Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm güzeller
Ben geldim Bayaa sayfa birikmiş üç dört sayfa okudum gerisini sonra okuyayım. Çook açım. Eşim yemeğe gidecek benimde buzlukta bir çupra vardı. Kiremite koydum yanında soğan, domates, biber koydum folyaya sarıp fırına attım. Pismesini bekliyorum.
Aleykum vesselam Daficim hayırlı yolculuklar dilerim.Sagsalim gidip gelmek nasip etsin Rabbim.Köftelere hayır dersin umarım off çok ta lezzetli olur yaa
Sağol canım.yok köfte falan yemedim. Mevlit e gittim poğaça dağıttılar yemedim. 3 tane çubuk kraker yedim. Gelir gelmez yarından az lavaş ın içine 2 çiğ köfte koyup yedim.

yasemin gibi tatarmisin diyecektim cevaplamissin.. :)

bugun cok yorgun ve uykusuzum ben ..

iyi yolculuklar daficim..
Sağol yenacım teşekkürler

Broken,
Urfa da bizzat sira gecesin de bulundum muthis eglenceli.. :)
Aa bende gittim bak ona

Yatakodasi dolabi mutfaga dolap banyoyu surgulu kapi vs isler icin teslim gunu geceli 3 gun oldu birazdan geliyorum dedi ama
Hahha adamın birisinin çocuğu olacakmış. Marangoza gitmiş bir beşik yap kaça yaparsın demiş. Marangoz 5 lira demiş. Adam çıkartmış parayı Marangoza uzatmış. Marangoz merdiveni göstermiş ordaki muşambanın altına koy demiş. Adam parayı koyup gitmiş. Çocuk doğmuş marangozdan ses yok. Büyümüş, sünnet olmuş, askere gitmiş, evlenmiş marangozdan ses yok. Sonra bebekleri olmuş. Adamın beşik aklına gelmiş. Marangoza gitmiş torunum oldu şu bizim beşik ne oldu demiş. Marangoz kızgın kızgın adama bakmış. İşin o kadar aceleyse paran muşambanın altında demiş

gunayyyyydiiiinnnnn en kocamanindan

Iyi yolculuklar dafi abla
bende dicektim ne kadar enerjiksin kendin yazmissin zaten enerjin hic bitmesin canim
Sağol canım teşekkür ederim

Allah cc Şafi ismi şerefiyle tez zamanda hayırlı şifalar versin canım

Bendensin

Hepimizin çoğu zaman farklı şekillerde yaşadığı bi olay bu.. Seni bizden iyi kimse anlamaz, belki de bu kötü olay iyi şeylerin başlangıcı olur canım.. Azmedelim birliktw başaralım inşallah

Bugün çok saçma sapan beslendim.. Kaçamak yaptım denemez ama sağlıklı bi menüm yoktu canım hiçbişeyle uğraşmak istemedi... Yediklerimi yazayım

5 kayısı
Yarım muz
1 bardak süt

5 tane kepekli bisküvi
1 avuc kuruyemiş+kurumeyve

Chialı puding

2 dilim t.b ekmeği ile yağsız tost
1 bardak süt

iiyi akşamlar ne güzell muhabbet ediyonuz siz öleee bacılarr yyaaaa
zevkle okudummm
diyet açısından pek fena sayılmayan bi gündüüü
suu az içmişim ama
şimdide diriliş ertuğrul la çayy keyfii yapıcazzzz

bide size sorum olcekkk netten tesettür giyim sipariş verip memnun kalan varmıı veya site öneriniz
tabisi büyük beden

Bu gün ki menüm

Sabah
1 kupa kahve, 2 bisküvi, 1 parça tavuk

Öğle
3 çubuk krater, 2 bardak çay

İkindi
Çeyrek lavaş içinde 2 çiğ köfte

Akşam
Birbuçuk dilim ekmek, 1 sebzeli çupra, 1 baş kuru soğan, 1 fincan kahve

Şimdide dirilişi seyrederken yeşil çayımı içeyim

Hepimizin çoğu zaman farklı şekillerde yaşadığı bi olay bu.. Seni bizden iyi kimse anlamaz, belki de bu kötü olay iyi şeylerin başlangıcı olur canım.. Azmedelim birliktw başaralım inşallah

Başarıcaz canım ben çok kararlıyım bu sefer.

ay bende güldür güldür izliyorum reklam arasında bende yeşil çay yapayım

bugünüm çok kötü geçti.saat 3buçukta 2kaşık melemen 1börek 1kase yoğurt yedim.oğlum tabağını yemedi onu yedim eşim gelince 1büyük kase cacık yürüyüşten gelince 1servis kaşığı bamya ve 1dilim sütlü tatlı suan ne yaptığımn farkına vardım nasıl kızdm kendime ama anlamadım niye böyle oldu farkına varamadm bile kafam dağınık

Kötü değil bence rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…