• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Lahana corbasini ve suyunu ben de denemistim herseyi denedigim gibi :)

Beslenme tarzi degismedigi ve kalici olmadigi surece hersey yalan..

evet tartida eksi rakam goruyoruz ama yagdan degildir o kadar hizli giden kilo..
Bunlari bilmemize ragmen gonul istiyoki uçer beşer gitsin :)

lahana cok faydali severim kendisini çiğ pişmiş farketmez hele sarması :)

Hımm peki canım mevsimi ne zamanki hiç bilemm böyle konuları yardımcı olursan sevinirim.Bayağı yazmışlar şöyle böyle etkili sağlık içinde faydalı diye merak ettim.
Gulum sonbaharda cikar bizim burda aralik ayina kadar bulabilirsin ama ben serasiz organik tarlada yetisenden bahsediyorum o beyaz top gibi olandan degil yani eylul ekim en idaal zamanlari

Yarin vakifla beraber Adanaya gidiyorum ilkdefa esim burdayken ben biryere gidicem tuaf bi duygu hep alismisim onu beklemeye aksam donulur buyuk ihtimal ama iste
Bu zamana kadar ilk olmasi hata zaten hayriyecim. Hic garipseme disardada kendine guvenli dik dur omuzlarin cokmesin ezik durma milletin icinde kilo fazlan var diye.

Ben oyle yaptigimdan ve artik yapmayacagimdan sanada soyluyorum.

Ahh ah asuman ablam kizar ama canim nargile istiyor sebepsiz.

Dunyayi bana biraksalardi eger cay icerken icine attigim sekerin verdigi mutluluk ve icimdeki aşk yeterdi dunyayi mutlu etmeye baris getirmeye.
Duygusal bakis acisi bunu soyletsede suphesiz allahin bildigi vardir.

QUOTE="brokenangel26, post: 46471668, member: 650458"]

Aleyküm selam dafi ablacimm hayirli sabahlar hayirli cumalar tüm dualarin kabul olsun.

[/QUOTE]
Amiin Ecmain canım

bendensin

Gununuz aydin olsun sevgili arkadaslar :)

Kilom 106.5
spor 140 dk.

hic hakettigim bir rakam degil ama sabrediyorum modumu dusurmemeye calisiyorum.. Resmen psikolojik savas veriyorum...

islerim var her cuma oldugu gibi.. dönecegim..
Aynen yenacım

Canımsın:KK200: uyudum 4 saat çok şükür:nazar:
Çok güzelmiş resim de :KK19:
Canım uykunu alabilsen daha az takarsın bazı şeylere ve hiç kimsenin bu kadar üzüldügüne deymiyeceğini anlarsın. Dualarımdasın:KK60:

Hayırlı cumalar hanımlar
kilom: 91.8
Spor :250 dakika
koca bir hafta uğraş -400 gr.
:işsiz:
ah ah onu bulamayanda var

Son düzenleme:
Bu zamana kadar ilk olmasi hata zaten hayriyecim. Hic garipseme disardada kendine guvenli dik dur omuzlarin cokmesin ezik durma milletin icinde kilo fazlan var diye.

Ben oyle yaptigimdan ve artik yapmayacagimdan sanada soyluyorum.
Valla aynen binus allahtan gittigimgrup sizler gibi cok sicak ve sevecen insanlar biraz o rahatlatiyor beni ama ginede tuafima gidiyor iste

Valla aynen binus allahtan gittigimgrup sizler gibi cok sicak ve sevecen insanlar biraz o rahatlatiyor beni ama ginede tuafima gidiyor iste
Gitmesin kizim niye gidiyo evde durup napcan iki sosyalles orda :)

Evde altin disli heyriye orda hayriye hanimsin unutma :)))

Iyi hissedip biseyler yapamiyorsak tersini deniyelim birseyler yapalim iyi hissedelim.

