Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Caninin nasil yandigini tahmin edebiliyorum. Ama allah gecmeyecek dert vermesin arkadasim. Silkelen toparlan gel buraya bir ucundan basla ins.
Ne dertler ne hastaliklar var onlarin yaninda kilomuz ne ki verip kurtuluruz ins bir cok veren insan gibi.

Aglamak guc verir bazen guzel mesajlarini bekliyorum ins. Allah hayirli is nasip etsin.

Boonuscum en zo gelen şey benim çok iyi bir mağazacılık kariyerim var, müşterinin vücut tipi, yaşı, iş hayatına göre çok güzel kombinler yapıp satarım, kadınların güzel giyinmesini isterim ve ben kendimde öyle giyinmeye gayret ederim.
O kadar güzel geçen görüşmelere rağmen sırf bu yüzden beni çağırmamaları aslında onların da aptallığı, benim canımı yaktı iyi oldu, artık sarılıcam hayata, silkelenip kendime gelmem lazım..

Bir de hanımlar şöyle bir durum var, kilomun ne kadar ciddi boyutlara ulaştığını farketmedim sanırım,
2 sene evvel 72 kilodayken günde yarım saat salsa - zumba karşımı bi video var onu yapardım, bu sabah onu sadece 7 dakika yapabildim nefes nefese kaldım

Bu olumsuzlugu artiya cevirmek icin sana sunulan bjr firsattir belki bu olay.. Belki de bir dönüm noktasi,kırılma noktasi..
Gercekle üzücü bir şekil de yüzlestiğine gore hadi hemen dikkat etmeye basla lutfen...
bir de nacizane 90 kilo degilmisin.? 30 kiloyu bir anda veremezsin.. kendine beşer kiloluk hedefler koyman daha bikmadan ilerlemeni saglar yurudugun yolda...

PAylaştığın videoyu izledim az önce, çok güzel bir video gerçekten aslında çok güçlüyüz ve herşeyi yapabiliriz.
Vazgeçmeyeceğim canım , ve 60 kilo olduğumda gidip o bölge müdürü ile de ufak bir konuşma yapacağım .

Canım hedefim büyük olsun ki sağlam adımlarla ilerleyeyim tabi ki bu zaman alacak ama umrumda değil ben o tartıda 60 kg ı görene kadar hayatımda daha öncelikli hiçbir şey olmayacak.
Genelde kilo verme sorunumu hep 2. ya da 3. sırada tutuyordum ama hayır.
İnanın bugün çok ağladım kalbimin acıdığını hissettim ama kendimi şu an çok güçlü hissediyorum.

Bu arada bunları sizinle paylaşabilmek bile bana sunulan çok güzel bir değer.
İyi ki varsınız kızlar, anneme bile böyle anlatamam rahat rahat

Aynenn güç gerçekten istemende canımm başaracaksın ve hepimiz başaracağız..İşte o zaman adamın suratını görmek isterdim..

Aynenn güç gerçekten istemende canımm başaracaksın ve hepimiz başaracağız..İşte o zaman adamın suratını görmek isterdim..

o gün gelicek İnşallah ve ben her bir detayı burada sizinle paylaşacağım, hatta bu durum o kadar rezil bir durum ki ilerde o firmeyı sosyal medyada rezil etmeyi de düşünüyorum

Broken izledim videoyu sagol paylasimin icin..

Farkettimki ben zayiflamakla ilgili hayal kurmuyorum.. halihazir da gercekci yanim fazla.. bir de ustune zayiflama girisimimdeki basarisizligim eklenince hayalini bile kurmadan bir eylem icerisindeyim..
mucadeleci yapimla oylesine ters ki bulundugum durum.. cok istemek nasil olacagini matematigini bilmek ama pratige dokmemek...
kisa hir ozelestiri yaptim kendime :)

O kadar ugrasiyorum hayal kur diye kendimide gozune sokuyorum ama :)
Bu gece dusun biraz yarin yaz bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…