• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydınnnnn musmutlu hayırlı pazarlarrrr.

sabah 7 de hastaneye gittim şu şeker şeysini yaptırdım 3 saat e yakın sürdü eve geldim halsiz yorgunnn belki uyurum ev temizlencek bakalımm hepinize kolay gelsinn

Geçmiş olsun canım.
Şeker yuklemesini böyle senin gibi bende yaptırdım biraz yorucu oluyor.

Allah yardimcimiz olsun ne diyim cok caresiz hissediyorum bazen. Ben gecicek dedikce altinda kalkilmaz bir hal aliyo.

Kendini öyle hissetme.. Allah var keder yok..
Allah için yaşamamız lazım, ozaman dertler çok küçülüyor, hepimiz için bu canım..
Ergenlik geçici bir dönem bunu sende biliyorsun.. Bazen bişeyler dile çok kolay biliyorum.. Böyle zamanlarda çaresizlik diye birşey olmadığını sıkça hatırlamak lazım, biliyorsun çaresizlik diye birşey yok Allaha inancımız var ise canım..
Rabbim yardımcınız olsun inş.

Slm kizlar
Sabah kahvaltiya gittik erken kaldirdigim icin emine huzursuzdu biraz
Donunce eve girmeden parka gittuk biraz heyheyleri dagilain diye
Simdi esneyip gizum aciyor diyor yatirdim biraz insallah gec olmadan uyur uyanir yoksa yine aksama nobet var

Daha öncede demiştim, emine benim favorim: ))) maşaallah..

Iyi geceler kizlar

2 bucuk yasinda cnm
Annem simdi cikti odadan kucuk hanim uyudu

Bekleme isini bide bana sor
Emine hanimin hala gelesi yoktu hastaneye yatisim oldu agrim sancim yok acilmam az var serum taktilar suyumuda orda mudahaleyle getirdiler serum bitti anca dogurdum
Millet serum takiliyo 100 cc gidiyor dogurup odasina geciyor ben hala sancim olacakta dogurcam diye bekliyorum cok sukur ama saglikli bi sekilde oldu emine darisi zeynebin basina insallah

Amin inş canım. Rabbim kolaylık versin inş hayırlısı ile.
Yaa su başta kendi gelirse daha bir ağrı olurmuş öylemi? Kuru ağrı olurmuş.

IMG-20160511-WA0001.webp

Günaydın kızlar bol eksili bir hafta diliyorum. Bugün+ 300 gram ile basladim :KK43: Sabah menum 1bardak su 3dilim ekmek 4 zeytin 1 yumurta 1domates 1 biber 2 kupa çay şekersiz haydi hayirlisi bakalim.
Olsun kuzum cumaya eksiye bile gecersin korma devam

Back
X