Son 48 saatte 3 saat falan uyudum, yere yığılmak üzereyim ve kızım durmuyo...
İnşallah canım inşallah...:) tebessum ettim duygusalligina. Kendimi yalniz hissetmiyorum burda cok sukur.
Hayat mutlaka boyle zamanlari bize getiriyo. Zaten olan yorgunlukta bunu cok agir karsiliyo elif.
Aninda duvarlari hissediyosun ustunde.
Bazen duvarlari aşmak bazende duvarlarin icinde hapsolmak istiyo insan.
Dilerim bu sıkıntılı zamani cabuk ve guzel atlatirsin.
Sağol canım benim...Canım once Allaha sonra kızına sımsıkı tutun..
Ozaman daha rahat nefes alacaksın..
Hele Betül az daha büyüsün, gözlerine biraz daha anlamlı baksın ozaman vefasızlık daha az yakacak canını..
Seni seviyorum ve Rabbimden her iki cihan saadeti diliyorum
Canım bebek uyuyo ayağımda sallarsam ama ben uyuyamıyorum..Geçmiş olsun, bir doktora götürsen ya 2gunde 3saat uyku ne demek bir bebek için...
Sendeki yorgunluk bende de var canım, hiç sorma.. Zamanla geçecek ama inş. Bir hüzün var işte bende de, yorgunluk yapıyor galiba..
Canım düşmeyecek sekilde yanlaraİnşallah canım inşallah...
Sağol canım benim...
Canım bebek uyuyo ayağımda sallarsam ama ben uyuyamıyorum..
oyyy bende varım da patatesli gozlemede olsun amaBende çok seviyorum az yerim inşallah
Zayiflayınca yapalım burnumuzdan gelinceye kadar yiyelim. Sonrada detoks yapalım
inşallah ogunler gelecekTabi sade canimin cektigi degil odullerim ins kiyafetler alicam. Hazirana su 100u bi devireyim ramazandada iradeli olayim bayrama 97 ile gireyim allaaahhh :)))
cok degıl sankızeynepçimgelem menüye...
kahvaltı:1 yumurta büyük bir dilim peynir domates yarım salatalık ceviz fındık kuruüzüm ve zeytin...
arada 7 hurma bi kase yoğurt
akşam:çorba fasülye 2 kaşık pilav bol salata ve cacık...fazla geldi hala şişim patlıcak gibi hissediyom...
su nekadar içtim hatırlamıyom...
rabbım yardımcın olsun canım yaSon 48 saatte 3 saat falan uyudum, yere yığılmak üzereyim ve kızım durmuyo...
elifim hayat adı ustunde yalan dunya fefasızlık sıkıntılar sahte dostlar hepsı bu yalan dunyda ımtehandayız rabbım ımtehanımızı kolay eylesınİçimde bir hüzün, bir burukluk... Diyorum ki bir gideyim alıp başımı, deniz kenarına, bir tek yağmur sesi olsun, elimde çayım. Bırakayım kendimi, insanları anlama çabasını. Geri sayımları, hayat telaşesini, birçok arkadaşın yok oluşunu, vefasızlığı, bir takım sınavları, görevleri, hayata dair seçimleri vazgeçişleri.. Sakinliği ararken daha çok yoruldum galiba, hani diyorum hayat bir dursa ben nefes alsam sonra yeniden başlasa...
İnşallah canım inşallah...
Sağol canım benim...
Canım bebek uyuyo ayağımda sallarsam ama ben uyuyamıyorum..
