Antalyaya benzer karelerdi de ondan şşey ettim . Gorgusuzlugumden değil yaniAlla alla neresi klasik la denize bizde alusuguz hic diyozmuhayriyenin gittigi yeri gormus oldum hosuma gitti :)
okurken ahanda beyle oldumKızlar bugün menü yazmasam iyiydi. berbat bir gün geçirdim. Sabah kahvaltıya gittim. Fazla yemedim. Sonra başka yere gittim cıs yedim. Sonra başka yere uğradım tabaktakini yemedim ama Kemalpaşa tatlısının üzerine 1 tatlı kaşığı dondurma koymuş eriyor diye onu yedim.sadece 1 tane yedim.
Akşam düğün yemekliydi düğünde pilav, köfte yedim. Tatlı süt helvası olunca geri çeviremedim. Ama meyve Tabağımı yemedim. Birde ayran içtim.
Ev Vadisehir iş carsi merkez sivrihisar cd canimev nerde iş nerde canım ?meraklı eskişehirli
bende 19:10 gibi eve girdim.bende katılabilirmiyim sanaduş aldım az rahatladım birde kahve ohh
inşalllah canım yaa iş için canla başla çalışıyorum tamda yoğun zamanda başladım herkez okuları bekliyor taşınmak için bende alışmaya çalışıyorum işte ilan çok telefonla sorulunca eksik bilgi vermemem lazım veya sorulan her soru yanıt bulmalı gibi....74FRIDA ozluyoruz seni hadi kap isleri de daha sik ugra..
Yok be canım
Ortanca eltimin gelini canımı sıktı
Bu hafta düğün var diye geçen hafta köye gidip koştura koştura temizlik yaptım .pazargün evime ilk defa gelecek insanlar var.
Önceki akşam gelinler geldiler. Cumartesi düğünden sonra köye gidecekmisin dediler. Bende akşamdan gidip yatak yorgan dağıtmak istemiyorum. Evi temizledim.pazar sabahı erken gider bir toz alırım tamam dedim. ben hazırlık yapıyorum diye gelinlerin üçü değişik ikramlıklar hazırlamışlar az önce getirdiler.onlardan duydum . ortanca eltimin gelini üç çocuğunu alıp köye gidecekmiş. Öbürleri demişler yengem kendisi gitmedi ev dağılmasın diye sen neden akşamdan gidiyorsun demişler. Ben karar verdim gidiyorum açar kapıyı girerim sizde kahve içmeye gelin demiş .
Benim evime gidiyor. Bana söyleme zahmetinde bile bulunmuyor.
Sorma iki çocuk annesi olarak elim de tel wc ye girmek pek hoş değil ama naapiim.. Bizim zamanımızda vardıda bizmi kullanmadık cepteli. :)
sevgi yumağına dönmüşüz nerdeyse akraba çıkıcaz hee şimdi antalyada olanlardamı çoğunluk var diyette olmasak kısır börek günleri yapıcaksınız nerdeyse beni kıskadırmayııınEv Vadisehir iş carsi merkez sivrihisar cd canim
düzenini bozma bence yine metabolizma suyunu filan hazırla yeşil çayını düzenli iç yoğurt kürü zaten yapıyorsun dukan bana her zaman çok ağır gelmiştir kimi sevip yapıyor hayret ediyorum sonrasın da daha kötü olma ihtimaline karşı söylüyorum daha önce denemişmiydin dukan ?Acaba yarin baslayip persembeye kadar 5 gun dukanmi yapsam?
Atak evresi olur sonra normal devam ederim olmamı?
Frida yeni işin hayırlı olsun canım. ..
evet pazar kahvaltısı kendimede yulaf kepeği almıştım yarın kendime krep yapsam iyi olurVallahi öyle oldu bonus..napalım yarın evimdeyim artık dikkat ederim ...gerçi yarında pazar kahvaltısı hep birlikte nasıl olacak bakalim
adaş gününün güzel keyifli geçmesine sevindim bayağı bir değişiklik olmuştur senin içinDaha kökünü ben de bilmiyorum :)
Yoruldum canim evet özellikle iki çocukla çok zor oluyor temizledigim odayi gidip dagitiyorlar ...pazartesi günü gün ...disaridan söylüyorlar ikram derdi yoksağol derincim yorulmuşsun sizin gün ne zaman ?
Ne kadan mantiklisin oyle vuuuadaş gününün güzel keyifli geçmesine sevindim bayağı bir değişiklik olmuştur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?