Sarmasına bende bayılırım canım hele ki kara lahana sarması uff uff :) :) :) Ama tabii ki şimdi o da yokLahana corbasini ve suyunu ben de denemistim herseyi denedigim gibi :)
Beslenme tarzi degismedigi ve kalici olmadigi surece hersey yalan..
evet tartida eksi rakam goruyoruz ama yagdan degildir o kadar hizli giden kilo..
Bunlari bilmemize ragmen gonul istiyoki uçer beşer gitsin :)
lahana cok faydali severim kendisini çiğ pişmiş farketmez hele sarması :)
belki akşam yemeği yerine yenilebilir . metabolizmayı hızlandırdığı için bence faydası olurHaftada 3 kg gibi iyiymiş canım tabii yeme içmeye gene devam edip birde ek bunu mu denesem ki dedim .
Anladım canım o zaman bekliyeceğiz.Gulum sonbaharda cikar bizim burda aralik ayina kadar bulabilirsin ama ben serasiz organik tarlada yetisenden bahsediyorum o beyaz top gibi olandan degil yani eylul ekim en idaal zamanlari
salata olarak ben de çok seviyorum
belki akşam yemeği yerine yenilebilir . metabolizmayı hızlandırdığı için bence faydası olur
Belki ben bozuk seviyim :)Dafi ben nohut mayasiyla deneyecegim..
Tireli bir arkadaşim var onlarin yoresel ekmegimis.. anlatti cokta basit yapinca paylasirim bilgileri. :)
Bonus evet seker bozuyo cayin tadini.. :)sen de birak nargile denen zikkimi :))
Onu ablam yapıyor bazen ben yapmadım hiç. Bizim ekmegimiz ekşi maya. Annemin kapının önünde fırınımız var. Meşe çalısı yakıyorum. Çok güzel pişkin oluyor. Ben bakkaldan aldığımız beyaz ekmeği yiyemiyorum. Tam buğdayda çabuk bozuluyor. En iyisi köy ekmeği birde kara değirmen unu bulabilsem çok iyi olacakta bulamıyorumDafi ben nohut mayasiyla deneyecegim..
Tireli bir arkadaşim var onlarin yoresel ekmegimis.. anlatti cokta basit yapinca paylasirim bilgileri. :)
Bonus evet seker bozuyo cayin tadini.. :)sen de birak nargile denen zikkimi :))
EfferimBelki ben bozuk seviyim :)
Dafi ablacim icmiyorum zaten sekerde nargilede :)
Racona ters milletin icinde icmek. Yalnizda kalamiyorum haliyle
Onu ablam yapıyor bazen ben yapmadım hiç. Bizim ekmegimiz ekşi maya. Annemin kapının önünde fırınımız var. Meşe çalısı yakıyorum. Çok güzel pişkin oluyor. Ben bakkaldan aldığımız beyaz ekmeği yiyemiyorum. Tam buğdayda çabuk bozuluyor. En iyisi köy ekmeği birde kara değirmen unu bulabilsem çok iyi olacakta bulamıyorum
Efferim
Bonuscum inan ben beni aranıza dahil ettiğiniz için çok teşekkür ederim.O kadar içten ve samimisiniz ki burda olmasam bile hep aklım sizde kalıyor.DelyDoly sanada harbi bir aferin gercekten. Hem yeni baslangicin hemde guzel gecirdigin haftan icin.
Ayrica buraya gelip boyle icten kaynastigin icinde tesekkurler. En hizli kaynasan yeni uyesin topikte. Alinganlikta yok tam supersin yani bende yalan yok hilafta yok :))
Dahil etmeyip napacaz bubamizin topiki degil ya :))Bonuscum inan ben beni aranıza dahil ettiğiniz için çok teşekkür ederim.O kadar içten ve samimisiniz ki burda olmasam bile hep aklım sizde kalıyor.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gerçekten sizin sayenizde güzel vakit geçiyorum.Valla ben 70 dağla barışımdır canım küsmen darılmam kcam değilim kırılmam yaşamayı severim.Hayatta herşeyi Elhamdülillah yaşayadığım her zorlugu gördüğüm için hep bir mücadele fani hayatı çok ta ciddiye almamayı öğrendim Her zaman dediğim gibi şikayet etmnek ne haddimize şükürler olsun her halimizee sizleri gerçekten çok sevdim.Dostlugumuz baki olsun canlarım
Biravo derincim guzel gecirdin haftanida boyle sonuc almak cok guzel.
Elif yapti agrisi oldu...deneme sende.
Artimi olaydi bulutcan :) bak yena ben -500 verdik bu hafta hicte az degil ben biliyorumki bu siskinlik gecince falan olanlardan degil gercekten verdigimiz.
Kalici olanda bu olucak ins. Hizli veren geri alir nasssla unutmayalim.
Haftada -500 ayda 2 senede 24 kilo demek bu sekilde gidersen seneye bugun 68 kilosun garanti :)
Emek verdik ugrastik sabrettik hafife almak yok
En fazla 2 gun icilse olur fazlasi zarar oluyo. Cok yenen gunun ardindan falan olabilir tabi boyle corbalarda bize pek uygun degil. Bazi insani bu sebzeler sisiriyo herkese uygun olmuyo.
DelyDoly lahana hangi mevsimin zebzesi
Geyik topiği açarız canım en kısa zamanda inşallah verelim şu kgleri deYani hepinizi cok seviyorum ama burdan gidelim artik. Yeni gelen bir kisiye daha 8 senedir burdayim demek istemiyorum.
Hahaha olsun etmezdiniz belki ayrık otu gibi tek başıma kalmakta vardı kii sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkeürler gene sizde beni dahil ettiniz :)))Dahil etmeyip napacaz bubamizin topiki degil ya :))
öğle yemeğimm :
bu chia tohumunu da ilk kez deniyorum . güzelmiş
Eki Görüntüle 1831716 Eki Görüntüle 1831715
Ben de tanismis oldum chiayla :)
Bu ogle yemegimi simdi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?