- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Kasimpati butun etiket bildirimlerini okudunmu?
bugünüm çok kötü geçti.saat 3buçukta 2kaşık melemen 1börek 1kase yoğurt yedim.oğlum tabağını yemedi onu yedim eşim gelince 1büyük kase cacık yürüyüşten gelince 1servis kaşığı bamya ve 1dilim sütlü tatlı suan ne yaptığımn farkına vardım nasıl kızdm kendime ama anlamadım niye böyle oldu farkına varamadm bile kafam dağınık
ya karnım hep tok oldu hiç acikmaya kalmadan hep bır şeyler yedim nedense panik oldum şimdideKötü değil bence rahat ol
aslında koruma dönemi gibi oldu doğru söylüyorsun.ama artidaydm bugünü böyle hayal etmedim ondan telaş ettim birden.canım çok çok abatılacak birşey olmamış hani diyet günü değil de koruma döneminde ki beslenme gibi olmuş bence bugün seni etkileyemeyecektir
Maşallah yenacım
Şiir gibi olmuş menün yine
Bu sefer istikrar da bekliyorum senden canımAhh asucum surekliligini saglasam olacakta...
sen neler yaptin. ?
Neden uzun yuruyus yapiyosun kuzu ya.. dizini bilmiyomusun..
Ben de ayni bilegimi yine burktum cok canim yaniyor..heralde bu gidisle ayagimi parcaliycam..
Bugün az oldu ben de farkındayım abla ama hiç canım istemedi..İyi olmuş gitmen çabuk geçer inşallah canım
Menün de az gibi sanki
Bir de yoğurt kürünü emzirenlere önermiyorlarmis bonusun bugün paylaştığı videoda öyle dedi
Yaprak sararken bi kaç kaşık iç yemiş olabilirim..
Afiyet olsun :)Yaprak sararken bi kaç kaşık iç yemiş olabilirim..
Amin ablacim, Allah razı olsunSağol canım teşekkür ederim
Allah cc Şafi ismi şerefiyle tez zamanda hayırlı şifalar versin canım
Bendensin
Aynen ya. Frenlemesem daha da yerdim de :))Yaprak sararken iç yememek racona ters :)
Sagol abla :)Afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?