Tosun ne la tosun irkek degilmi
Çok severim bende..diyette olmuycan yagina batirip bol ekmek ile yiycen...ben bir dilim ekmek ile yetindim tabisiBakla benimde dün akşamki menüydü bayılırım :))) Afiyet olsun canım midede yavaş yavaş küçülecek inşallah bende öyleyim.
Amethyst_1 Cani sen al ayakkabilari bencede veriyorsun çok şükür inşallah
Bende gecen bi ayakkabi aldim üsten etkili orda kapandi sandim eve geldim üst atkisi zor kapaniyor ayaklarim bile kilolu allahim vermedim geri nasilsa vericem diye ama bi gelişme yok o ayri
Not anladim ben seni bacim hic sorun degil.
Menu bildiriminde sorun yok herkes yaziyorda....
Protein gunu yapalim dedik sagolsun herkes bir uyuyorki.
Cok zor bisey degil yumurta peynirle yogurtla bile gecirilebilir.
Istedikmi ne kadar zor hamurlari yapiyoruz ama.
Bir hafta daha kural yazarim sonra yazmam buraya. Herkes kendi kuralini kendisi koysun o zaman.
Kızlar biraz önce birşey yaşadım elim ayağım titriyor.
Ev telefonu çaldı açtım.
Diyalog şöyle
Tel
Alo ben emniyet müdürlüğünden arıyorum numan beyin evimi efendim
Ben
Evet
Tel
Numan beyle görüşebilirmiyim efendim
Ben
Evde yok işte şu anda
Tel
Peki ulaşabileceğim bir numara verebilirmisiniz efendim
Ben
Numarasını hatırlamıyorum
Tel
Peki Numan bey eşinizmi efendim
Ben
Evet
Tel
İnsan eşinin numarasını bilmezmi
Ben
Şu anda hatırlamıyorum
Tel
Öyleyse cep telefonunuza bakıp söyleyin efendim
Ben
Eşimin telefonunu neden siz bulmuyorsunuz da bana soruyorsunuz
Tel
Gel kucağıma oturtayımda rahat rahat buluruz efendim.
Ben
Yakınınızda anneniz yokmu onu oturtunda babanızın numarasını söylesin size ahlaksız insan
Telefonu kapattım
Israrla çaldırıyor
ben geldim
dişçiye gıttım geldım gıne bıtmedı ıslerım ufff bıteydı artık
@y.o.l.c.u zeynebim nasıl oldu dişin inşallah daha iyisindir
Bonus gelmedimi daha
@dafi ablam ortalık manyak dolu töbe yarabbim numaranın çıkacağını hiç mi düşünüp korkmuyorlar ya neyse boşver gerilme ablam gerçi gerilmeye fırsatın olmadan misafir basmış gine
Ben biraz düzensiz beslendğim için ara yada kahvaltı vs. diye yazmıyorum direk toplamda yediklerimi yazayım.
Sirkeli suyu unuttum....
Sabah
@YENA kahvesini ballandıra ballandıra anlatıncatarçınlı bi kahve yaptım hemen betül uyurken..
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet
Bol lor, bi kaç dilim beyaz peynir
2 bardak süt
2 bardak ayran
Bi avuç kuruyemiş
Biraz peynir
Yulaf kepekli, keten tohumlu yoğurt
1 dolu tabak Haşlanmış tavuk göğsü (tuz koymadım bol baharat koydum fena olmadı )
2 bardak ayran
Akşam yoğurt kürünü yapacağım inşallah..
Canım sıkkın dualarınızı eksik etmeyin..
Yogurt kuru yiyenler su icsinler.
Dafi ablam seviyorum seni :))
Bulutcan cok sevinme sen bosladigin an yetisirim. Ama ikimizde guzel gidersek ins ben 97 oluncaya sen 80 e dogru gidersin.
164 eger cekmediysem.Sende in bende ineyim
Aynı kiloda olcaz diye bi kural yok
mesela ben 60 olurum sen 70
dimi ama
senin boyun da benden uzundur zati
not:ben 160 ım
Hastami elif niye durmuyo biseymi var.Son 48 saatte 3 saat falan uyudum, yere yığılmak üzereyim ve kızım durmuyo...
Ah bi bilsem... Gündüz de sadece ayağımda sallayınca uyuyo, şimdi de ayağımda sallıyorum, dalıyo yarım saat geçiyo öyle koyuyorum hemen uyanıyo başlıyo ağlamaya..Hastami elif niye durmuyo biseymi var.
:) tebessum ettim duygusalligina. Kendimi yalniz hissetmiyorum burda cok sukur.İçimde bir hüzün, bir burukluk... Diyorum ki bir gideyim alıp başımı, deniz kenarına, bir tek yağmur sesi olsun, elimde çayım. Bırakayım kendimi, insanları anlama çabasını. Geri sayımları, hayat telaşesini, birçok arkadaşın yok oluşunu, vefasızlığı, bir takım sınavları, görevleri, hayata dair seçimleri vazgeçişleri.. Sakinliği ararken daha çok yoruldum galiba, hani diyorum hayat bir dursa ben nefes alsam sonra yeniden başlasa...
Allah yardimcin olsun ve Betule sukunet indirsin , bir sıkıntısı varsa gidersin..Son 48 saatte 3 saat falan uyudum, yere yığılmak üzereyim ve kızım durmuyo...
İçimde bir hüzün, bir burukluk... Diyorum ki bir gideyim alıp başımı, deniz kenarına, bir tek yağmur sesi olsun, elimde çayım. Bırakayım kendimi, insanları anlama çabasını. Geri sayımları, hayat telaşesini, birçok arkadaşın yok oluşunu, vefasızlığı, bir takım sınavları, görevleri, hayata dair seçimleri vazgeçişleri.. Sakinliği ararken daha çok yoruldum galiba, hani diyorum hayat bir dursa ben nefes alsam sonra yeniden başlasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?