- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimy.o.l.c.u Aleykum selam canım sanada hayırlı cumalar.
OGULCUKLARIM aleykum selam cnaım sanada hayırlı cumalar üzülme gidecek bu kglar azmetttik vereceğiz.
Selamünaleyküm...
Hayırlı cumalar...
Kilom: 104.4
Spor:150 dakika yürüyüş
Desene bu hafta çok çekişmeli geçicek...Ayni kilodayik 150 dk ne ara yuruduysen![]()
Valla canım inan eksileri görünce herşeye değmiş diyor insan akşam misafir vardı.Annem kek yapmış çayın yanına inan 1 parça dahi almadım.Sabah kalktığımda ilk dediğim iyi ki yememişim hani derler ya horoz ölür gözü çöplükte kalır aynen öyle kaldım kek gözümde uçuyorGünay din hayirli cumalar
Kilom 130.8 giden -1 kilo aksam AC yattigima değmiş..
Valla bravo sana BN öğlen bir dilim ekmek yiyorum aksam yemeğinde yememeye valisi yorum csnim bakla ile yiyebilirdin bir dilim ekmek..zamaninda çok yedik bunlarda bizim imtihanimiz aksam bnde annemlerdeyim telefon elimde yaninda masada ekmek var nazil güzel kokuyor anlatamam zaten doğmadan kalkiyoruz zor tuttum kendimi yememek için...Valla canım inan eksileri görünce herşeye değmiş diyor insan akşam misafir vardı.Annem kek yapmış çayın yanına inan 1 parça dahi almadım.Sabah kalktığımda ilk dediğim iyi ki yememişim hani derler ya horoz ölür gözü çöplükte kalır aynen öyle kaldım kek gözümde uçuyor![]()
![]()
![]()
Hahaha valla o ekmekle imtihanda bende dee mevcutt her akşam dumanı üstünde sımsıcak ekmek resmen miss gibi kokuyor.Ama yemiyorumm inşallah böylede devam edeceğim kısacası beslenme tarzımı değiştirdim inşallah iyi ve doğru sonuçlar alacağım.Valla bravo sana BN öğlen bir dilim ekmek yiyorum aksam yemeğinde yememeye valisi yorum csnim bakla ile yiyebilirdin bir dilim ekmek..zamaninda çok yedik bunlarda bizim imtihanimiz aksam bnde annemlerdeyim telefon elimde yaninda masada ekmek var nazil güzel kokuyor anlatamam zaten doğmadan kalkiyoruz zor tuttum kendimi yememek için...
Ben bi ara ibrahim saracoglunun kuru vardi onu denemistim ben daydasini gordum cok dinc hissetmistim kendimi ama mevsimi drgil daha o su yesile yakin lahanalarla yapin diyorduCanlarım aranızda lahana suyunu deneyen var mı? Güzel sonuç alınıyor mu yada negatif mi yani kokusu berbat ya hani başlasam mı başlamasam mı bilemedim .![]()
Yarin vakifla beraber Adanaya gidiyorum ilkdefa esim burdayken ben biryere gidicem tuaf bi duygu hep alismisim onu beklemeye aksam donulur buyuk ihtimal ama iste
Hımm peki canım mevsimi ne zamanki hiç bilemm böyle konuları yardımcı olursan sevinirim.Bayağı yazmışlar şöyle böyle etkili sağlık içinde faydalı diye merak ettim.Ben bi ara ibrahim saracoglunun kuru vardi onu denemistim ben daydasini gordum cok dinc hissetmistim kendimi ama mevsimi drgil daha o su yesile yakin lahanalarla yapin diyordu
ben de denemiştim bir zamanlar (0 zamanla 70li rakamlardaydım)Canlarım aranızda lahana suyunu deneyen var mı? Güzel sonuç alınıyor mu yada negatif mi yani kokusu berbat ya hani başlasam mı başlamasam mı bilemedim .![]()
Ben lahana suyunu sekerim yuksekken ve kilo vrmek icin denedim faydasini gordumCanlarım aranızda lahana suyunu deneyen var mı? Güzel sonuç alınıyor mu yada negatif mi yani kokusu berbat ya hani başlasam mı başlamasam mı bilemedim .![]()
Günay din hayirli cumalar
Kilom 130.8 giden -1 kilo aksam AC yattigima değmiş..
Desene bu hafta çok çekişmeli geçicek...
Yürürüm ben...aslında lesli yada eliptikmi yapsam diyom ama karnımı zorlar diye korkuyom...
Hayırlı cumalar hanımlar
kilom: 91.8
Spor :250 dakika
koca bir hafta uğraş -400 gr.
![]()
En fazla 2 gun icilse olur fazlasi zarar oluyo. Cok yenen gunun ardindan falan olabilir tabi boyle corbalarda bize pek uygun degil. Bazi insani bu sebzeler sisiriyo herkese uygun olmuyo.ben de denemiştim bir zamanlar (0 zamanla 70li rakamlardaydım)
sabah kahvaltı yapıp öğle ve akşam çorbasını içiyordum
içine kereviz maydonaz domates soğanda atıp rondodan geçiriyordum. bir de biraz çeşni atıyordum tadı güzel oluyordu.
(çeşni olmadan içemiyordum tabi.)
2 hafta da 6 kilo vermiştim.tabi uzun süreli olmayacağı için şimdi hiç denemek istemiyorıum