Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün menü yazmasam iyiydi. berbat bir gün geçirdim. Sabah kahvaltıya gittim. Fazla yemedim. Sonra başka yere gittim cıs yedim. Sonra başka yere uğradım tabaktakini yemedim ama Kemalpaşa tatlısının üzerine 1 tatlı kaşığı dondurma koymuş eriyor diye onu yedim.sadece 1 tane yedim.
Akşam düğün yemekliydi düğünde pilav, köfte yedim. Tatlı süt helvası olunca geri çeviremedim. Ama meyve Tabağımı yemedim. Birde ayran içtim.

Alla alla neresi klasik la denize bizde alusuguz hic diyozmu hayriyenin gittigi yeri gormus oldum hosuma gitti :)
Antalyaya benzer karelerdi de ondan şşey ettim . Gorgusuzlugumden değil yani
okurken ahanda beyle oldum
Kemalpasa dondurma oy oy oy

İyi akşamlar
Kaçamak canavarı geldi...iki gündür annemdeydim ...temizlik yaptım pazartesi günü gün var onda...o yüzden ne varsa onu yedim özel birsey yapamadım. ..
Kenan İmirzalıoğlu evlendi.bizim burda ..Bu gece bizde Cunda adasına gittik ..belki birkaç ünlü görürüz diye kimseyi göremedik ....herkez dugundeydi tabiii

Alisveris donusu ablama ugradim onlarda hafif acikmis yemeyelim diyolarmis bizi gorunce oyle olmadi.
Cocuklarda acikmisti diye biseyler hazirladik.
Ben yemiycem dedigim halde zahter salatasinin kokusuna dayanamadim. Ne lezzet zaten kekigi cok severim bayildim yani.

Bi lokma ondan bi lokma bundanla iyi bisey yapmadik ama pisman degilim :)

74FRIDA ozluyoruz seni hadi kap isleri de daha sik ugra..
inşalllah canım yaa iş için canla başla çalışıyorum tamda yoğun zamanda başladım herkez okuları bekliyor taşınmak için bende alışmaya çalışıyorum işte ilan çok telefonla sorulunca eksik bilgi vermemem lazım veya sorulan her soru yanıt bulmalı gibi....

çok can sıkıcı olmuş dafi bu son olur inşallah bence önlem almalısın bunu birdaha yaşamaman için ....

Sorma iki çocuk annesi olarak elim de tel wc ye girmek pek hoş değil ama naapiim.. Bizim zamanımızda vardıda bizmi kullanmadık cepteli. :)

ay çok ayıp bende yapıyorum birde sigara yaktım mı deyme keyfime ...

hayriye çok güzel yerler iyiki resim koydun bizimde gönlümüz ferahladı ,vallaha iyiki gitmişsin bak senin içinde değişiklik olduuu....

Iyi geceler

Ustalar isi bitirdi.

Birtek banyoyu temizleyebildim yani devede kulak kadar bir is yaptim

Sabah kahvalti ikindikomsuda kahvalti aksam esim geldi 9 da kahvalti bol cesit peynirle gecti gunum peynirin fazlasida kacamaga girer herhal.
Fazla su tuketemedim ev dolu olunca malum ihtiyac olmasin diye
Kosu bandin onu acildi nihayet yarn baslarim.

Acaba yarin baslayip persembeye kadar 5 gun dukanmi yapsam?
Atak evresi olur sonra normal devam ederim olmamı?
düzenini bozma bence yine metabolizma suyunu filan hazırla yeşil çayını düzenli iç yoğurt kürü zaten yapıyorsun dukan bana her zaman çok ağır gelmiştir kimi sevip yapıyor hayret ediyorum sonrasın da daha kötü olma ihtimaline karşı söylüyorum daha önce denemişmiydin dukan ?

benimde 3, gündür kötü gidiyor aynı yazdırdım ama mağlum dönemden dolayı artım çoktu bakalım cumaya nasıl çıkıcam iş yerinde yemekleri hala dengeleyemiyorum yemeği diyet hazırlatsam kardeşim yemiyor abla herşey ye az ye diyor onuda ben dayanamıyorum karışık yaniii napcam bilmiyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…