• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlarrr

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]300 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bulut776[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]170 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]160 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]160 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]140 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Nur1835[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]kasimpati35[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Haftanin yegane spor 1.si
Asumanzeynep :nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::halay:

Haftanin spor 2.si

Bulut776 :nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::halay:

Haftanin spor 3.leri

Nhtylz & plynna :nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::halay:

HAFTANIN 1.si..................................- 1 kg...................................ELIF1503 & DERIN:halay::KK31::KK200:

HAFTANIN 2.si.......................................- 0.6 kg..................................... BURCU1983:halay::KK31::KK200:

HAFTANIN 3.sü......................................-0.5 kg...................................YENA & BONUS:halay::KK31::KK200:

Kizlar elinize emeginize saglik
Kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum

Genclik iste :)) nerde buluscaniz mekani merak ettim he :))
:))okulumuzun Vakfı var orda bulusacagız bonuscum
Vayyy ne kadar güzel hala kopmamanız güzel bir gün olur inşallah :KK15:
Aslında kopmustuk yeniden toplastik bakalım
Çok ilginç olucak ! senin için keyifli geçer inşallah bağzılarını bıraktığın gibi bulabilirsin bağzıları değişmiş olabilir ay ay ay git görde bizede anlat merak ettim :)))
Whatsup grubu kurdular
Resim felan paylaştık çok ilginç bir duygu genelde degismemisler ama Büyümüş ler hepimiz 40ı geçtik
Çoluk çocuk sahibi olmuşlar Dr öğretmen hemşire vs çeşit çeşit :)

Sabah sabah içimizi açtın mahzuru yoksa adını söyliyebilirmisin :)
Ben Asuman bu arada

Kahvaltıda gider gitmez şarkıları açıcam sağol yıllın en iyi kaynaşan topik arkadaşısın öpüyorum :)
Sagolasin Asumancim ismi Yeşim ilk defa bu sitede gerçek adimi söylüyorum. Memnun oldum canim gerçekten sizleri tanimak çok güzel iyi ki varsınız.

Hayriye iyi yolculuklar canim

Asuman abla sanada iyi eglenceler benimde iki tane gorustugum lise arkadasim bigun aradim ikisini de mesguluz sonra seni arariz dediler bidaha da aramadilar bende aramadim bi daha sonra gecenlerde esimin calistigi is yerinde karsilasmislar esim numarami vermis onlarda bana gondermisler numaralarini biz arariz demisler aramadilar bende cokta fifi deyip yirttim numaralari beni begenmiyiler zaar

Frida hosgeldin yoklugun gercekten cok belli buralarda nasil alistin mi bari is ev kosusturmasina

Günaydın: )
Bu sabah biraz daha erken açıyorum topiği..
Çayı koydum yine: )))
Afiyet olsun..
Bende alırım bir bardak bebiki benim yerimed
Sagolasin Asumancim ismi Yeşim ilk defa bu sitede gerçek adimi söylüyorum. Memnun oldum canim gerçekten sizleri tanimak çok güzel iyi ki varsınız.
Sağol yeşimciğim memnun oldum bazen benim nikim bile bana ağır geliyor o yüzden sordum :)

Bizde şanslıyız seni tanıdığımız için :)

Memnun oldum Yesimcim ben de Asuman :)
İyi ki geldin Hemşerim enerjin bize de iyi geldi
Hayriye iyi yolculuklar canim

Asuman abla sanada iyi eglenceler benimde iki tane gorustugum lise arkadasim bigun aradim ikisini de mesguluz sonra seni arariz dediler bidaha da aramadilar bende aramadim bi daha sonra gecenlerde esimin calistigi is yerinde karsilasmislar esim numarami vermis onlarda bana gondermisler numaralarini biz arariz demisler aramadilar bende cokta fifi deyip yirttim numaralari beni begenmiyiler zaar

Frida hosgeldin yoklugun gercekten cok belli buralarda nasil alistin mi bari is ev kosusturmasina
Yelizcim biz de bir iki toplasiriz sonrası zor çoluk çocuk dünya telaşı
Bir kısmı sürekli gorusuyormus zaten
Ben de lisedeki en samimi arkadaşımı face de buldum 5 sene felan önce bikaç kez gidip geldik öylece kaldı malesef

Gunaydin adana yollarindan

hayriyecim iyi yolculuklar guzeldir Adana.. nursenosun memleketi.. kebap yemeden donmeyin sakın..

Günaydın kızlar musmutlu bir hafta sonu diliyorum:KK36::KK36::KK37::KK37:Sabah menum 1 bardak su 2 dilim ekmek 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir 2 kupa çay içtim:21::21:İşimin başında hazır ev nazırım.:KK59::KK59:

kolay gelsin ..
Günaydın
Günümüz hafta sonumuz aydınlık mutlu geçsin
Hayriye hayırlı yolculuklar
Ben de bugün öğlen lise arkadaşlarımla bulusacagim 20 yıldan fazla oldu görmeyeli

cok sevindim asucum.. iyi gelir sana da..
biz de arada yapiyoruz ama hayat yorgunlugu herkesi etkiliyo tabii.. eski zipirlik olmuyo. Yine de anilara gitmek eglenceli...

guzelmiş ismin. Nilufer ben de..

YENA YENA Nilüfercim inan çok memnun oldum.Başta Deniz koyacaklarmış ismimi canım ailem kaderim benzer demişler ne alakaysa sonra Yeşim de karar kılmışlar.

Evet ne alaka. Deniz Gezmis e benzemesin kaderin diye mi vazgecmisler :)
Deniz de guzel isim dimi, unisex bir isim kizada erkegede yakisiyor.. Ben ada ismini de severim..

Bir de kimi goruss isimler karakterle baglantili olur zamanla deniyor.. goreceli tabii inanip inanmamak..

Evet ne alaka. Deniz Gezmis e benzemesin kaderin diye mi vazgecmisler :)
Deniz de guzel isim dimi, unisex bir isim kizada erkegede yakisiyor.. Ben ada ismini de severim..

Bir de kimi goruss isimler karakterle baglantili olur zamanla deniyor.. goreceli tabii inanip inanmamak..
Valla açıkcası bende anlamadım.Aynen öyle ona neden benzeyeyim ki yada ne bileyim işte eski insanları ve düşüncelerini anlamak çok zor gerçi her ikiside güzel isim memnunum valla :))) Kardeşime mesela rahmetli dedimin adını verdiler hahahahaa huyu suyu hareketleri aynı rahmetli dedem :D :D :D :D

Valla açıkcası bende anlamadım.Aynen öyle ona neden benzeyeyim ki yada ne bileyim işte eski insanları ve düşüncelerini anlamak çok zor gerçi her ikiside güzel isim memnunum valla :))) Kardeşime mesela rahmetli dedimin adını verdiler hahahahaa huyu suyu hareketleri aynı rahmetli dedem :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bak varmis bir bildikleri :)

Bak varmis bir bildikleri :)
Hahahaha belkide hadii gene köşeden dönmüşüm şanslıyım :D :D :D :D Bende Nilüfer ismini çok severim anne yarısı bir teyzem vardır aile dostu onun ismidir.Resmen sesi kulağımda çınladı oyyy benim kuzumaa diye severdi beni koca dana beni bile :) :) :)

Benim burdaki ust komsu bi kac kere kapiya geldi kandilde kurana cagirdi falan en son tel verdi nilufermis adi :)) tabisi ben ust komsu diye kaydettim.

Abla denecek bi insan torunu falan var. Sana daha uzun bi sure abla demeyi dusunmuyorum yenacugum yani :))

Back
X