Sabah kahvaltıda yağda yumurta yarım simit bir dilim kadar ekmekle kahvaltı
Saat 4 gibi 1 kaşarlı pide ayran
Çayın yanına irmik tatlısı var yermiyim bilmiyorum
Yeşilçay kupa içtim su biraz az oldu bugün
Yürüyüş yapmadım ufak çapta kosturmaca oldu aktivitem
11 e doğru görüşürüz
bonusum inan cok cok uzak geliyor niyeyse ama rabbim buyuk ne guzel yurumussun gine masallah asumun arkasindan gidiyorsun maşallahHayrisim durum cok fazla gelmedi bana hic oyle kafana vurma :)) gerektimi ben şeyderim onu
Birde lutfen rica edicim beynine yanlis mesajlar verme.
Misal: 100 un alti rakamlar icin ben oraya hic gelemem demek yerine benim oraya gelmem sizden biraz daha uzun surucek de.
Msj kalabaligi olmasin buraya yazim epey yurudum geldim. Isler vardi onlarida hallettim en son kizlar eve geldi babasiyla bende yurudum geldim.
Yeni yemek yiycem.
kolay gelsin asum bi yane pideyle gine dengelemissin guzel kadinSabah kahvaltıda yağda yumurta yarım simit bir dilim kadar ekmekle kahvaltı
Saat 4 gibi 1 kaşarlı pide ayran
Çayın yanına irmik tatlısı var yermiyim bilmiyorum
Yeşilçay kupa içtim su biraz az oldu bugün
Yürüyüş yapmadım ufak çapta kosturmaca oldu aktivitem
11 e doğru görüşürüz
Sağol hayriyecimbonusum inan cok cok uzak geliyor niyeyse ama rabbim buyuk ne guzel yurumussun gine masallah asumun arkasindan gidiyorsun maşallah
kolay gelsin asum bi yane pideyle gine dengelemissin guzel kadin
Sağol hayriyecim
Doydum inan ki fazla bile geldi de canım istemişti ondan yedim hepsini
Sen önce kendine inan lütfen
Önümüzdeki hafta - 2 bekliyorumhaberin ola yarın gez toz enerji depola bakalım
insallah asum bende istiyorum artik hafiflemek sadece kilo cok olunca gozum korkuyor inanTembel öğrenci misali canım hiç ders istemiyor hoca beni pek gormese bari :)))
evet hem pazarı hem yürüyüşü halledip geldi sarı dafi
Daha yeşeremedim
Bende sular kesilecek diye ne bulduysam yıkadım bugün . sanki ebedi kesilecek .cumartesi pazar kesilecek dediler ama kıtlık gelicek gibi yıkadım herşeyi. şimdide ütü
biraz yaptım ütüden yürüyüşe çıktık geldim şimdi hiç yapasim yokevet hem pazarı hem yürüyüşü halledip geldi sarı dafi
Daha yeşeremedim
Bende sular kesilecek diye ne bulduysam yıkadım bugün . sanki ebedi kesilecek .cumartesi pazar kesilecek dediler ama kıtlık gelicek gibi yıkadım herşeyi. şimdide ütü yığıldı.
Valla bende bir kk kadar annemin israri üzerine kiramadim kek yedim isyandayimm :) :)Ben cok yedim catliyorum ya
Isyan gormemissin kusabilsem kusardim. Alismistim ne guzel bu saatte acikiyodum bile o yuzden fenayim yani cokta gerginim.Valla bende bir kk kadar annemin israri üzerine kiramadim kek yedim isyandayimm :) :)
Valla bende bir kk kadar annemin israri üzerine kiramadim kek yedim isyandayimm :) :)
Gorucem tabiki allah omur verirse. Ikisi ayni anda agliyodu susmadilar sinirim cok bozuldu. Yemek yedircektim hepsini ben yedim o sinirle. 2 dolu tabal taze fasulye yemis oldum. Oncesindede 3 kepce kirmizi mercimek vardi 1 dilimden az ekmekle.50 dakika yurudum mutluyum...
Bonuss neden kuzu. ? Dun alinan zararli karbonhidratlar sebep oldu bence..
Karatay hoca diyo ya zehir diye dogru diyo..
Fazla yuklenme kendine yuruyus yaptin o cepte. yarini daha hafif gecirirsin yada yatmadan 2 mil leslie yap yapabilirsen..
uzulmek yok olacak bunlar.. zayif gunler gorecegiz er ya da gec insallah..
Keke bak kime niyet kime kismet :)Ben hayal etmistim keki ama olmadi :)
Afiyet olsun..
Gorucem tabiki allah omur verirse. Ikisi ayni anda agliyodu susmadilar sinirim cok bozuldu. Yemek yedircektim hepsini ben yedim o sinirle. 2 dolu tabal taze fasulye yemis oldum. Oncesindede 3 kepce kirmizi mercimek vardi 1 dilimden az ekmekle.
3 tabak yemek beni nefessiz birakti resmen oda ekmegim azdi yani.
Bunlar olucak olucakki gercek tekrar yuzume carpsin. Bunca zaman hep boyle 3 tabakla kalktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?