Bugun yersin ama ..Ben de dün sarma pişirdim ve yemedim inanabiliyo musun :)
Ay cuma pazarına çıkayım
Hem 1 saat yürümüş olurum. Biraz uzak ama yürüme mesafesi
Cumartesi pazarına yürüyerek gidemem o daha uzak.
Branş öğretmenlerinin daha kolay evet..Bugun yersin ama ..
afiyet olsun elifcim...
belki ilerde istanbul da yasarsiniz canim...
biraz daha calis puanini yukselt :)
brans ogretmenlerinin tayin durumu daha kolay oluyomus dimi.
Bu arada kaçamak günümü cumaya alabilir miyim??? Cünkü cumartesi artı görürsem haftasonu yürüyüş yapabilrim eşim evde olduğu için..
Branş öğretmenlerinin daha kolay evet..
Aslında şimdi istanbula gelebiliriz puanla, istanbulun bazı yerleri bile doğu görevi sayılıyo, düşük puanlı. Ama biz istanbulda yaşamak istemiyoruz pek, orda yaşamak zor.. Bekarken sorumluluk yokken iyi de büyük şehirde çocuk yetiştirmek beni korkutuyo, bi de anneme yakın olmak benim için daha iyi :)
Daha iyi degilmi ben de bugun dusunuyorum birseyler.. bir de pazar kahvaltisi riskli iste.. ailecek tek tatil gunumuz..
ayarliyayip dengeliycez artik..
Aynen biz de öyle düşünüyoruz biraz normalleşirse bi tatil güzel olur..Hımm anladim.. ogrencilik ve bekar olunca istanbul yasanilir diyosun..
buyuk sehir haklisin cocuk buyutmek maddi manevi kulfet..
Tabii ki annene yakinsan birakma hic orayi..
betul ayaklaninca tatil yaparsiniz orada...
ya insallah bonusum ya 1 aydir yeeimde sayiyorum inancim kirildi direncim kirilmadi:)evet yulaf almistim bende cokta lezsetli oluyodu taecinli cevizli ve meyvelisi bu hafta bidaha alayim dur bende iyi hatirlattinKiz yemegi karistiriyodum sen gectin aklimdan :)) bak bu hafta cok ozenli olucaz.
Sende yediklerini degis aksamlari evdeki pilavdan yemiycen goruyorum yiyosun :)
Bi kirdinmi direnci ins gerisi gelicek cunku duzenli yuruyusun sporun var.
Yulafmi yiyodun sen bende alim haftada iki sabah oyle yiyim kahvaltida.
Istanbuldan bildiriyorum :)) gelmeyin hacı cok kalabalik
benim eşim genelde 2haftada 1hafta sonu evde oluyo ondan dolayı çok fark olmuyor benim için.bu hafta evde ve sülale kahvaltıda toplanıyor bu hafta.pazar günü kahvaltıyi atlatirsam çok dikkat etmeye çalışıcam bu hafta.haftasonlarını sevmiyorum. yani seviyorum da eşim sağolsun inş kaçamak yaptırmaz.
ayyy oraya ben hıç gelemem heraldecydnz_1 canım vereceğizz bu kgları hep birlikte sonrada inşallah geyik topiği kurarız hep beraber gırgır şamata Ya da 50 -70 kg kızlar kulubü kurarız hep birlikte kızlar
evet hem pazarı hem yürüyüşü halledip geldi sarı dafiIyi olur yuruyusude aradan cikarirsin..
yesil dafi :))
Bende sular kesilecek diye ne bulduysam yıkadım bugün . sanki ebedi kesilecek .cumartesi pazar kesilecek dediler ama kıtlık gelicek gibi yıkadım herşeyi. şimdide ütü yığıldı.bır sürü ütülencek kıyafet beni bekliyor ben ise Leslie yapma niyetindeyim.. hadi yokmu bana eşlik edecek
Hayrisim durum cok fazla gelmedi bana hic oyle kafana vurma :)) gerektimi ben şeyderim onubugun yediklerimi yazayım
sabah herzamanki gibi kahvaltım
öğlen tavuk çorba
aksam çiğköfte durum buda cuma kaçamağı olsun butun hafta çok dikkat ettimya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?