Kiz yemegi karistiriyodum sen gectin aklimdan :)) bak bu hafta cok ozenli olucaz.Kasimpati ellerine saglik canim kilo veren gayret eden heekesi tebrik ederim
Efferim bize cocuklarin rizkini yemeyelim :)Bonus ellerine sağlık canim..
Bu hafta evet çok çok dikkatliydim..hep AC yattim..
Çocukların abur cuburlarinada dokunmadim..kilom çok daha fazla gitmesi gerek ama spor yapamadigim için..buna da sukur
Şansın valla canım ustaylaa uğraşmasıı zorr o zamanda demiştim inşallah hemen çözerler böyle bırakıp gitmezler.Bonus ve Kasimpati Allah razi olsun
Yena evet listedeyim ben spor bildirmemisim sonrada balik oluyorum
Kafam karisik dun ustalardan evi terk edip gittim bugun geldiler malzeme yanlis hala ayni yerde sayiyorum şiştim patliycam herhalde +500 bundan cikti diyorum
Ellerine sağlık canımHAFTANIN 1.si..................................- 1 kg...................................ELIF1503 & DERIN
HAFTANIN 2.si.......................................- 0.6 kg..................................... BURCU1983
HAFTANIN 3.sü......................................-0.5 kg...................................YENA & BONUS
Aşiri tatlisin yemin ederim :))))Ellerine sağlık canım
Azimli güzelleri tebrik ederim.
Ben geçen hafta kızardım, bu hafta sarardım ,yeşermek için daha neyi çıkartayım listemden bilmemki
O senin tatlılığınAşiri tatlisin yemin ederim :))))
Ben de dün sarma pişirdim ve yemedim inanabiliyo musun :)Cok geciktim oglana yaa uff.. uzuluyorum okulun onunde beni beklerken gordummu..
Allahtan bugun cuma toren var oyalanirlar biraz...
nasil stres oluyorum kan ter icin de kaliyorum..
Bugun arkadasima gidiyoruz oglumla..ikindi cayi yanin da kek yapmistir umarim bir dilim yemek istiyorum..
Dun aksam bizimkiler cigkofte yedi o kadar canim cektiki persembe olmasaydi kesin yerdim ama sisirmesin diye bir lokma dahi atmadim agzima.. burasi buyuk itici guc kiymetini bilelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?