkü marka büyük beden satmıyor ve hitap ettiği müşteri kesimi içinde manken gibi kadınlar var.
Hiç canım bu kadar yanmamıştı artık hiçbir şey umrumda değil, ilk önce 60 kiloya inicem.
Gittim ablacım bi merhem verdiElifcim gittin mi Dr a
İyi olmuş gitmen çabuk geçer inşallah canımGittim ablacım bi merhem verdi
yıldız Şehriye yada kuskus haşliyorum caciga katıyorm koyu kıvamlı oluyo bide dere otu katıyorm mis gibi oluyorSehriyeli cacik nasil oluyor polyana..
Hepimizin çoğu zaman farklı şekillerde yaşadığı bi olay bu.. Seni bizden iyi kimse anlamaz, belki de bu kötü olay iyi şeylerin başlangıcı olur canım.. Azmedelim birliktw başaralım inşallah
Bu gün ki menüm
Sabah
1 kupa kahve, 2 bisküvi, 1 parça tavuk
Öğle
3 çubuk krater, 2 bardak çay
İkindi
Çeyrek lavaş içinde 2 çiğ köfte
Akşam
Birbuçuk dilim ekmek, 1 sebzeli çupra, 1 baş kuru soğan, 1 fincan kahve
Şimdide dirilişi seyrederken yeşil çayımı içeyim
Kötü değil bence rahat olbugünüm çok kötü geçti.saat 3buçukta 2kaşık melemen 1börek 1kase yoğurt yedim.oğlum tabağını yemedi onu yedim eşim gelince 1büyük kase cacık yürüyüşten gelince 1servis kaşığı bamya ve 1dilim sütlü tatlı suan ne yaptığımn farkına vardım nasıl kızdm kendime ama anlamadım niye böyle oldu farkına varamadm bile kafam dağınık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?