Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasimpati ellerine saglik canim kilo veren gayret eden heekesi tebrik ederim
Kiz yemegi karistiriyodum sen gectin aklimdan :)) bak bu hafta cok ozenli olucaz.
Sende yediklerini degis aksamlari evdeki pilavdan yemiycen goruyorum yiyosun :)
Bi kirdinmi direnci ins gerisi gelicek cunku duzenli yuruyusun sporun var.
Yulafmi yiyodun sen bende alim haftada iki sabah oyle yiyim kahvaltida.

Allahım milyon tane alıntı yaptım cevaplayamadan betül uyandı. Kusura bakmayın kızlar herkese cevap veremiyorsam..
Güzel dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize, iyiki 2 senedir burdayım :)

Bonus @kasimpati35 emeğinize sağlık :) kasımpatıya verilen mesaj da gözümden kaçmadı :)))
y.o.l.c.u ben leslie yaptım ve çok zorlandım sonra. Bence biraz daha bekle canım.
YENA denize 20 km uzaklıktayım, arada giderim, ama her zaman olmuyo tabi. İstanbulda okurken sürekli tek başıma üsküdara giderdim, bi bankta saatlerce otururdum kız kulesine karşı çok iyi gelirdi... İstanbulu da çok özlemişim şimdi onu fark ettim.. :)
DelyDoly gerçekten topiğe çok iyi giriş yaptın,enerjin ve azmin daim olsun canım :)
OGULCUKLARIM tadını çıkar ev dışında tek başına olmanın canım :)
dafi YENA bizim burda bi fırın ekşi mayalı ekmek yapıyo Allahım bi somunu yerim yani :))) bizim buraların (karadeniz) ekmekleri meşhurdur ve ben ekmeğe bayılırım. Sadece ekmek ve kahvaltılıkla bi ömür geçirebilirim..
cydnz_1 canım sen geçen cuma burda değildin dimi, listeye girersin ve çok güzel kilolar verirsin merak etme yolumuz uzun :) azmin daim olsun..
asumanzeynep ablacım ne güzel rakamlara indin maşallah sana, Allah hepimize nasip etsin..
bulut776 400 gr az değil canım aynen devam artıdan iyidir 100 gr bile olsa :)

Cok geciktim oglana yaa uff.. uzuluyorum okulun onunde beni beklerken gordummu..
Allahtan bugun cuma toren var oyalanirlar biraz...
nasil stres oluyorum kan ter icin de kaliyorum..

Bugun arkadasima gidiyoruz oglumla..ikindi cayi yanin da kek yapmistir umarim bir dilim yemek istiyorum..

Dun aksam bizimkiler cigkofte yedi o kadar canim cektiki persembe olmasaydi kesin yerdim ama sisirmesin diye bir lokma dahi atmadim agzima.. burasi buyuk itici guc kiymetini bilelim..

Bonus ellerine sağlık canim..
Bu hafta evet çok çok dikkatliydim..hep AC yattim..
Çocukların abur cuburlarinada dokunmadim..kilom çok daha fazla gitmesi gerek ama spor yapamadigim için..buna da sukur
Efferim bize cocuklarin rizkini yemeyelim :)
Ben azalttim bazen uzun sure bisey almiyorum eve abur cubur onlarada cok zarari var. Dondurma yeter sicaklarda evde bisey olmadimi meyve yesinler. Cekirdek falan oluyo iste.

Anaa simdi hatirladim ben aksam bi gofret yedim di

Şansın valla canım ustaylaa uğraşmasıı zorr o zamanda demiştim inşallah hemen çözerler böyle bırakıp gitmezler.

Ellerine sağlık canım
Azimli güzelleri tebrik ederim.
Ben geçen hafta kızardım, bu hafta sarardım ,yeşermek için daha neyi çıkartayım listemden bilmemki

Oy oy birinci olmuştum yavvv
Ellerine sağlık kasimpati canim...

Aynen yena buranin gücü çok fazla inşallah bu mayis ayında çok güzel kilolar vericez...düşün bnde kvnin gönderdiği hamur islerini difrize attim yoksa yaninda biterdi..

Sabah
İki minik dilim börek cay
Ara
Elma türk kahvesi
Öğle
Bir dilim tam tahilli
8 kasik kuru fasulye
Yogurt

Ben de dün sarma pişirdim ve yemedim inanabiliyo musun :)
E eboe çok teşekkür ederim valla canım bana yansıyan sizin pozitif enerjiniz kızlar mükemmelsiniz ne diyim bende karıştım gittim araya hepimizin azmii daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…