• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Lahana corbasini ve suyunu ben de denemistim herseyi denedigim gibi :)

Beslenme tarzi degismedigi ve kalici olmadigi surece hersey yalan..

evet tartida eksi rakam goruyoruz ama yagdan degildir o kadar hizli giden kilo..
Bunlari bilmemize ragmen gonul istiyoki uçer beşer gitsin :)

lahana cok faydali severim kendisini çiğ pişmiş farketmez hele sarması :)
Sarmasına bende bayılırım canım hele ki kara lahana sarması uff uff :) :) :) Ama tabii ki şimdi o da yok :D

Gulum sonbaharda cikar bizim burda aralik ayina kadar bulabilirsin ama ben serasiz organik tarlada yetisenden bahsediyorum o beyaz top gibi olandan degil yani eylul ekim en idaal zamanlari
Anladım canım o zaman bekliyeceğiz. Bonus Bonus cum bilmiyordum valla öğrendim ama valla sağolsun OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM söyledi. Bana neden aferin yok bonusum aşk olsun :mad::mad:

salata olarak ben de çok seviyorum :KK200:

belki akşam yemeği yerine yenilebilir . metabolizmayı hızlandırdığı için bence faydası olur

Canım zamanı değilmiş sonbaharda inşallah nasipse :KK37:

Dafi ben nohut mayasiyla deneyecegim..
Tireli bir arkadaşim var onlarin yoresel ekmegimis.. anlatti cokta basit yapinca paylasirim bilgileri. :)

Bonus evet seker bozuyo cayin tadini.. :)sen de birak nargile denen zikkimi :))
Belki ben bozuk seviyim :)

Dafi ablacim icmiyorum zaten sekerde nargilede :)
Racona ters milletin icinde icmek. Yalnizda kalamiyorum haliyle :kahve:

öğle yemeğimm :

bu chia tohumunu da ilk kez deniyorum . güzelmiş :KK200:

upload_2016-5-13_12-36-19.webp
upload_2016-5-13_12-35-28.webp

Dafi ben nohut mayasiyla deneyecegim..
Tireli bir arkadaşim var onlarin yoresel ekmegimis.. anlatti cokta basit yapinca paylasirim bilgileri. :)

Bonus evet seker bozuyo cayin tadini.. :)sen de birak nargile denen zikkimi :))
Onu ablam yapıyor bazen ben yapmadım hiç. Bizim ekmegimiz ekşi maya. Annemin kapının önünde fırınımız var. Meşe çalısı yakıyorum. Çok güzel pişkin oluyor. Ben bakkaldan aldığımız beyaz ekmeği yiyemiyorum. Tam buğdayda çabuk bozuluyor. En iyisi köy ekmeği birde kara değirmen unu bulabilsem çok iyi olacakta bulamıyorum

Belki ben bozuk seviyim :)

Dafi ablacim icmiyorum zaten sekerde nargilede :)
Racona ters milletin icinde icmek. Yalnizda kalamiyorum haliyle :kahve:
Efferim :KK60:

Onu ablam yapıyor bazen ben yapmadım hiç. Bizim ekmegimiz ekşi maya. Annemin kapının önünde fırınımız var. Meşe çalısı yakıyorum. Çok güzel pişkin oluyor. Ben bakkaldan aldığımız beyaz ekmeği yiyemiyorum. Tam buğdayda çabuk bozuluyor. En iyisi köy ekmeği birde kara değirmen unu bulabilsem çok iyi olacakta bulamıyorum

Efferim :KK60:

:KK60: hani pakette tam bugday unlari oluyo ya onlar nasil abla denemisligin vardir mutlaka. Bende aliyorum ara sira.

DelyDoly DelyDoly sanada harbi bir aferin gercekten. Hem yeni baslangicin hemde guzel gecirdigin haftan icin.

Ayrica buraya gelip boyle icten kaynastigin icinde tesekkurler. En hizli kaynasan yeni uyesin topikte. Alinganlikta yok tam supersin yani bende yalan yok hilafta yok :))
Bonuscum inan ben beni aranıza dahil ettiğiniz için çok teşekkür ederim.O kadar içten ve samimisiniz ki burda olmasam bile hep aklım sizde kalıyor.:KK37::KK37::KK28::KK28::KK68:Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gerçekten sizin sayenizde güzel vakit geçiyorum.Valla ben 70 dağla barışımdır canım küsmen darılmam kcam değilim kırılmam yaşamayı severim.Hayatta herşeyi Elhamdülillah yaşayadığım her zorlugu gördüğüm için hep bir mücadele fani hayatı çok ta ciddiye almamayı öğrendim :KK73::KK73:Her zaman dediğim gibi şikayet etmnek ne haddimize şükürler olsun her halimizee sizleri gerçekten çok sevdim.Dostlugumuz baki olsun canlarım :KK36::KK37::KK37:

Bonuscum inan ben beni aranıza dahil ettiğiniz için çok teşekkür ederim.O kadar içten ve samimisiniz ki burda olmasam bile hep aklım sizde kalıyor.:KK37::KK37::KK28::KK28::KK68:Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gerçekten sizin sayenizde güzel vakit geçiyorum.Valla ben 70 dağla barışımdır canım küsmen darılmam kcam değilim kırılmam yaşamayı severim.Hayatta herşeyi Elhamdülillah yaşayadığım her zorlugu gördüğüm için hep bir mücadele fani hayatı çok ta ciddiye almamayı öğrendim :KK73::KK73:Her zaman dediğim gibi şikayet etmnek ne haddimize şükürler olsun her halimizee sizleri gerçekten çok sevdim.Dostlugumuz baki olsun canlarım :KK36::KK37::KK37:
Dahil etmeyip napacaz bubamizin topiki degil ya :))

Biravo derincim guzel gecirdin haftanida boyle sonuc almak cok guzel.

Elif yapti agrisi oldu...deneme sende.

Artimi olaydi bulutcan :) bak yena ben -500 verdik bu hafta hicte az degil ben biliyorumki bu siskinlik gecince falan olanlardan degil gercekten verdigimiz.
Kalici olanda bu olucak ins. Hizli veren geri alir nasssla unutmayalim.
Haftada -500 ayda 2 senede 24 kilo demek bu sekilde gidersen seneye bugun 68 kilosun garanti :)

Emek verdik ugrastik sabrettik hafife almak yok :KK37:

En fazla 2 gun icilse olur fazlasi zarar oluyo. Cok yenen gunun ardindan falan olabilir tabi boyle corbalarda bize pek uygun degil. Bazi insani bu sebzeler sisiriyo herkese uygun olmuyo.

DelyDoly DelyDoly lahana hangi mevsimin zebzesi :confused:

Doğru söylüyorsun bonusum
gerçekten allah senden razı olsun ciddi anlamda sen gaz vermesen ben hâlâ +bildirim yapmaya devam edecektim
bunada şükür dediğin gibi her hafta yarım kilo versem seneye kendimi taniyamam
inşallah yaa inşallah

Ben de tanismis oldum chiayla :)

Bu ogle yemegimi simdi ...

evet bugünlük böyle oldu sabah kahvaltı yapamayınca öğle yemeğimi sabah yedim :D
faydalarını daha önce duymuştum ama almak konusunda karasız kalmıştım.
inanılmaz tok tutuyormuş. yoğurtla karıştırıp 1 gece bekletip yeniliyormuş (daha jelimsi bir kıvam alıyormuş, ama böyle de fena değil)
içine kuru kayısıi incir falan da konulabilir sanki güzel olur

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]