oyyy bende varım da patatesli gozlemede olsun ama
inşallah ogunler gelecek
cok degıl sankızeynepçim
rabbım yardımcın olsun canım ya
elifim hayat adı ustunde yalan dunya fefasızlık sıkıntılar sahte dostlar hepsı bu yalan dunyda ımtehandayız rabbım ımtehanımızı kolay eylesın
benım sana bır onerım nacizane kendım cok ferhlarım sanada derman olur ınsallah kendıne bı 10dk ayır ser seccadenı oturrabbımle dertlesmeye mumkunse gece ınan bızı tek dınleyen dost o sorunlarımızın dermanı o anlat ıcındekılerı o bılmezmı muhakkak bılır ama sen rahatlarsın içine ferahlık gelır o anda anlarsınkı ne vefasız dost onemlı ne hayırsız koca rabbım salıklı uzun omurle versın evlat bıle o yuzden dertleş kardeşım rabbımle dertleş gonlumuzu ferhlatacak sadece o
ne olur kusura bakma haddımı astınmsa
Aaa öyle mi.. Ben de uyudyktan 20 dk sonra derinleşiyo diye okumuştum bi de dediğini deneyeyim ben sağol canımCanım düşmeyecek sekilde yanlara
etrafa yastık koy ayagindayken uyu biraz dinlen. Birde uyuyunca yarim saat beklemeden hemen yaptırmayı dene
Uyuduktan belli bir sure sonra derin uykuya dalıyorlarmis bebekler, yatirma zamani o araya denk gelirse hemen uyaniyormus beklemeden yatırın diyordu okudugum bazen Ise yarıyor bizde
Haklısın hayriye çok doğru söylüyosun.. Est. ne haddi aşması canım aksine çok mutlu oldum yazdığın için canım benimoyyy bende varım da patatesli gozlemede olsun ama
inşallah ogunler gelecek
cok degıl sankızeynepçim
rabbım yardımcın olsun canım ya
elifim hayat adı ustunde yalan dunya fefasızlık sıkıntılar sahte dostlar hepsı bu yalan dunyda ımtehandayız rabbım ımtehanımızı kolay eylesın
benım sana bır onerım nacizane kendım cok ferhlarım sanada derman olur ınsallah kendıne bı 10dk ayır ser seccadenı oturrabbımle dertlesmeye mumkunse gece ınan bızı tek dınleyen dost o sorunlarımızın dermanı o anlat ıcındekılerı o bılmezmı muhakkak bılır ama sen rahatlarsın içine ferahlık gelır o anda anlarsınkı ne vefasız dost onemlı ne hayırsız koca rabbım salıklı uzun omurle versın evlat bıle o yuzden dertleş kardeşım rabbımle dertleş gonlumuzu ferhlatacak sadece o
ne olur kusura bakma haddımı astınmsa
Çok yorulunca mecbur uyuyo tabi canım. Ben sıkıntılı olunca da uyuyamıyorum o da var...Uykusuzluktan yorgunluktan cümleni yanlış anlamışım. Aynı durumdayız ama siz bir tık daha ondesiniz.. Bak bu saat oldu gece 1saat uyudum sadece. Karındaki gazda uykuyu etkiliyor, buna dikkat et..
Ama 2gunde 3saat uykuda az canım, hiçmi kendi uyumuyor.. Yoksa senmi uyuyamıyorsun birazda?
Günaydın canim bizden hedefe kilitlendik bizde zayiflayacagiz inşallah.Günaydın..
Çayı koydum yine: )))
Bu arada bir ünlü var onu çok kıskanıyorum bu aralar, normalde kıskanç biri değilim ama onu kıskanıyorum: ))))) bir ünlüyü hemde: D
Çok başarılı oluşunu vs vs...
Aleyküm selam dafi ablacimm hayirli sabahlar hayirli cumalar tüm dualarin kabul olsun.Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Cumanız mübarek olsun
Günaydın canim hayıdir inşallah neden o kadar huysuzlandi kii hasta degildir inşallahGunaydin
Bidik dun erken uyudugu icin aksama cok huysuzlandi kucagimda tasimaktan belim ayak bileklerim ve ayaklarimin alti cok fena agriyo o yuzd3n giremedim bugun de buyuk kizimin okulda sergileri var oraya gidecegim donuste gorusuruz
Spor...180 dk
Kilo bildiri...ayni
Valla kesinlikle katiliyorum derincim en güzeli bana bana yemek sen gene bir dilim yemissin ben onunbile yiyemedimÇok severim bende..diyette olmuycan yagina batirip bol ekmek ile yiycen...ben bir dilim ekmek ile yetindim tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?