Bonustan inciler :)

Arkadas ekşi maya ekmek getirmiss cok guzeldi iki dilim kimyonlu kekikli zeytinyagli yiyip hanım kizlar gibi kenara cekildim :)
digerleri baya gomulduler..
Ben geçen hafta 12 tane yaptım yenacım. Dörde bölüp dondurucuya doldurdum. Haftada 1 parçasını çıkartıp dilimliyorum. Artık pek fazla yapılmadığı için hepsini koyamadım tabiki. Birisini fırından çıkarttığım gibi anneme verdim. Birisini kızkardeşimle yeğenime paylaştırdım, ikisini gelinlere paylaştırdım. Birisi geçen pazar yendi. Gerisi difrizde

Ahh ah asuman ablam kizar ama canim nargile istiyor sebepsiz.

Dunyayi bana biraksalardi eger cay icerken icine attigim sekerin verdigi mutluluk ve icimdeki aşk yeterdi dunyayi mutlu etmeye baris getirmeye.
Duygusal bakis acisi bunu soyletsede suphesiz allahin bildigi vardir.
Oda neymiş be duymamış olayım

Hem Şekerde çayın tadını bozuyor

Kızlar nasıl oluyor bilmiyorum ama bugün benim alıntılarımın bazıları kayboluyor. Tekrar kopyalayıp düzenlemeye giriyorum ekleyeyim diye düzenlemede bakıyorum alintıda yazdığım cevapta duruyor. Paylaştığım da kayboluyor

İçimde bir hüzün, bir burukluk... Diyorum ki bir gideyim alıp başımı, deniz kenarına, bir tek yağmur sesi olsun, elimde çayım. Bırakayım kendimi, insanları anlama çabasını. Geri sayımları, hayat telaşesini, birçok arkadaşın yok oluşunu, vefasızlığı, bir takım sınavları, görevleri, hayata dair seçimleri vazgeçişleri.. Sakinliği ararken daha çok yoruldum galiba, hani diyorum hayat bir dursa ben nefes alsam sonra yeniden başlasa...

Elifcim,ne güzel ifade etmişsin hissiyatini,cok duygulandimm..
Insan ruhu nasil bir muamma,bir tarafa yanlizligi arzularken,diger tarafida vefa'yi bekliyor..Ve bu karmakarisik duygu ve hissiyatlar ile geçip gidiyor ömür dediğin..

Dilerim güzel yüreğin en yakin vakitte sevinç ve mutlulukla ferahlasin.

Yarin vakifla beraber Adanaya gidiyorum ilkdefa esim burdayken ben biryere gidicem tuaf bi duygu hep alismisim onu beklemeye aksam donulur buyuk ihtimal ama iste

Cok güzel karar vermişsin hayriyecim,gezi sana iyi gelecektir.

Arkadas ekşi maya ekmek getirmiss cok guzeldi iki dilim kimyonlu kekikli zeytinyagli yiyip hanım kizlar gibi kenara cekildim :)
digerleri baya gomulduler..

Toprammm,azimli hatunsun vesselam..:KK9:

ben de denemiştim bir zamanlar (0 zamanla 70li rakamlardaydım)
sabah kahvaltı yapıp öğle ve akşam çorbasını içiyordum
içine kereviz maydonaz domates soğanda atıp rondodan geçiriyordum. bir de biraz çeşni atıyordum tadı güzel oluyordu.
(çeşni olmadan içemiyordum tabi.)
2 hafta da 6 kilo vermiştim.tabi uzun süreli olmayacağı için şimdi hiç denemek istemiyorıum
Haftada 3 kg gibi iyiymiş canım tabii yeme içmeye gene devam edip birde ek bunu mu denesem ki dedim .

Ben lahana suyunu sekerim yuksekken ve kilo vrmek icin denedim faydasini gordum

Dogumdan onceki kilo verdigim diyet surecinde haftanin 3 gunu lahana salatasi ince kiyilmis cig olarak hazirlayip tavuk gögsü yada ton balik ekleyerek tuketiyordum sonuctan memnundum

Tabi bir arkadasimiz yazmis mevsiminde olmali diye su an varmi bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım sanırım şimdi değil galiba mevsimi birde onu deniyeyim bakayım :)

Back
X