Caninin nasil yandigini tahmin edebiliyorum. Ama allah gecmeyecek dert vermesin arkadasim. Silkelen toparlan gel buraya bir ucundan basla ins.Bugün hayatımın en acı günü ve belki de dönüm noktası.
Ciddi ciddi artık kendime yeter diyorum !!!
Ne olduğunu anlatayım kızlar, baya bi ağladım rahatladım;
çok ünlü bir giyim firmasından iş teklifi aldım , gittim görüştüm, daha sonra bana olumlu geçtiğini ikinci görüşme olacağını söylediler.
İkinci görüşmeye de dün gittim, yine olumlu geçti ama kesin cevap vermediler.
Bende şüphelendim, olayı bir arkadaşıma anlattım, o da mağaza müdürünü tanıdığını ve soracağını söyledi,
2 saat önce aradı beni, ikinci görüşmeyi bölge müdürüyle yapmışım, beni çok sevmiş ama kilomdan dolayı o markada çalışamayacağımı söylemiş. Bunu duyduğum an evde bağıra bağıra ağladım resmen.
Ama bir yandan da hak veriyorum çünkü marka büyük beden satmıyor ve hitap ettiği müşteri kesimi içinde manken gibi kadınlar var.
Hiç canım bu kadar yanmamıştı artık hiçbir şey umrumda değil, ilk önce 60 kiloya inicem.
Ükelaa cok oldugundan :))Ceviz suyunu deneyecegim..
Yemek yaparken iyi geldi dinlemek : )
Yalniz arzu baci fircasinida atti takipcilerine : )
Caninin nasil yandigini tahmin edebiliyorum. Ama allah gecmeyecek dert vermesin arkadasim. Silkelen toparlan gel buraya bir ucundan basla ins.
Ne dertler ne hastaliklar var onlarin yaninda kilomuz ne ki verip kurtuluruz ins bir cok veren insan gibi.
Aglamak guc verir bazen guzel mesajlarini bekliyorum ins. Allah hayirli is nasip etsin.
Yarin oglen gidicem insBonus gittin mi doğumgününe akşam mı yoksa
Ben son 5 dk yı dinlemedim ama güzel anlatmış
Şimdi hazırlanıp çıkıyorum ben
Bugün hayatımın en acı günü ve belki de dönüm noktası.
Ciddi ciddi artık kendime yeter diyorum !!!
Ne olduğunu anlatayım kızlar, baya bi ağladım rahatladım;
çok ünlü bir giyim firmasından iş teklifi aldım , gittim görüştüm, daha sonra bana olumlu geçtiğini ikinci görüşme olacağını söylediler.
İkinci görüşmeye de dün gittim, yine olumlu geçti ama kesin cevap vermediler.
Bende şüphelendim, olayı bir arkadaşıma anlattım, o da mağaza müdürünü tanıdığını ve soracağını söyledi,
2 saat önce aradı beni, ikinci görüşmeyi bölge müdürüyle yapmışım, beni çok sevmiş ama kilomdan dolayı o markada çalışamayacağımı söylemiş. Bunu duyduğum an evde bağıra bağıra ağladım resmen.
Ama bir yandan da hak veriyorum çünkü marka büyük beden satmıyor ve hitap ettiği müşteri kesimi içinde manken gibi kadınlar var.
Hiç canım bu kadar yanmamıştı artık hiçbir şey umrumda değil, ilk önce 60 kiloya inicem.
sansa_stark gerçekten çok üzüldüm canım Rabbiim bir kapıyı kapar bir kapıyı açar.İstkrarlı ol canım ve verelim şu kgları kendin için sağlığın için kim ne derse desin pes etme vazgeçme ve elbirliği ile gitsin bu kglar bende de fark yok.Ama azmettim vereceğim..
Bu olumsuzlugu artiya cevirmek icin sana sunulan bjr firsattir belki bu olay.. Belki de bir dönüm noktasi,kırılma noktasi..
Gercekle üzücü bir şekil de yüzlestiğine gore hadi hemen dikkat etmeye basla lutfen...
bir de nacizane 90 kilo degilmisin.? 30 kiloyu bir anda veremezsin.. kendine beşer kiloluk hedefler koyman daha bikmadan ilerlemeni saglar yurudugun yolda...
Aynenn güç gerçekten istemende canımm başaracaksın ve hepimiz başaracağız..İşte o zaman adamın suratını görmek isterdim..PAylaştığın videoyu izledim az önce, çok güzel bir video gerçekten aslında çok güçlüyüz ve herşeyi yapabiliriz.
Vazgeçmeyeceğim canım , ve 60 kilo olduğumda gidip o bölge müdürü ile de ufak bir konuşma yapacağım .
Hahahaa Doktorlar cd. de teyzemler çok şeker bunlar ya bir o kadarda güzel heykellerimiz var.
Aynenn güç gerçekten istemende canımm başaracaksın ve hepimiz başaracağız..İşte o zaman adamın suratını görmek isterdim..
cok sukur canim ilk zamana gore cok ilerledik.. tamamen iyileşmesi umudumBurcu
Cevap veriyor demekki tedaviye cok sukur..
Allah kimseyi darda birakmasin...
Amin cnm sagolKasimpati sağol
Burcu tedaviler ve havuz yavruna şifa olsun inşallah
Ustalar calisiyo bende
Bugun bu is biter bende gece rahat rahat is yapardim esim yokken diye dusunmustüm.
O kadar ugrasiyorum hayal kur diye kendimide gozune sokuyorum ama :)Broken izledim videoyu sagol paylasimin icin..
Farkettimki ben zayiflamakla ilgili hayal kurmuyorum.. halihazir da gercekci yanim fazla.. bir de ustune zayiflama girisimimdeki basarisizligim eklenince hayalini bile kurmadan bir eylem icerisindeyim..
mucadeleci yapimla oylesine ters ki bulundugum durum.. cok istemek nasil olacagini matematigini bilmek ama pratige dokmemek...
kisa hir ozelestiri yaptim kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?